Michniewicz już nie do wyjęcia.
A był wolny...
-
-
wątek do zamkniecia
Lepiej wejsc drugi raz do tej samej rzeki niż tkwic w bagnie cały czas ;)
A dlaczego nie? Zresztą to już nie ta sama Rzeka to już Kloaka.
Ja dzis wieczorkiem z Synkiem podlewalem trawe na bocznym boisku, na glownym na Kablu trenowala 1-wsza druzyna. Profesor wtoczyl sie Bentley`em i udzielal wywiadow prasie (Waldkowi Kordylowi, Andrzejowi Stanowskiemu i Stasiowi Malcowi z TP) - ogolnie jest zly na wynik, ale jak twierdzi to poczatek rundy i chlopaki sie jeszcze rozegraja... Profesorze - gratuluje optymizmu!
A na murawie Moskala biegal bez butow, nie wykonywal cwiczen (poza naciaganiem sciegien i gra w "dziada") - jeszcze chyba nie zagra w piatek. Reszta cwiczyla to co zwykle - naciaganie sciegien, gre w "dziada", pozniej jakas gierka (chyba cos taktycznie, ale kufa musze byc straszna dupa wolowa, bo za ch... nie bylem w stanie zakumac mysli przewodniej... Kilka grupek trenowalo gre 1 na 1. Najmadrzej wygladaly zajecia bramkarzy - przewrotka, do slupka, powrot na drugi slupek i zlapanie strzalu tam plasowanego.
Na koniec czesc do budynku (odnowa? maser?), a kilku strzaly z woleja na Cabaja po wrzutce z boku. Cmikiewicz dogladal strzalow zadajac elokwentne pytania strzelcom: - "CELOWALES"? Nosh kufa - chyba nie trenerze, walili tak chlopaki na slepo, byle w kierunku budynku poszlo, w koncu tam wlasnie bramka stala i Marcin Cabaj...
Brakowalo mi juz tylko Majewskiego, ktory zapytalby przed meczem: "MAMY TAKTYKE CHLOPAKI, czy tak jak nam wyjdzie"???
Cmikiewicz to jest dopiero artysta :-)
a moze Dr.Stanislaw Chemicz jak to komus cos mowi??:)
Chemicz? Chyba za bardzo zaślepiony nienawiścią. Zresztą on chyba nic nie kuma w dorosłej piłce.
hmhmhmhmhmhmhm
Jończyk już pokazał Wąsatemu gdzie jego miejsce w szeregu, tylko szkoda że nie ma papierów tych wymaganych od pzpn do prowadzenia druzyny w ekstraklasie a i cv ma zjeb... przez współpracę z wąsatym i przez to do nas nie trafi za kadencji Filipiaka
No właśnie , idealnym zastępcą Majewskiego byłby Jończyk gdyby nie te cholerne wymogi PZPN-u .
jeszcze jak stefek pracowal w amice to go cenilem czy w poloni z tymi druzynami pamietam jakos sobie dobrze radzil , potrafil sasiadow ogrywac bez problemow
w Poloni dobra pake tez zrobil , mialem taka cicha nadzieje ze po przyjsciu do Cracovii bedzie podobnie , pierwsza trojka walka o najwyzsze cele a tu ku.r.w.a taki zawod eh
Majewski wypierdalaj mam już Ciebie dość przez Ciebie cała Polska śmieje się z Cracovii i Filipiaka,że trzyma takiego pseudo trenera no chyba że nic mu nie płaci.Majewski jakbyś miał honor to sam byś zrezygnował !!!! Stawowy już był dziękujemy !!!
W Cracovii trzeba natychmiast świeżej krwi dlatego W.S.nie wniósł by niczego.
Przyznam szczerze myślałem,że S.M.zrobi drużynę ale się myliłem on ją rozwalił.Ci piłkarze naprawdę potrafią grać tylko trzeba ich traktować jak ludzi i trzeba ich umieć uczyć.
PANIE FILIPIAK MAMY JUŻ DOŚĆ PSEUDO TRENERA I ANTY FUTBOLU ZLITUJ SIĘ PÓKI CZAS !!!!!
Stefan Majewski nie ma sukcesów, nie ma warsztatu trenerskiego, i nie ma serca w PASY!!! awans z widzewem ktos powie?? sory to za mało...psuł juz atmosfere w Amice(m.in. niszczył "Szamo"), teraz psuje w Cracovii(kogo zniszczył to sami wiecie). Boli mnie bardzo jak widze jak chlopaki graja i jaki jest trener bezradny i bez wpływu na zawodników.Naprzyklad: kupuje stopera(ewentualnie bocznego obrońce) i wystawia go na lewej pomocy!!! hahahaha:) a to juz byl w gliwicach numer jakiego nie widzialem. Sam zawodnik chyba zastanawiał sie co robi w tej czesci boiska:P
nam jest potrzebny teraz ktos taki jak kiedys przyszedł Stawowy!! młody, glodny sukcesów, pełen pasji do tego co robi i koniecznie Pasiak!! on musi zbudowac atmosfere w druzynie, w szatni - bez tego nie bedzie gry!!! musi zrobic kolektyw, zostawiac Naszych wychowanków, dawać im szanse chocby pracy z tymi pierwszoligowcami!! nie ściągajmy obcych przeciętnych zawodników... Nie pamietam kiedy cieszyla mnie ostatnio gra Cracovii!!
Ktoś w jednym ze wczesniejszych wpisów wymienił nazwisko trenera Piotra Góreckiego. ja jestem za tym aby dać mu szanse!!! młody, głodny sukcesów. zdobył już Mistrza Polski Juniorów Młodszych. to trener bardzo zdolny z charyzmą i wizją gry duzo wiekszą niż pan Majewski. Myślę, że już najwyższy czas, aby w Cracovii zacząć stawiać na swoich. Będzie Trener Pasiak, będą i zawodnicy, którzy bedą grać dla Cracovii i jej kibiców, bedą walczyć na boisku za Cracovię, a nie przede wszystkim dla pieniędzy. i na koniec... PASY to MY!!!
no ja tylko bede czekal kiedy pojawi sie watek o nazwie '' Piotr Gorecki musi odejsc '' :P
Są ludzie, którzy sami odchodzą - jak np. WS. Nie każdy trener, któremu nie idzie ma taki wątek. Nawet Białasa nie chcieliśmy, a przynajmniej sobie nie przypominam, zwolnić. To ten specyficzny urok Majewskiego, ,który miał jeszcze Albin M.
73% za zwolnieniem Majewskiego, na tą chwile tak zagłosowało 200 osób. PROFESORZE !!!!!
Filipiak ma w dupie Twoje,czy moje zdanie...Nie zwolni Rumcajsa,bo dwóch nieomylnych i zapatrzonych w siebie indywidualistów świetnie się dogaduje...
Ja zas mysle ze zwolnienie w tej rundzie Stefka jest bardzo realne...wszystkie sparingi jak i rowniez mecz z Piastem pokazaly ze niestety ale Cracovia moze byc dostarczycielem punktow(moze to troszke ryzykowna teza po pierwszym meczu ale na chwile terazniejsza bardzo prawdopodobna...)obym sie mylil...
ale co za tym idzie i czas Majewskiego w Cracovii powinien dobiec konca...i tu chcialbym sie nie mylic:)
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chemicz? Chyba za bardzo zaślepiony
> nienawiścią. Zresztą on chyba nic nie kuma w
> dorosłej piłce.
a poza tym z wisly ;D
przeciez z tym chemiczem to był jakis ponury zart, w ogole nie ma tematu
http://sonda.hanzo.pl/sondy,8832,xJyy04CTp60Wa409.html
Już 216 (73%) osób jednoznacznie wypowiedziało się za natychmiastowym wyp... Stefana
hemicz ?Ktoś chyba zwariował.Od tego ,,trenera''to lepszy jest nawet marcyś motyka.
Nie mogę nadziwić sie tym co chca by stefek został.Drużyna pod jego ,,trenerską''broda dostaje baty nawet od zespołu młodej ekstraklasy .
Najgorsze jest to ze brodaty winni wszystkich tylko nie siebie ,drużyna jest źle przygotowana ,brak jakiejkowiek taktyki gry i pomysłu na grę w ofensywie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)