Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim idolem od zawsze był Reggie Miller, więc
> sympatia do tego klubu pozostanie na zawsze...
Pacers - Heat 1-0
-
-
NBA!
26 dni później
A mistrzem Spurs
RTX Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A mistrzem Spurs
Wiesz coś czego jeszcze świat nie wie? (:D
104-87 dla Spurs i w efekcie 4-1 Dosyc jednostronny final ;)
307 dni później
Odświeżam :)
Jakie typy?
Moim zdaniem SAS, świetna końcówka sezonu. Jeden z najlepszych trenerów na ławce, więc nie sądze, aby eksplozja formy przypadająca na obecny okres była dziełem przypadku. Kolektyw, kolektyw i jeszcze raz kolektyw. Kto im może stanąć na drodze po pierścienie? Zapewne w finale konferencji GSW z niesamowitymi Splash Brothers i ich przewagą parkietu. To będzie zapewne niezwykle emocjonująca seria. Myślę jednak że doświadczenie weźmie górę i to gracze z Teksasu wyjdą z tej potyczki zwycięsko.
Co do Wschodu to niespodziewam się niczego innego jak finału Hawks-Cavs, chociaż marzy mi się odpadnięcie Cavs już w pierwszej rundzie, ale pora zejść na ziemię. Przewaga parkietu po stronie Hawks, to raz. Dwa: Cavs na papierze faworyt do wygrania, ale ja tego nie widzę. Jest LeBron, jest Irving, może Love, ale nie ma chemii. Hawks to naprawdę bardzo dobry zespół co pokazali w sezonie zasadniczym, to że pod koniec odpuszczali część spotkań ich prawo, teraz pora na poważne granie i każdy mecz będzie ważny.
Finał: Hawks- Spurs i wygrana SAS w 6 meczach. Tak ja to widzę.
A Wy?
Spurs to najpierw czeka ciężka przeprawa z Clippers a ze nie bedzie łatwo przekonali sie dzis.Spurs juz raz odpadali jako w pierwszej rundzie jako obrońca tytułu(z Suns)
Na wschodzie to jest słabiutko Cavs Hawks inaczej tego nie widzę bo nie wierze w Bulls tymbardziej w Wizz
Play offy bez Lakers to juz nie to samo...
57 dni później
Chris Mullin mi się dziś przypomniał.Ciekawe ilu ludzi na swiecie pomyśli w podobnym czasie o mnie jak Cracovia zdobędzie MP:)
Chris to był kozak :D
zawsze lubiłem GS ze względu na Mullina i że słabi raczej byli.
Edit: ooo i Steve Kerr trenerem u nich jest ::o ładnie, ładnie :)
241 dni później
Drugi wsad Gordona w serii finałowej konkursu slum dunków - MISTRZOSTWO. Za samego tego dunka powinien wygrać konkurs. W moim odczuciu był lepszy. Nie spodziewałem się, że można przebić poziom slum dunk contest z zeszłego roku ;). Mega!
LaVine tez pokazał ze te dunki jeszcze jednak można pokazywać...bo od kilku lat juz szkoda czasu na powt tych samych zagrań co roku
1216 dni później
Trochę odświeżę temat
Ciekawostka w NHL nie było drużyny z Kanady w drugiej rundzie PO
A w NBA jedyna Kanadyjska ekipa zdobyła Mistrzostwo :)
ponad 3 lata nikt tu nie zagladal, hihi
Kumpela ma rodzine w Toronto, mowila ze jak byla to bilety na Leafs nie do zdobycia, na Raports luzik :)
niezly szok, chyba sobie porgram w NBA 2K19 z tego wrazenia (fenomenalny symulator kosza, produkcje EA to amatorka w porownaniu ;))
Ekpia z 25 letnim stażem istnienia. Pamietam jak powstawali razem z misiami z Vancouver.
Graty dla nich choć już NBA mnie nie porywa tak jak przed laty.
226 dni później
Według niepotwierdzonych jeszcze źródeł (TMZ) Kobe Bryant zginął w katastrofie helikoptera w LA...
[quote='Kamaz' pid='1417481' dateline='1580067900']
Według niepotwierdzonych jeszcze źródeł (TMZ) Kobe Bryant zginął w katastrofie helikoptera w LA...
[/quote]
TMZ w takich sprawach się nie myli. Woj też już potwierdził, RIP.
Bryant był pierwszym młodszym ode mnie zawodnikiem który zadebiutował w NBA - daje do myślenia w dniu jego śmierci
Niesamowita strata dla NBA...
Mamba out RIP!
Jak to się ludzkie drogi przedziwnie skracają i wydłużają. Inna gwiazda LAL, Irvine Magic Johnson, zaraził się śmiertelnym wirusem HIV, jeszcze zanim młody Kobe zagwieździł na parkietach NBA, ale to Bryant'a już nie zobaczymy nad obręczą.
Goodbye sunny California!
ŚWIEŻO MALOWANE
28 dni później
Słyszeliście, Polska wygrała z Hiszpanią na wyjeździe w el. do ME!!!
Hiszpania to aktualny...mistrz świata.
Sukces porównywalny mniej więcej z ograniem Liverpoolu przez Aston Ville 5:0 w jakimś tam pucharze Carabao.
Szkoda że pół roku temu tak kolorowo nie było... Ale oczywiście ogranie mistrza świata brzmi dobrze, zwłaszcza dla ludzi, którzy o koszykówce nie mają pojęcia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)