U nas moze jakaś odmiana:) zamaiast słonecznika guma do żucia, palacze nikotynowa, reszta jakie kto lubi:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
-
-
KRZESEŁKA KRZESEŁKA SIALALALALALA :)
Panowie, tak obiektywnie ...:) nie palę ,jak wracam z hokeja to wszystko się wietrzy na balkonie przez 2 dni...
ilu ludzi nie zabiera przez to dzieci na mecz ?
Jasna sprawa, O ile w sezonie zasadniczym to mało przeszkadza ale play-off to już prawdziwa komora gazowa...
Oczywiście nie pójdzie to łatwo (dziesiątki lat przyzwyczajeń + nawyki z otwartego stadionu) i wielu ludzi będzie zasadę łamać ale nowa hala, zakaz palenia , powtarzane informacje na biletach i przez spikera + 2-3 wentylowane palarnie przy wejściach po sezonie czy 2-u załatwią sprawę. I ludzie zaczna jak w Tychach wychodzić na papierosa w przerwie do holu.
ps: Vasago jak doczekamy to podejdę do Ciebie za 20 lat i zapytam dlaczego już nie skaczesz po każdej udanej akcji z 10razy w górę i czy cieszysz się ,że możesz sobie usiaść na hokeju . Masz to u mnie :D:D:D... BTW: zawsze wisisz na ogrodzeniu to i mniej Cię nogi bolą ;)
Khalid Napisał:
-------------------------------------------------------
> ps: Vasago jak doczekamy to podejdę do Ciebie za
> 20 lat i zapytam dlaczego już nie skaczesz po
> każdej udanej akcji z 10razy w górę i czy
> cieszysz się ,że możesz sobie usiaść na
> hokeju . Masz to u mnie ... BTW: zawsze wisisz na
> ogrodzeniu to i mniej Cię nogi bolą
>
Heh.... Jak to jest, że ja nie wiem kim Ty jesteś a Ty wiesz kim ja jestem? Czyżbym miał własną teczkę?:)
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Heh.... Jak to jest, że ja nie wiem kim Ty jesteś a Ty wiesz kim ja jestem? Czyżbym miał
> własną teczkę?
Bożesz ty mój... pół hali Cię zna
rozmawialeś nie raz z Khalidem w mojej obecności...
Oczywiscie mnie również nie znasz :D
> Khalid Napisał:
> --------------------------------------------------
> Heh.... Jak to jest, że ja nie wiem kim Ty
> jesteś a Ty wiesz kim ja jestem? Czyżbym miał
> własną teczkę?
hehehe! Ja tez Cie znam a Ty mnie nie! Trudno Cie nie znac! :D Ze mna tez nie raz rozmawiales na hokeju podczas dyskusji ze wspolnymi znajomymi :P Zawsze mowimy sobie czesc ale nie znamy sie chocby z imienia ;)
Na oficjalnej są fotki z robót.
Ten widok cieszy, w końcu się coś dzieje! żeby tak jeszcze stadion...
Zamiast się zastanawiać nad jakimiś głupotami z paleniem itd... Trzeba ustalić miejsce gdzie będzie MŁYN !!! Jak będą krzesełka to będzie można ustalić w końcu gdzie będą stać ci, którzy chcą dopingować (bo w młynie i tak będziemy stać, siedzieć najwyżej w przerwie). A ci którzy przychodzą na mecz zapalić i jeść słonecznik siądą sobie gdzieś dalej od nas!!!
____________________________________________________________________________________________
[IMG]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/IMG]
[IMG]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/IMG]
No i co teraz z sekcja VIP?
Bylo to VIP bo tylko tam kibice mieli na czym siedzić. A teraz to nie bedzie zadne atrakcje. Co dostane za mój 40zl? Moze piekne hostessy z piwo albo darmowe kawa/herbata? Cos w tym stylu:
http://cdn.nhl.com/blackhawks/images/upload/2007/10/icecrew07_sticks.jpg
jakieś pomysły?
Ahmik :)
289 dni później
jest jakaś nadzieja na dalszą modernizację (głównie chodzi o trybuny za bramką) w najbliższym czasie ?
Jeśli trybuny będą ukończone będziemy wpuszczać gości?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)