A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oziq Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> Mamy pretensje
> > do zawodników. Szczerze, to nie wiem czy do
> > końca słuszne... Oni widocznie też tego
> już
> > mają dość i grają przeciwko niemu! Tak mi
> się
> > wydaje.
>
>
> Jeżeli już to nie przeciwko niemu tylko
> przeciwko pracodawcy czyli Cracovii .
>
> ''Cracovia lubi prowokować i @#$%&ą niesmak -
> wiadomo nie od dziś''
Nie koniecznie. Problem leży głównie w trenerze... Zresztą szkoda gadać. Słowa depesz'a - 100% poparcia...
-
-
Puchar Ekstraklasy - temat zbiorczy ...
Człowieku ,tu nie ma o czym dyskutować , jeżeli specjalnie nie przykładają się do meczu to grają przeciwko Cracovii ( zresztą dla nich to zwykły zakład pracy i poza forsą nic ich z Pasami nie łączy ) .
moze mi ktos powiedziec czy byly jakies okrzyki dzis na meczu na majewskiego lub wasiluka? jak tak to jakie?
Kto gra przeciwko Majewskiemu? Wasiluk? Szeliga? Dudzic?
Na Wasiluka dzwiek tartaku moze by zadzialal :) Ewentualnie puscic na trening bobra lub stado kornikow.
Do pyty mamuta ... jak na niego patrze, to az chce mi sie zrzucic brzuch i przyjsc na te cale castingi na Cracovie. Bo jak taka miernota moze grac w najstarszym polskim klubie, truchtajac po boisku, to ja tez mam szanse. Przynajmniej bede zdzieral trawe dupskiem przy kazdej okazji.
A.W.B zgadzam się z Tobą, ale nie mów o wszystkich...
Nie patrzę na to, ale jest jedna osoba, która ma Cracovię w sercu! I tutaj rację mi musisz przyznać - chyba wiesz o kim mówię - PRZEMEK KULIG! <3
On jest po prostu ambitny i wszedzie daje z siebie wszystko.
Podobnie jak Bojar.
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> moze mi ktos powiedziec czy byly jakies okrzyki
> dzis na meczu na majewskiego lub wasiluka? jak tak
> to jakie?
>
>
> C R A C O V I A K R A K O W
Hej Wasiluk do boju 2 i pół metra. Dziś cała Cracovia jest tego świadoma, ze w marku drzemie potencjał. na nute heeej pasiaki do boju Cracovia Kraków...
ładne
niemniej w Marku potencjał nie tyle drzemie, ile bardzo mocno śpi
Armia zawodowa juz wkrotce!!!! moze tam Majewskiego wyslac-bedzie sie czul jak w domu?
dyscyplina, dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina! najlepiej do kompanii reprezentacyjnej! tam sa sami wysocy. bedzie ich przygotowywał fizycznie, a w ramach odstresowania poprowadzi zajecia z pilki noznej!!!
Ale zarzucacie mu 1: ze zwala wine po dzisiejszym meczu na pilkarzy..i ma KURDE w 60% racje!!!! bo moim zdaniem nie do koncu im zalezalo na zwyciestwie. tzn na pewno chcieli wygrac, ale nie chcieli AZ TAK JAK POWINNI.
Kulig jak zwykle chcial, ale dzis mecz munie wyszedl za bardzo-to sie zdarza.
Filipiaka i Majewskiego prócz wspomnien z dziecinstwa laczy jedno: uwielbienie zamordyzmu. i czuje ze wlasnie dlatego Stefanjest jeszcze trenerem. ciekawy jestem jakie miejsce z taka gra zajmimy...jestem w stanie to wszystko odszczekac, ale uwazam, ze wlasnie widizmy druzyne zbudowana przez niego(sam to podkresla). pogratulować.
Jego potencjal jest sparalizowany w 100%
Takiej kiszki to już dawno nie widziałem nie wiem czy płakać czy się śmiać!!!
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/konferencje_prasowe/konferencja_prasowa_po_meczu_pe_cracovia_slask_wroclaw to co Majewski mówił, czyta się jak bełkot faceta który wypił parę głębszych. Pytanie... później nadtrener pierwsze co myśli to pierdolnie do pismaków, a co mu tam:/
Warto było pójść: atmosfera oldschool -
1. wszyscy siedzą tam gdzie wygodnie i się potwrzyły kluby dyskusyjne :)
2. bezcenne usłyszeć krótką informację od spikera:
"przypomnę Państwu, że wczoraj Piast Gliwice pokonał outsidera tych rozgrywek <...> Kraków"
Spikerze: tak trzymać !
Po wczorajszym żałuję, że w piłce może grać ino 1 bramkarz: Olsza jest godzien pierwszego składu. Niestety Cabaj też. ale może w nagrodę Olszę wsadzić za Wasiluka - gorzej już nie będzie.
Z tego składu, co wczoraj wyskoczył na sparing (?) zostawiłbym:
- Dudzio
- Kulig,
- Krzywy, (ale na próbę)
- Fąfel (ambicję ma na poziomie LM)
- Baran (jw)
- Snadny (jw, plus biegowo odstaje od Ekstrej Klasy na +)
- Plastik (ale raczej za inne mecze tego sezonu; wczoraj padaka :( )
i koniec
Do rezerw: Olsza (z braku miejsca), Karwan, Hercegowińczyk (ale na próbę) i tyle
Reszta do prac porządkowych na 3 Maja (na "Kablu" se ich nie życżę, bo jeszcze zaczną w przerwach śniadaniowych uczyć trampkarzy kopania i wtedy całe nakłady na szkółki pójdą w ciul).
Murwa kać, ale Wasiluk to drewno. Chyba Rasialdo nie dostanie tyle drewnianych duserów na swój temat co on.
Na razie litr Pronto u mnie lideruje :)
Santo- imiona pisze się z dużej litery! Trzymaj fason!
Folklor stadionowy ma duże znaczenie, w sytuacji gdzie słychać niemal każdy komentarz z trybun, cześć z nich może wywoływać efekt mobilizacji u jakiegoś zawodnika. tak naprawdę to brakło jakiejkolwiek ambicji u wielu z nich. Za to np podobał mi się Dudzic wczoraj na boisku i dziwne ze w sytuacji kiedy przegrywaliśmy został zmieniony na Balige.
Nieznane sa wyroki Doktora.
A najlepsze jest to, ze pozniej powie, ze Baliga dostal swoje szanse, ale ich nie wykorzystal ... a Tomek gra w kazdym meczu max po 10 min, i to najczesciej w beznadziejnych sytuacjach.
a ile dalismy za kubik Wasiluka?
Dudzic tak ale na prawej pomocy !! Tam ma wiecej okazji żeby wykorzystać swoją szybkość
Łosz qtwa - Wisla już sie tłumaczy przed derbami!
[b]Wisła Kraków rezygnuje z walki o puchar[/b]
PAP
- W tym sezonie nie możemy walczyć na wszystkich frontach, bo nic z tego nie wyjdzie - mówi trener Wisły Maciej Skorża. Krakowianie świadomie rezygnują więc z walki o Puchar Ekstraklasy.
- Muszę oszczędzać czołowych zawodników, przynajmniej dopóki gramy w europejskich pucharach - ujawnił Skorża jeszcze przed meczem z Piastem.
Porażka w Gliwicach (0:1 - przyp. red.) jednak go zabolała. - Jak widać, łatwiej gra nam się w lidze i europejskich pucharach, niż w Pucharze Ekstraklasy - przyznał z goryczą trener "Białej Gwiazdy". Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
http://wiadomosci.onet.pl/1821008,14,1,1,,item.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)