Włoskie pipy czy niemieckie topory?
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
Z dwojga zlego wole makaroniarzy
jakby to nie był skurwiały inter a Juve albo Sampdoria, to pewnie też bym wolał makaroniarzy, ale że jest to inter z tym bucem murinho, którego bardziej nie lubię od milanu to z wielkim bólem kibicuję gebelsom
Mam to samo kibicuję hitlerowcom niestety.Trudno.
Inter :) chociaż niemcy w bardzo ładnych koszulkach :))
Mnie się mecz podoba. Hitlerowcy dłużej przy piłce , ale jeśli się nie mylę poważnie nie zagrozili bramce Internazionale.
Konkretny jest za to ten Diego Jelito.
Diego Milito ! :)
Aljen Rower to ofiara czy pokona w dziś Cezara?
do boju hitlerjugend!
forza INTER ! :)
Brawo Inter !!! piękny wieczór....
FORZA INTER !
Jose Murinho lalalala Jose Murinho :) Już go widzę na ławce Realu!
Po co ma iść do Realu skoro Real jest ewidentnie słabszy od Interu?
Brawo Inter (choć obie ekipy lubię i nie obraziłbym się gdyby wynik był odwrotny)
no jak to po co :) po kapustę :)
nie do końca go rozumiem, jeśli byłbym trenerem najlepszego zespołu w Europie, a był już dwa razy, to po co miałbym go zmieniać? pieniądze? hm, nie wiem czy to jest wielka różnica mieć 12 czy 13 domów, 20 czy 21 luksusowych aut.
Mou chce zdobyć jak najwięcej trofeum dlatego chce iść do Realu, z którym na pewno zdobędzie coś.
chce dokopać Barcelonie na każdym możliwym froncie
I dokopie :) Real z Mourinho na ławce moim zdaniem będzie rządził i dzielił. I jedynym zespołem, który będzie mógł im zagrozić będzie Barca.
Mourinho to w tym momencie najlepszy trener na świecie. Osoby negatywnie nastawione do niego zaczną pewnie protestować, ale taka jest prawda. Miał Porto - wielkie sukcesy. Chelsea - mistrzostwo. Inter - mistrzostwo, puchar, LM i być może jeszcze nie koniec.
Brawo Jose ! Wielki trener zagrał Interem tak jak Chelsea za najlepszych lat. czyli sumienna obron,a niesamowit dyscyplina taktyczna i niesamowity Milito ktory kwitnie przy Jose jak onegdaj Drogba
brawo Jose
zajebiście się ogląda zwycięzców którzy przez ponad godzinę wąchają piłkę, to tak samo fajne jak zwycięstwa Adamka w wadze ciężkiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)