zaprawde powiadam wam,to jest post z sensem(ten powyżej)
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
Hej, hej Cracovia!
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zaprawde powiadam wam,to jest post z sensem(ten
> powyżej)
Chyba niżej i stronę wcześniej ;) nie udało ci się wcisnąć
A co do posta to popieram w 100% :)
PS. czy was też tak ciśnie :D ???
Jakby nasz klub złożył rok temu jakiś protest, czy coś w tym stylu przeciw sędziowaniu, to oczywiście wyniku by nie zmieniono, ale może by wyznaczono innego sędziego....
Proponuje trójke z Japonii
sa jeszcze bilety ??bo kawalek drogi jest do tych 2 punktow sprzedarzy i nie wiem czy jest sens sie fatygowac dla kolegi po bilet
zadzwoń i się dowiedz :)
Co do dopingu to brakuje mi na naszym stadionie wrzawy podczas spięć między piłkarzami, fauli itp.
Kurweczka sędzia ma się posrać jak nie gwizdnie faulu albo starcia na pograniczu faulu.
Jak wszyscy będą siędrzeć w takich sytuacjach to zawsze wywalczymy jakiś faul i jakąś karteczkę.
Wszystko.
"Organizatorzy zapraszają wszystkich, by przyszli dużo wcześniej - bramy zostaną otwarte już 3 godziny przed meczem, a na 120 minut przed pierwszym gwizdkiem zaczną się atrakcje dla kibiców..."
Przypominam że będą przynajmniej próbowac sprawdzac kazdego z listą, wiec jak ktos przyjdzie 30 min przed meczem to na 100% nie wejdzie!
Bilety się kończą :)
Mówiono mi, że zostało 100 biletów na C i 400 na B :)
Dopiero teraz przeczytałem co tez doktor szykuje na derby (patrz gierka wewnetrzna).
I nie da sie nie zauważyc, że ten człowiek nie wie co robi i nie ma żadnego pomysłu na gre!
Karwan jest moim zdaniem słabszy od Tupalskiego.
Wasiluk nie jest pomocnikiem!
Szeliga nie jest w ogóle piłkarzem ostatnio!
Cabaj - Kulig, Polczak, Tupalski (Wasiluk), Radwański - Pawlusiński, Kłus, Baran, Nowak - Dudzic, (Moskała/Snadny).
To jedyna nadzieja moim zdaniem.
Pasy Pasy Cracovia...
Pasy Pasy Cracovia...
z tego co mamy to bym zagral tak samo w obronie jak koteja tylko w pomocy wolalbym jednak 4-5-1 z Majorosem np na ofensie
W sensie Bez Moskały :)
Możnaby zagrac baranem i Kłusem w odbiorze, Nowak i Pawlusiński na skrzydle, a przed defensywnymi mógłby zagrac Snadny lub Majoros i przed nimi Dudzic.
najgorsze jest to ze pole manewru z przodu jest beznadziejne ;] w moim wymarzonym 4-5-1 w ataku gra Witkowski a na ofensie Kostek.
ale z tego co mamy to na ofensie moglby grac wlasnie Arpad ew Snadny bo ma mozliwosci, ewentualnie ale to naprawde w ostatecznosci Nowaka na ofensa i Arpad na prawą
Dudzic nie jest snajperem. On powinien grac na skrzydle za Nowaka.
A to moja jedenastka Cabaj- Kulig, Polczak, Karwan, Radwański- Dudzic(lewa pomoc), Baran, Kłus, Pawlusiński, Majoros( ofensywny pomocnik)- Snadny.
Majoros ma kontuzje..
skad takie info?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)