U mnie wiara w sukces bez zmian: Pukniemy ubeków :)
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
Dzisiaj też takie małe kolejki? :D
Proponuję, żebyśmy wygrali bez optymizmu. Może być nawet jęcząc i płacząc.
ktos wczesniej pytal o bilety, no wiec zeby byla jasnosc, na kazdy mecz jest dana pula biletow i moga sie skonczyc, tak wiec kto moze to niech juz jedzie po bilety. Dla kobiet tez jest ograniczona pula.
Bileciki zakupione, w medale.pl pusto, są wejściówki na C.
Wysłałem do paru osób na PM pytanie jak to jest z tymi PESELAMI ale nikt nie odpowiedział więc przekonałem się na własnej skórze. Więc jeśli ktoś ma wątpliwości mam nadzieję, że pomogę.
1. Bilet kupujemy podając imię i nazwisko oraz PESEL
2. Imię i nazwisko pani wypisuje na bilecie.
3. PESEL wstukuje na listę w komputerze
4. Z tego co się dowiedziałem ochrona ma sprawdzać bilet, imię i naz. na bilecie i porównać pesele z tymi na liście.
to tyle :)
Jak ktoś chce kupić więcej biletów to wystarczy podać imiona i nazwiska oraz pesele. Nie trzeba mieć dowodów.
Pozdrawiam i do zobaczenia
to ciekawe, bo ja nabyłem bilecik ze 2 godziny temu na Wielickiej i żadnego imienia i nazwiska pani ze sklepiku mi nie wpisała. Tak samo było jak kupowali ludzie przede mną. Więc jak to jest???
Sektor B4, rząd 8 miejsce 13
czy ktoś z forumowiczów będzie siedział w pobliżu???
jak byk mam imię i nazwisko na odworcie ;)
http://img185.imageshack.us/my.php?image=21331138as7.jpg
btw. jak wstawić obrazek żeby był widoczny na forum bez klikania [img] nie działa :/
[img]http://img185.imageshack.us/img185/1644/21331138as7.jpg[/img]
ale co konkretnie Ci nie działa?
na Wielickiej cały czas kolejki po ok 15-20 osób :)
w Medal.pl przed chwilą jak kupowałem nikogo nie było. I nie mam nazwiska na bilecie :P
to nie wejdziesz :P
kazda osoba srednio kupuje dwa/trzy bilety
caly czas jest kolejka caly czas ktos kupuje
obsluga 1 osoby = ok 1min.
1h = 60min. = 120 biletow
sklepik otwarty 10h/dzien = 1200 biletow
sami wyliczcie kiedy sie skoncza :)
nie zapomnijcie o tych co maja karnet, kupuja w medale.pl no i o tym ze wzialem pod uwage wersje dwa bilety na łebka a powinno byc troche wiecej
Też nie mam nic na odwrocie (kupowałem w Medale.pl).
Ja też kupowałem w Medale i podawałem imię ,nazwisko i Pesel
to będzie soprawdzane z listy przy wejściu na stadion i tyle!!!
Do zobaczenia na ESTADIO!!!
OBY TO BYŁ OSTATNI RAZ NA ŁAWCE TEJ ŁAJZY!!!A WYNIK TYP 0-0:)
ciekawe ile im zajmie sprawdzenie każdego :) na stadionie trzeba będzie się wcześniej stawić
licze ze bedzie cudowny doping i full stadion wraz z sektorem D
szkoda ze tam nie bedzie odbywal sie doping i cale gniazdo bo jednak byloby duzo glosniej ze wzgledu na to ze jest trybuna wyzej polozona niz sektor C a dwa ze taniej wiec wiecej ludzi powinno byc zreszta dobrze wiecie ze jak tam siedzieli goscie w liczbie 320 :P to bylo ich czasem slychac lepiej niz nas :D
ja mam z medali i mam nazwisko wiec nie wiem kto wam sprzedawal i co ;]
Patrzą na wygląd gościa i oceniają czy może być potencjalnym rozrabiaką:):):):)
ja nie mam zadnego nazwiska na bilecie i mam nadzieje ze bez problemu wejde na stadion ;|
kupilem na D i podawalem imie nazwisko i pesel tak jak kilka innych osob.
Frekwencja zapowiada sie pełna :)
bedzie zabava
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)