Dzięki Marcin za wszystko !
-
-
DO WIDZENIA BOJAR!!!! Pamiętaj: U nas zawsze jesteś "U siebie"!
WIELKIE DZIĘKI
POWODZENIA
Dzięki!!
Dziękuję za wszystko.
Bojar jesteś wielki.
dzisiaj jak na dloni bylo widac brak u nas kogos takiego kto nie boi sie wziac na siebie ciezaru gry. takiego Cie kochalismy i kochac bedziemy Marcinie!
DZIEKI WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ !!!
dziękuję
Z nami się pożegnał, a z Piastem się właśnie przywitał.
I to w swoim stylu :D
Piast Gliwice - "Gwiazdy Ekstraklasy" 0:3 w sparingu
22.6.Gliwice (PAP) - Piast Gliwice przegrał w sparingowym meczu
z zespołem "Gwiazd Ekstraklasy" 0:3 (0:1). Bramki zdobyli Marcin
Bojarski - dwie i Mariusz Muszalik. Gości poprowadził trener
Ruchu Chorzów Duszan Radolsky.
Bojar - thanx,
za wywiad do sprzed kilku lat - rowniez
Dziękuję za wszystko!
BOJAR DZIEKUJEMY
Zapraszamy do kolejnej otwartej licytacji zorganizowanej przez Opravców.
Tym razem wyjątkowo niezwykła pamiątka, bo bodaj ostatnia oryginalna koszulka Marcina Bojarskiego, który dla wielu jest najlepszym zawodnikiem Cracovii ostatnich lat.
Zapraszamy do licytacji, dochód oczywiście na opravy.
www.opravcy.pl
Marcin Bojarski piłkarzem Piasta
Dziś w godzinach popołudniowych w Krakowie doszło do spotkania działaczy Piasta z przedstawicielami Cracovii. Przedmiotem rozmowy był zapowiadany już wcześniej transfer Marcina Bojarskiego. Strony doszły do porozumienia i podpisano umowę, na mocy której Bojarski stał się zawodnikiem Piasta.
Marcin Bojarski jest wychowankiem Rakowa Częstochowa. Występował także między innymi w Lechu Poznań, Legii Warszawa i GKS Katowice, gdy ten był jeszcze w ekstraklasie. Ma na swoim koncie tytuł mistrza Polski. Ostatnie lata spędził w Cracovii.
źródło: Piast Gliwice
Czyli już oficjalnie potwierdzone. Powodzenia Marcin w nowym klubie, dla mnie twoje nazwisko zawsze będzie sie kojarzyć z odrodzeniem mojej ukochanej drużyny. Pamiętam jak sie pojawiła informacja o transferze Marcina do Cracovii to dla nas kibiców był to znak ,że nasz klub zagości za niedługo w ekstraklasie i rzeczywiście tak sie stało, a Marcin Bojarski był jednym z architektów powrotu Cracovii na należne jej miejsce w Polskim futbolu. Dziękuje Marcin za walkę , za bramki za wspaniałe mecze , które rozegrałeś w Cracovii.
Trzymaj się BOJAR powodzenia !!!
Marcin za te piekne cztery lata z nami
bardzo Ci dziekuje
Było tyle pieknych chwil
i tyle z nich było dzieki Tobie...
Stales sie czescia pieknej historii
Stales sie czescia Cracovii
Dziekuje Ci ze moglem to ogladac
Jest mi osobiscie przykro ze tak to sie skonczylo
Tym bardziej ze wiem ze chciales dalej grac dla Cracovii...
Czy kiedy przestałes grać byłes słabszy od tych ktorzy Cie zastapili?
Czy teraz zamiast Ciebie graja lepsi?
Odpowiedzi na te pytania znów prowadzą do smutnych wniosków...
Oj Stefan Stefan
Who are you
no i dlaczego złamany?
Dzięki Bojar!
Mega szacunek Marcinie ,to zaszczyt że u nas grałeś .Honor -niewiedzący co to korepetycje u Ciebie pobierać mogliby...
Powodzenia!
dzięki bojar za tyle lat spędzonych w cracovii i walke na boisku .powodzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)