Zgadzam się, wszyscy są słabi...to prawda.
Ale prawdą jest także, że Marek jest dramatycznie słaby i na tle reszty "wyróżnia się" swoimi żenującymi zagraniami.
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
Moim zdaniem to niczym się nie wyróżnia. Dużo więcej jest takich drewniaków jak on i to nie tylko w obronie (np. Cabaj albo Dudzic).
Z Wasilukiem dwa gole do tyłu, bez Wasiluka tyle samo ...
Pierwszą decyzją nowego trenera powinno być odesłania Marka do ME przynajmniej będzie mógł pograć (jeśli załapie się do składu) z piłkarzami tylko trochę lepszymi od siebie!
Jak go polubiłem po jego reakcjach po wygranych derbach, tak nie mogę przeboleć jego beznadziejnej gry. Jak można tak pie... w ekstraklasie???
bez tego pana na boisku moze byc tylko lepiej, przykre ale prawdziwe, mam nadzieje ze mit pary najlepszych stoperow (nawet jesli nie graja tam razem w tym sezonie) runal bezpowrotnie i nikt nas juz nim nie bedzie karmil
Nieciecza czeka
Wypierdalaj chłopie jak najdalej z Cracovii!
Nie byłem w stanie zobaczyć dzisiaj meczu gdyż musiałem awaryjnie ratować ziomka i przed chwilą wróciłem do domu i od razu chciałem sprawdzić jaki wynik, i to co zobaczyłem sprawiło że pobladłem . To co przeczytałem w relacji sprawiło że pobladłem ostatecznie. Muszę powiedzieć coś czego się wstydzę w tym momencie, mianowicie wierzyłem przez chwilę w Marka. Po końcu poprzedniego sezonu pojawiła się iskierka nadzieji że zacznie normalnie grać. Niestety pomyliłem się nie pierwszy i nie ostatni raz w swoim życiu. W tym momencie mam ochotę dokonać na nim wielokrotnego otwartego złamania kończyn z wieloma przemieszczeniami aby sama egzystencja sprawiała mu ból. Trochę abstrahując odkąd Marek przyszedł do nas za ogromne jak na naszą ekstraklasę PIENIĄDZE!!!!!! zastanawia mnie i to nie wiecie jak cholernie jedna rzecz, czemu do tej pory nie strzelił ani jednej bramki z głowki dla Cracovii będąc jednym z najwyższych zawodników ligi? Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć ten ewenement. Do dośrodkowania wyskakuję w pozycji "Strzała" i co z tego wychodzi każdy widzi. Wasiluk i Polczak zderzają się głowami w powietrzu. Nie mogę jeszcze nie wspomnieć o szalonym Marku zapuszczającym się pięknym dryblingiem w pole karne przeciwnika, co kończyło się zazwyczaj po przebiegnięciu max. 10 metrów w lini prostej a gdy chciał zrobić zwód niestety potykał się o własne nogi i padał na psyk, co zawsze było śmieszne, zresztą cały stadion zawsze z tego lał. Reasumując śmiem twierdzić że stara Rasiaka jest lepsza niż Wasiluk i Rasiak razem wzięci.
AVE CRACOVIA
Marek, dasz rady kopnac sie pieta w czolo?
Mnie ciekawi jak by się potoczyła kariera Marka gdyby nie przyszedł do nas.W Jagiellonii potrafił grać.Szkoda chłopa, zaczynałem wierzyć w niego, ale niestety jak takie błędy się popełnia.........
Ludzie ochłońcie ubliżacie WŁASNYM zawodnikom !Fakt że gra słabo ale czy to jest tylko jego wina?
On porostu mimo swojego wzrostu, nie potrafi grać głową. Piłkarze o 20 cm niżsi od niego wygrywają pojedynki główkowe. On chce wygrać główkę na stojąco. Ponadto jak zaobserwowałem w meczach strasznie panikuje, kiedy piłka przejdzie za jego plecy w kierunku naszej bramki biegnie do niej i mając zawodnika na plecach nieważne kogo (Smolarka, czy nawet mniej doświadczonych) pozbywał się się piłki wybijając ją na aut. Przepraszam ale tak się robi a A-klasie . Obrońca powinien umieć zachować spokój.
Chryste Panie Boże on ma kontrakt aż do 30.06.2012 . Abuuuuuuuu :(
Myślę, że temu chłopakowi wyrządza się krzywdę "na siłę" robiąc z niego piłkarza ekstraklasowego. Cierpi na tym zarówno drużyna jak i on sam.
W rzeczywistości niestety prezentuje przeciętny poziom drugoligowy czyli dawny trzecioligowy.
Właściwie w każdym meczu przyczynia się do utraty goli popełniając proste błędy:
- z TSV strzelił "samobója"',
- z Ruchem winny utraty pierwszej i drugiej bramki,
- z Polonią współwinny pierwszego gola,
- z Lechem pierwszego.
Wasiluk jesteś pierwszy do odstrzału! Nie dałbym Ci nawet piłek podawać w meczach juniorów!
Miszczu a co Ci Dudzic przeszkadza,że jest w Twojej sygnaturce?
Walczy, stara się, a, że umiejętności max na 1 ligę to nie jego wina...
W przeciwieństwie do ciepłych słów na dowidzenia do Trenera Ulatowskiego tobie Marku powiem - WYPIERDALAJ Z CRACOVII
No i o to chodzi. Dudzic ma umiejętności co najwyżej na 1 ligę (o ile nie niżej) a Cracovia przypominam jest wciąż klubem ekstraklasy więc zgadzam się, iż tacy "kopacze" nie powinni mieć u nas miejsca. Tyczy się to zarówno Bartka Dudzica jak i Mareczka.
idz sie chlopie wychustaj !
Prosimy ,udaj się na urlop zdrowotny minimum do Nowego Roku i popracuj nad psychiką i GIMNASTYKĄ...chyba że zaproponują Ci udział w TAŃcu z Gwiazdami....:o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)