Wypowiedz Baszczynskiego jest szczegolnym przykladem gwardyjskiej filozofii przeinaczania faktow :
"Mlodziez Cracovii nie dala dzisiaj nam rady, pomimo iz gralismy w ósemkę"
otóz myli sie pan...
to wy marni grajkowie jeszcze mistrza kraju nie potrafiliscie wygrac z mlodzieza Cracovii, brutalnie i zlosliwie faulujac, w osemke graliscie od 90 minuty. wasza bezsilnosc cieszyla moje serce jak nigdy.
Za brutalna bezmyslna gre, druzyna wisly powinna zostac ukarana przez wydzial dyscypliny, prowokacyjne zachowanie schodzacego clebera to zwykla prowokacja rodem z pastwisk 5 ligowych i kartofliska z rejmonta.
-
-
Puchar Ekstraklasy - temat zbiorczy ...
Ja też Skorżę uważałem za normalnego faceta,ale jednak przesiąkł milicyjnością.
On wiedział że zagramy rezerwami a mimo to wystawił pierwszy skład.
Milicyjne podejście-zgnoić słabszego:(
Na szczęscie sędziowie przestali na nich patrzeć przez palce:)
Oliwa nieżywa ale w końcu sprawiedliwa.Kiedyś musi im się skończyć to pobłażanie ze wszystkich stron.
trudno mu się dziwić, miał awansować, a wyszła kupa :)
Aha i oceniając tych naszych graczy kategorycznie pozbyłbym się tego Krzywickiego.
Gość poprostu nie umie używać głowy,a ma prawie 2m:)
Klich super nie żebym piał z zachwytu,ale widzę w nim to coś:)
Dynarek ok to też będzie pociecha:)
Uszal do widzenia,Dudzic do remontu:),Kaszuba popracować nad szybkością,Tatara do widzenia,Kura do widzenia,Baliga do remontu:)
Powinno coś być:)
gts gral prawie calym pierwszym skladem, a My mlodzikami, ktorzy zasluguja na cieple slowa, bo grali jak rowny z rownym a nawet duzo lepiej :) tyle
I co Ci da takie polowanie? Odpusc...
Ciekawie powiedzial Klich w DP. - Chodzilem z Patrykiem do klasy w SMS. Nic nadzwyczajnego, ale Klich jest rocznik 90, a tamtem z 88 :)
zero knajp ,zero zakup ,zero jedzenia na miescie wszedzi tylko nienawisc i upokorzenie
aaaaaaaaaaaaaaaa!
To ciekawe masz pomysly :)
Luczak nei ma zlamanej nogi, zamiast siac nienawisc i jakies troglodyczne pogrozki, to czytajcie strone oficjalna:
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=3743&x=0
.
a piero....
a ktory to załoz Cantoro siatke?
Nie dziwię się Skorży. Tonący brzytwy się chwyta. Jego zomowcy bez Brożków i Diaza z trudem łapali by się na środek tabeli. Gdy sędzia po czwartym brutalnym faulu pokazuje jego nadwornemu rzeźnikowi drugą żółtą kartkę udaje oburzenie. Ciekawe co takiego powiedział mu sędzia w przerwie. Pewnie "niech pan powie temu Cleberowi, żeby przestał faulować bo go wykartkuję" No rzeczywiście to musiało być oburzające. Dotychczas przecież Cleber miał limit 5 brutalnych fauli na jedną kartkę, a ten się czepia.
Dla Płatka gratulacje za wczesne ogłoszenie składu. Zapewne także dzięki temu skisła nie była na meczu skoncentrowana, bo liczyli na spacerek. Szkoda, że trener jednak nie wziął na ławkę Nowaka. Plastika, czy Moskały. Limitu zmian nie zrobiliśmy, a na koniec któryś z nich mógłby coś ustrzelić. Ewidentnie mamy posuchę wśród graczy ofensywnych.
Dla piłkarzy, tych co grali, gratulacje za zaangażowanie i za to co osiągnęli. Na więcej obawiam się nie mogliśmy liczyć.
A dyskwalifikację Małeckiemu powinien ogłosić PZPN, na wszystkie organizowane przez niego rozgrywki, tylko kto mógłby to uruchomić?
Pierwsza uwaga: widzów wg mnie dużo : jakieś 2600 osób co na ten Puchar jest wzrosem o jakies 500 %.
Druga uwaga: gra młodych chłopaków naprawde dobra, widać że pierwszy skład wiślański jest beznadziejny.Oni tym roku daleko nie zajdą. ale to ich problem.
Trzy: Wielkie BRAWA dla całego zespołu PASÓW, BRAWO chłopaki, byliście naprawdę dobrzy.
Cztery: Panie Tabisz i reszta ku tasów od organizacji sprzedazy biletów.
Zapraszam kumpla na mecz, chłop nie chodził jakieś 6 miechów i przychodzi i co widzi, K U RWA piz dzi lec w butce tak szybko sprzedaje bilety że wszedł na II połowę, kolejka na 100 osób a sprzedaż trwała 60 min.
Prosze Panią kupię wam aparat cyfrowy i zamiast przepisywać PESELE, róbcie zdjęcia dowodów osobistych.
Czy qrwa nie ma u nas nikogo rozgarnietego w klubie od tych spraw.
Tak totalnej paranoji to nie widziałem.
SZOK
widzow jak na PE duzo, jak na derby zajebiscie malo....
faktycznie szkoda ze nie bylo kilku pilkarzy z pierwszego skladu, mysle ze z Kuligiem, Kłusem, Wasilukiem, Nowakiem i Plastikiem, niekoniecznie grajacymi od pierwszej minuty, mozna bylo powalczyc o zwyciestwo
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!
"groźby wobec Małeckiego będą wycinane. wiem, emocje straszne, a M. to kawał @#$%&, ale powstrzymajcie się przed grożeniem mu otwartym tekstem."
a mozna starszyc jego zone???
A ciekawe, że nikt nie zwrócił uwagi na przepiękny pełen miłości do nas dialog grojków GTS z saportersami (na melodię Guantanamery):
Grojki GTS: zawsze nad wami
saportersi: {cenzura}
Grojki GTS: zawsze nad wami
saportersi: {cenzura}
(da capo al fine)
Nie chcę wyjść na hipokrytę, bo sam lżyłem ich aż miło mi było:), ale chyba piłkarzyki się powinny deko szanować, czyż nie?
to fakt, co pisze Vojnar, tabisz powinien za to beknac. przyjechalem pod stadion w 15 minucie a pod kasami po 100 osob-dodam ze na C otwarte sa 2 kasy !!!!! a do DWOCH wejsc na sektor !! sa 2 kolowrotki !! cale szczescie ze mialem bilet kupiony wczesniej ale i tak stracilem 3 minuty na samo wejscie bo jakas pizda krecila kolowrotkiem tak ze zanim chlop nie był macany to nastepny nie mogl miec przetarganego biletu. ta ochrona nadaje sie tylko srania
to jesy czyste frajerstwo ze strony zarzadu. niech ktos w koncu cos z tym zrobi !! jak brakuje pracownikow to ja za darmowe wejscie na mecz moge przyjsc 2 godziny przed meczem, niech mi ktos wytnie dziure w blaszcze i bede sprzedawal bilety !!
jezeli profesjonalny klub nie moze sobie dac rady z tak prostą kwestia jak sprzedaz biletow i wejscie na sektor to niech to powierzą kibicom
nie ja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "groźby wobec Małeckiego będą wycinane. wiem,
> emocje straszne, a M. to kawał @#$%&, ale
> powstrzymajcie się przed grożeniem mu otwartym
> tekstem."
>
> a mozna starszyc jego zone???
nie, Baszczyńskiego też nie wolno
10/10
klaros no cóż, jaki klub tacy piłkarze.
Nie ma sie co dziwić jak chłopacy z reymonta przez 50 lat kolaborowali z rosyjskim okupantem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)