Santo... Ty to się na piłce kompletnie nie znasz.
Dla Boga, Panie Santo! Larum grają! Gra beznadziejna! Nowak to beznadzieja! A Ty się nie zrywasz? Za klawiaturę nie chwytasz? Na Nowaka nie siadasz? Co się stało z Tobą, Forumowiczu?
:):):)
-
-
7.V.2008r godz.19:00 CRACOVIA-Odra Wodz.Śl.
Co do meczu:
I.Dobrze że Kulig nie wciął się jednak Nowakowi przy bramce, bo Pawka sobie na nią mocno zapracował i nie była by wtedy taka efektowna:)Ponadto Kuligowi się to opłaciło gdyż i tak później los dla niego był łaskawy i zdobył swoją brameczkę:)
II.Bardzo dobry pomysł miał nasz prezes Filipiak aby gwaranować premie od 8 miejsca w górę,bo inaczej dzisiejszy mecz wyglądałby tak jak niegdysiejszy z Lubinem 0-0 i gra w poprzek boiska:)
III.Ogromny plus dla Majewskiego(POD WARUNKIEM ŻE TO BYŁ JEGO POMYSŁ)za to że dał Tomkowi Wackowi ostatni raz zagrać przed własną publicznością i że zmienił właśnie Barana po to aby mógł dzierżyć w swym pożegnalnym występie opaskę kapitańską:)
IV.Po tym meczu mamy nawet realne szanse być na 7 miejscu,tylko Widzew musi zagrać przeciwko Wójowi,a nasi mocno dla pieniążków:)
V.Żałuję że w cywilkach z kolegami pożegnalnie nie wystąpił Tomasz Moskała,ale po wypowiedzi Filipiaka że kupimy sześciu zawodników o rychłe go pożegnanie jestem spokojny;)
A na 90 minut.pl pierwszą bramkę rzekomo strzelił Dudzio (?????)
Odnosze wrażenie, że Moskała ma świadomość że już się wypalił w Cracovii.
Jedynym ratunkiem dla niego samego jest zmiana klimatu.
Skrót spotkania
Canal Plus
[url=http://rapidshare.com/files/113407140/Cracovia-Odra_skrot.avi] Pobierz[/url]
TVN
[url=http://sharebase.de/files/2wkwQ2hbnk.html] Pobierz[/url]
by Lewy & Dziobek www.Sport-Video.pl
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A na 90 minut.pl pierwszą bramkę rzekomo
> strzelił Dudzio (?????)
bo istotnie to on dotknął piłki jako ostatni (spalonego nie było).
To komu zaliczamy pierwszą bramkę, bo potem będę za 26,5 roku toczył boje statystyczne z FortArtem, Nurkiem i innymi :)
garincha09 Napisał(a):
> Skrót spotkania
> Canal Plus
> Pobierz
> TVN
> Pobierz
>
> by Lewy & Dziobek www.Sport-Video.pl
Nie możecie na jakis inny serwer wrzucić? Rapidshare to kupa.
klaros Napisał(a):
> To komu zaliczamy pierwszą bramkę, bo potem
> będę za 26,5 roku toczył boje statystyczne z
> FortArtem, Nurkiem i innymi
Popraw kolejność. Porządek musi być zachowany.
GRATULACJE DLA PIŁKAZRY (NO I TRENERA) ZA WYGRANĄ ! DZIĘKUJĘ!
Liczę na 7 miejsce, o którym po meczu z Polonią nawet nie śniłem...:)
PS. Tak dla pełnego obiektywizmu, to w pierwszej połowie Odrze należał się karny... co nie znaczy, że byśmy i tak nie wygrali.
PPS. Może jednak myliłem się co do Majewskiego...:)
ciężko powiedzieć z tym karnym. to nie taki ewidentny karny jak na Dudzicu w Lubinie. Wyglada to równie dobrze na karny jak na inteligentną rybkę. cieżko powiedzieć.
A gdzie się podział Geoś????:D:D
Geoś nie doszedł jeszcze do siebie!!!
Po przegranym meczu się powiesiłem i dlatego mnie nie ma.
i to jest tak zwany, osławiony prąd filozoficzny "TUMIWISIZM" :):):):)
Khalid Napisał(a):
> ciężko powiedzieć z tym karnym. to nie taki
> ewidentny karny jak na Dudzicu w Lubinie. Wyglada
> to równie dobrze na karny jak na inteligentną
> rybkę. cieżko powiedzieć.
>
Eksperci C+ ( Mielcarski, Wegrzyn) orzekli, że nie ma mowy w tej sytuacji o karnym ( walak bark w bark, bez pracy rąk) . Sam mam wątpliwości, ale skoro eksperci uznali, że nie było to nie było:)
Mnie w tym meczu drażnilo pomijanie Majorosa przy akcjach.....Parę razy stał nie obstawiony i nikt mu nie podał...Mam nadzieje że to nie specjalne działanie.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
To samo zauwazylem;-)
Ponoc Polak Wegier dwa bratanki a tu popatrz.Grajki nie polubily madziara,,,
przedewszystkim robił to Plastic. z uporem maniaka grał na gorzej ustawionego Moskałe byleby tylko jego ziomuś bramkę strzelił
ale taka sam sytuacja byla ze Szwajdychem gdy wrocil z ŁKSu, jak pograja troche z Arpim to sie do niego przekonaja i beda grac z nim normalnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)