http://www.weszlo.com/news/6566 Wiem wiem to weszło, ale...
- po pierwsze wywiad z Naszym zawodnikiem
- po drugie Marcin to spoko facet, z dużym dystansem do siebie, bo jak inaczej nazwać wywiad z portalem którego jest "ulubieńcem"
- po trzecie z weszło jest tak, że podobno nikt nie czyta a każdy wie o czym tam napisali ;)
-
-
Marcin Krzywicki - witamy w Pasach!
Po czwarte - w ogóle gostkowi nie wyszła prowokacja ;] Tam samo jak z Arboledą.
Arboleda akurat dał się sprowokować i wyszła z tego obustronna napinka dwóch głupków :D
Szacun dla Krzywego.
Potraktował pajaca jak poważnego dziennikarza . Grabowski nie wiedział co z tym zrobić.
Pluć umieją. Wywiadu zrobić nie.
Arboleda zbyt blyskotliwy to nie jest ale w pilke grac potrafi,z Marcinem jest troche na odwrot...
A ty axel umiał byś się tak wypowiedzieć ale ty tylko potrafisz zdołować swojego zawodnika więc nie wypowiadaj się na pewne trudne tematy
Powiem wam tak.
Ja Krzywickiego lubiłem tylko w pierwszym meczu z Soligorskiem. Potem raczej za nim nie przepadałem ale tym wywiadem zdobył moją sympatię. Nie wątpię, że się stara. Może po prostu powinien grać ligę niżej, może. Poza tym jakby mnie czy Santo wzięli do Cracovii to choćbym grać nie umiał to póki mnie nie wyrzucają to grałbym lub próbował w tym klubie ile wlezie bo potem gdzie trafi? Na pewno nie wyżej...
a skad Ci sie ten Santo wziął? : ) chociaz moge powiedziec ze pewnie bylbym 3 do gry po nowym Zidanie i Gizou ;)
a co do Krzywego to jeszcze bedzie Crouch zobaczycie
Santo - jakby Ci to powiedziec?
Zobacz sobie, gdzie był Crouch w wieku 25 lat :)
no zachowując skale oczywiscie
nowy64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ty axel umiał byś się tak wypowiedzieć ale
> ty tylko potrafisz zdołować swojego zawodnika
> więc nie wypowiadaj się na pewne trudne tematy
No nic to pozostaje mi milczec jak grob!
Szacun Marcin!
Szkoda, że innym brakuje dystansu do pewnych spraw!!!
Ten Grabowski to kurwa.
60 dni później
Dla mnie ten mecz był przełomowy http://www.youtube.com/watch?v=qyHocFGydWw . W dużej mierze pozostanie w Ekstraklasie zawdzięczamy Tobie Krzywy. Dzięki
Dokładnie. Dziękuje Marcin. Miałeś te swoje 5 minut w Cracovii, które w największym stopniu dały nam utrzymanie.
Bez Twoich "5 minut" w meczu z Bełchatowem w Krakowie, nie utrzymalibyśmy się w ekstraklasie! Będę je pamiętał do końca życia!
Dzięki!
http://www.youtube.com/watch?v=c3bVYBGFr5E&feature=feedu
Za to tutaj, Krzywy, miał swoje 5 sekund :D Jako czirliderka :D (2:26)
Krzywicki niestety nie reprezentuje na dzień dzisiejszy poziomu ekstraklasowego dlatego najlepszym rozwiązaniem dla niego i dla Cracovii niech będzie wypożyczenie na rok do klubu I-ligowego
Dzięki Marcin, bez Ciebie by sie nie udało.
Jezeli mamy w nowym sezonie walczyc o cokolwiek wiecej niz o utrzymanie, Krzywickiego trzeba sie pozbyc bo on nie gwarantuje zadnego sukcesu. Sprzedac, wypozyczyc, cokolwiek. Dziwimy sie dlaczego nasza Ekstraklasa tak slabo stoi w Europie, ale skoro graja w niej tak katastrofalnie slabi zawodnicy, to nie ma co sie dziwic, Marcin mialby problemy z zalapaniem sie do bawarskiej ligi regionalnej i nie ma co tutaj slodzic. Ja chce Cracovii grajacej o najwyzsze cele.
Oczywiscie wielki szacunek za jesienny mecz z Belchatowem, ale prawda jest taka ze 5 dobrych minut za caly sezon to zdecydowanie za malo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)