Ciekaw jestem na jakiej podstawie Profesor Filipiak wygłasza takie opinie sam dopiero ucząc się profesjonalnego futbolu.Jednocześnie mogę tylko mu współczuć samopoczucia bo jako osoba publiczna musi nosić "sukcesy" swojego pupila i nie pomoże mu w tym nawet kontowa ilość zer.
-
-
Jak sie pozbyć Majewskiego?????
"Majewski jest dobrym fachowcem, jego papiery nie są przypadkowe. Powtarzam zawodnikom, że Majewski i Ćmikiewicz to para, która zdobyła trzecie miejsce na świecie, mają doświadczenie międzynarodowe. Jeżeli ktoś mówi, że są słabi, to jest złośliwy."
Janusz Filipiak
"CH" mnie to obchodzi że 30 lat temu byli na trzecim miejscu jako piłkarze!
Piłkarzem może i był przyzwoitym, podobnie jak rudy Zybi - i co z tego skoro jako trenerzy okazali sie nieudacznikami!
Czy ten Majewski nie ma honoru???
PISAŁEM JUŻ WCZEŚNIEJ ŻE TRZEBA GO WYRZUCIĆ bo będzie tragedia... :/
Lenczyk jest chyba wolny i w ostateczności ...Stawowy :)
Majewski jest dobrym fachowcem, jego papiery nie są przypadkowe. Powtarzam zawodnikom, że Majewski i Ćmikiewicz to para, która zdobyła trzecie miejsce na świecie, mają doświadczenie międzynarodowe. Jeżeli ktoś mówi, że są słabi, to jest złośliwy.
Janusz Filipiak
Panie Filipiak, z całym szacunkiem ale na piłce to sie troche mniej znasz od ok 90% kibiców Cracovii wiec nie pitol tu bzdur o jakichs papierach. Chyba do siebie do firmy nie przyjmujesz ludzi tylko na podstawie papierów????
Kur*a mać to, że ktoś w piłkę kopał nie najgorzej, to nie znaczy, że takim samym trenerem będzie!
To czemu w Widzewie na ławce trenerskiej nie siedzi Boniek?!
Przecież on grał w Juventusie!
Może rzeczywiście zasypanie mailami Profesora coś da?! Tylko ku*wa jaki mail? Poza tym to musiało by być zorganizowane...
Bo do klubu to jest: klub@cracovia.pl
profesor.filipiak@comarch.pl ;]
Mój pomysł na pozbycie się Brodatego:
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1460495[/url]
Dopóki Filipiak będzie chronił du... Stefanowi i pozwoli rzadzić Jakubowi w klubie,to czarno to widzę,musi ktos mu otworzyć oczy na to co się dzieje,moze kibice dopingując na meczu,może zaprzyjaznieni dziennikarze.Bo prawda jest taka,że bez poparcia Filipiaka,który sie wypowiada o Majewskim .jaki to z niego fachowiec,Stefana nie byłoby już dawno w Cracovii!!!
Faktycznie na trybunach bedzie coraz mniej kibiców,ale może niektórym o to chodzi,gdyby było inaczej zarząd juz dawno pownien cos zrobić ,żeby poprawić sytuację!
mail wysłany do profesora.Tylko czy to otworzy oczy Filipiakowi oczy .Zatrudnił nieudacznika i klauna.
jak pozbyć się Rumcajsa ? Wysłać go do Gruzji - tam z tą brodą, może być wzięty za Osetyjskiego wojownika ;-)
Zrobić to co robią w Chorwacji kibice Hajduka w podobnych okolicznościach :]
Do jest doskonały pomysł niech majewski jedzie tam szukać zawodników.Może go pojmą i wezmą do niewoli .
No niestety. Moglibyśmy sprowadzić najzdolniejszych nawet juniorów nie tylko polskich ale z całego świata, ale i tak gówno to by dało, bo brodaty destruktor ZNISZCZY KAŻDY TALENT
Profesor musi zrozumieć, że będzie miał wielkie gówno a nie produkcję netto, bo biegacze przełajowi (a takich zawodników "produkuje" brodaty geniusz) nie mają raczej zbyt wysokiej wartości na rynku piłkarskim...
Czepiacie sie. To nie Majewskiego wina. Szeliga, Dudzic i Wasiluk sabotuja gre, a Wy sie znecacie nad biednym trenerem. Nie wstyd Wam? Trzeba po prostu wyrzucic kolejnych sabotazystow i emerytow, a wtedy na pewno wszystko sie ulozy;)
A powaznie: ja juz nie wierze, ze bedzie jakas zmiana trenera, ze mozna cos w jakikolwiek sposob zmienic. Czuje sie pokonany przez ten system:] Stefek sloneczko jest niezniszczalny, nieusuwalny i niereformowalny. Ostatecznie: po prostu jest.
http://www.wojciechstawowy.pl/
Nie znajduję odpowiednich słów do tego, by ocenić, to co grała dziś Cracovia. Ekstraklasa do czegoś zobowiązuje i muszę to wszystko przemyśleć" - powiedział po meczu trener krakowian, Stefan Majewski.
Mam nadzieje, że po tym przemysleniach poda się do dymisji ;]
Maxs Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie znajduję odpowiednich słów do tego, by
> ocenić, to co grała dziś Cracovia. Ekstraklasa
> do czegoś zobowiązuje i muszę to wszystko
> przemyśleć" - powiedział po meczu trener
> krakowian, Stefan Majewski.
>
> Mam nadzieje, że po tym przemysleniach poda się
> do dymisji ;]
Nie, bo on nie ma honoru!
Skoro straciliśmy dwie bramki - trza wzmocnić obronę!!!!!!!!!!!!!!!
Idea majewskiego - kupić obronce (wasiluk) wystawi go w pomocy ;] chociaz tragicznei on akurat nei zagrał
wiecej obroncow potrzeba w pierwszej 11. ja bym ograniczyl liczbe napastnikow do 1 bo wlasciwie i tak bramek nie bedziemy strzelac a jak zagramy 8 obrońcami to może co mecz będzie 0-0 i te 25-28pktów zdobędziemy, a nuż wystarczy na baraż i wróci atmosfera i ludzie z baraży o ekstraklase :D
Nie liczył bym na samo-dymisje rumcajsa .To jest jak kleszcz -tylko operacja może go usunąć.
Ja sie tylko zapytam gdzie jest kolega zeus ,płaczek ich żałosna świta wciskajaca jeszcze nie dawno nam propagande na temat geniuszu Majewskiego .Awaria do błędu potrafił sie przyznać i za to ma mój wielki szacunek.
Gdzie się podział mój serdeczny kolega Tomecki atakujący mnie w zasadzie po każdym ataku na Stefka.Oceńcie panowie prace Stefka.A może pojawili się nowi sabotażyści ?.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)