C.h.u.j z wynikami Cracovio jesteśmy z Wami!
-
-
Lechia-CRACOVIA
nowaka, radwanskiego, moskale dudzica, karwana i szelige ja nei chce juz ogladac. Brawo dla tych co pojechali bo zaprezentowali sie bardzo dobrze i czesto byli slyszalni
druzyna nie pojdzie w ogien za trenerem i nikt mi nie powie ze trener to nauczyciel on musi byc jak ojciec i musi byc atmosferas wtedy jest gra
dopoki bedzie majewski to nie bedziemy grali nic
nie chce mi sie juz pisac o tym meczu
dudzic niech zmieni nazwisko na moskala bo juz jest prawie takim dnem jak ta konfitura o reszcie szkoda pisac
na plus baran klus arpad reszta dno
Santo jeszcze Cabaj bo widac ze zalezalo mu, szybko staral sie wyprowadzac pilke
90 minut i zadnej 100 % sutyacji...to charakteryzuje taktyke Majewskiego bo to nie pierwszy jego taki mecz na wyjezdzie...
Pisałem że będzie powtórka z Piasta!!!
Prawda jest taka że wszyscy się na nas przełamują i wygrywają po latach,właśnie z CRACOVIĄ.Wielką Cracovią,którą poniża ten pseudotrener Brodaty rumcajs.Kto jeszcze nie wygrał niech poczeka na mecz z Cracovią.
Bardzo dobrze tym matołom że muszą wracać taki kawał drogi w niesmacznych humorch z tym butsem w autokarze.Pewno Karwan będzie mu siedział na kolanach.
SZACUNEK DLA SZYSTKICH CO POJECHALI NA WYJAZD MIMO IŻ BYŁO WIADOME ZE NIE BĘDZIE TO MIŁE DO OGLĄDANIA SPOTKANIE.NIECH SIĘ CHOCIAŹ OPIJĄ Z ARKOWCAMI BO JUŻ ZA GODZINKĘ POWRÓT.
Cały mecz, no dobra, prawie cały, grę prowadziła Lechia.
Przecież to jak nasi kopacze wyglądają na boisku to żenada, zagubieni i zbłąkani - tak jakby nie wiedzieli co mają robić. To co Majewski z nimi zrobił to paranoja.
Albo potrzebny jest nam właśnie Wilk - jakiś kreatywny gracz
Karvin ja już przejrzałem na oczy , może w iluś tam % taka gra jest też winą piłkarzy ale głównym winowajcą jest ten antytrener Majewski i zapatrzony w niego profesor Filipiak i właśnie to mnie dziwi ze nic z tym nie robi :(:(
Eh Pasiacy pitolicie jak rzadko. Faktem jest że dziś zagraliśmy przysłowiowego wała ale:
Kłus wraca do formy
Majoros na skrzydle całkiem nieźle
W końcu Moskała na ławce
A co do trenera. 4 miejsce w lidze to niezły wynik jak na nieudacznika. Podobnie jak Intertoto (choć już sam występ to kaszanka)
Dlaczego Nowak u nas gra nieźle a na wyjazdach do dupy to tego nie rozumiem, ale nie sądzę by była to wina Stefana. Podobnie jak to, że w 43 minucie Karwan zamiast strzelać bawił się z piłką na polu karnym.
Co do wzdychających do Stawa, to pamiętam wiele bluzgów jak nasi grali do dupy więc bez pieprzenia. Najłatwiej jest narzekać.
A teraz będą derby i jedyne czego potrzebuje Cracovia to jedności kibiców i drużyny.
Choć pewnie przynajmniej połowa obecnych na stadionie będzie miała to w d....
Pozdrawiam
Cracovia gra niestety totalną zenade z Wasilukiem na czele.In plus chyba jedynie Majoros ktory przez 10 minut pomieszal i byl przy pilce wiecej razy niz Wasiluk i Pawlusinki razem wzieci..
po tym co zobaczyłem boje się o wynik derbowy...
Najbardziej przerazajacy jest Szeliga. Jesli ten czlowiek wyjdzie w podstawowym skladzie na Wisle, to na nastepny mecz wypadaloby przyniesc widly na Majewskiego :/
na derbach to trzeba na pełnej kurw... jechac z dopingiem i z majewski Wypierd...
Bramka na konto Karwana i Szeligi!
Szeliga, Nowak, Moskała i Dudzic to dramat! Wasiluk nawet od nich lepiej zagrał, chociaż też nie gra na poziomie Ekstraklasy. Baran, Kłus, Majoros i Plastik jedynie coś pokazali.
Oprócz Majorosa i Plastika chyba żaden nasz zawodnik nie minął zwodem piłkarza Lechii. Dramat...
Ciekawe kiedy kolega Karwin wyciagnie podobne wnioski że mamy debila ,a nie trenera.
O meczu szkoda wg pisać.Zero sytuacji ,zawodnicy prezentujacy się jak po tygodniowej libacji,zero taktyki słowem TOTALNA PROWIZORKA I WSTYD.Jak długo jeszcze Filipiak pozostanie ślepy???????
Majewski baranie szeliga baranie wypierd... z Cracovii!!!
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Eh Pasiacy pitolicie jak rzadko. Faktem jest że
> dziś zagraliśmy przysłowiowego wała ale:
> Kłus wraca do formy
> Majoros na skrzydle całkiem nieźle
> W końcu Moskała na ławce
Kłus wraca do formy? Na razie wraca do składu. Majoros potyka się o swoje nogi, a jak nie o nogi to wywraca się na piłce. Moskała wyszedł w pierwszej jedenastce. Jeżeli to są wg Ciebie pozytywy to mnie się nawet nie chce myśleć o negatywach. Katastrofa. Gramy pasztetową do potęgi. Majewski won!!!
Szkoda ,że Kłus nie zagrał od pierwszej minuty, Szeliga do dupy , Karwan zagubiony, Wasiuluk za wysoki, Nowak z jedna drewnianą nogą, Moskała ech....szkoda pisać...
W tym meczu nikt nie zagrał na poziomie ekstraklasy i wyróżnianie kogoś jest śmieszne. Cała drużyna zagrała totalną kichę i zasłużyła na 1. Nie widziałem dziś choćby jednego sensownego zagrania , któregoś z zawodników Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)