Marcin bardzo słabo
A co do decyzji trenera to ja nie mam 100% pewnosci
ze to on decydował o pozbyciu sie Kaszuby i daniu szansy Krzywickiemu
Jedno jest pewne trenerze Ulatowski
jak sie raz pozwoliło na mieszanie sobie w składzie to potem trudno bedzie sie postawić...
-
-
Marcin Krzywicki - witamy w Pasach!
nigdy nie byłem jego zwolennikiem i tak pozostało. Facet nie nadaje się na Ekstraklasę....szkoda :( Pytanie brzmi - dlaczego gra ?!
A ja natomiast uważam że Krzywicki się nadaje!!Jak zwykle Ian Thorpe ma mądre spostrzeżenia czemu gra??
Ja mogę Ci odpowiedzieć bez najmniejszego problemu, skoro gra to jest lepszy od pozostałych którzy są w kadrze!
W czym np. Krzywicki jest gorszy od Dudzica??? On gra w pierwszej 11 Czemu???
Takich głupich pytań można zadawać w nieskończoność... Ja się zastanawiam nad zupełnie czymś innym...
Mianowicie:
Czemu Ian Thorpe wyraża swoje zdanie na temat Krzywickiego skoro nie zna się na piłce???
bo forum jest dla takich co się znają i nie znają na piłce :D Ty się znasz, więc masz merytorycznie dużo do powiedzenia na obronę Krzywickiego - jest lepszy od pozostałych :D Ja się nie znam, bo ja jestem oglądacz ;)
No i tu się z Tobą zgadzam po raz pierwszy:)
to się cieszę, przynajmniej będziesz mógł się spokojnie, porządnie wyspać X( - nie ma jak zgodność poglądów :)-D
ja tam w Marcina wierzę, ma jeden z lepszych płaskich strzałów w ekipie, potrzebuje gry i zaufania
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wlasnie ze Krzywicki walczy i o to chodzi
Chyba sam ze sobą żeby nie potykać się na piłce.
Marcin idź Ty sobie tam z kąt przyszedłeś.......
Ładnie go podsumowali : http://www.weszlo.com/news/5477
Krzywicki jest najlepszym przykładem poziomu wychowania fizycznego w naszym kraju. Ten chłopak być może i ma duży potencjał piłkarski, ale ma braki w podstawach wychowania fizycznego. Wystarczy porównać jego sprawność do podobnych gabarytowo zawodników na zachodzie.
89 dni później
Brawo Marcin!! Tylko nie bierz przykładu z Witkowskiego i jeszcze kilka razy odrób nam wynik spotkania! Szacunek za przyznanie drugiego gola Pawlusińskiemu!
Przepraszam, ze w Ciebie nie wierzyłam... Brawo !!!! :)
pokłony ;D
Kocham cie
Ch.j że fuksiarsko ale brawo!
ja i tak w Ciebie nie wierze i po meczu z legia masz odejsc ale dzieki za walke koszykarzu :D
a i ch.uj ze 3 bramka to przypadek a druga strzelona z zamknietymi oczami ale dziekuje:D
Marcin jestes moim bohaterem !!!!
Gratulacje za wejście smoka!
Nierealne, stało się realne!
Brawo!
I wielki szacun za rozmowę po meczu z Canal +.
Od razu sprostował, że 3 bramka została strzelona przez Plastika, nawet Krzywy nie miał kontaktu z piłką przy niej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)