Pasiacka duma rozrywa mnie od środka :D :D
-
-
CRACOVIA - LECH POZNAŃ 3:2
NO BO W KONCU GRALISMY 11 ZAWODNIKAMI A NIE 10. PAN MOSKALA .........szkoda ze gral z wisla
aha prywatnie do tego Pana nic nie mam
nie ja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> NO BO W KONCU GRALISMY 11 ZAWODNIKAMI A NIE 10.
> PAN MOSKALA .........szkoda ze gral z wisla
>
> aha prywatnie do tego Pana nic nie mam
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-04-26 22:24 przez
> nie ja.
12 zawodnikami, jeszcze kibice :D
Dawno u nas takiego meczu nei było i jak Rumcajs pójdzie po rozum do głowy i będzie tak drużyne ustawiał w każdym meczu to będzie pięknie :)
Szkoda że liga się już kończy. Oby jak najwięcej takich emocji i takiej radości.
ile było dokładnie lecha na meczu bo było ich bardzo dobrze słychac w Canal+
351 i bęben.
Foto z meczu Cracovia-Lech http://www.cracovialive.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=53&func=viewcategory&catid=18
Skrót meczu: http://www.sendspace.pl/file/ASJgVVdB/
format .rmvb
Fotogaleria: [url]http://www.wikipasy.pl/Galeria:2008-04-26_Cracovia_-_Lech_Pozna%C5%84_3:2[/url]
Czy gola w 93 minucie słusznie sędzia nie uznał?
tak w momencie podania Kulig !!leżał!! na spalonym
skrót do obejrzenia http://pl.youtube.com/watch?v=9SMnpPFxUkM
graliśmy wkońcu w 10 a nie w 9 i odrazu widać że jest lepiej chociaz mimo wszystko bym się tak nie zachwycał.. to było poprostu Witkowski show
mecz do obejrzenia:
http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=6594
No ta przegladnąłem sobie forum wiaralecha.pl , uważają że przegrali przez sedziego.
Podobało mi się za to jedno powiedzonko :[i]"Uchowaj nas od przyjaciól , bo z wrogami poradzimy sobie sami"[/i]. Coś w tym kurde jest........... ;)
Taa, placzki. Dzieki sedziemu nie przegrali 2:4.
Mnie tez sie podoba to powiedzonko, Arka nas krecila, a Lech placze na sedziow.
Wszedłem na to forum.
Parę komentarzy do ich wypowiedzi:
[i]Może to co teraz napisze jest głupie, ale po dzisiejszym meczu mam nadzieję, że Arka nie awansuje, a Cracovie zdegradują(jest to tak długo zapowiadane), bo my ze zgodami nie umiemy grać.Rok temu z Arką w podobny sposób przegraliśmy po wyjściu na prostą.[/i]
Ta wypowiedź jest poniżej wszelkiej krytyki.
[i]Panie Boze, chron przed przyjaciolmi, przed nieprzyjaciolmi sam sie ochronie - pasuje jak ulal do naszej obecnej sytuacji.[/i]
Taaak... Czy on naprawdę chciałby, by przyjaciel odpuszczał mecz? To jest gra, i mamy grać czysto. I bardzo dobrze świadczy o Cracovii że nie odpuściła. I tak powinein każdy. A mozę jeszcze Lech sie na te puchary załapie... Ale oby w czystej grze...
[i]Antydoping dla drużyny z drugiej strony Błoń przeszedł granice dobrego smaku ... oni chyba nie mogą bez siebie żyć. Ot taki mały OT.[/i]
Co ja sądzę o WTSK, wielokrotnei tu pisałem. Nie będę się powtarzał. I zgadzam się, że po cholerę to śpiewać? Kila razy na meczu było... Z tym, że "przeszedł samego siebie" się absolutnei nie zgodzę. Ale nieśmiało przypomnę, że w drugiej połowie to właśnie z sektora Lecha szedł początek "WTSK" - a naszym wielbicielom tej - tfu!-pieśni wiele nie trzeba... :(
=========
i jeszcze co do - w mairę postów - coraz częstszych komentarzy na temat sędziego. No wstydźcie się! (ci, co tak piszą). O porażkę pretensje możecie mieć do piłkarzy Lecha i do
pilkarzy Cracovii. Nawet Smuda nie krytykował sędziego... Faule na żółte kartki były ewidentne, dziwne jedynie, że zawodnik z numerm 25 tak długo jej nie dostawał. Sędzia sędziował dobrze. Parę drobnych błędów. Nie wiem czemu nie uznał bramki Kuliga, muszę zobaczyć w TV. Jesli chodiz o wejście Polczaka, sądzę, że bylo czyste, biegł obok i nie faulował, przezzkadzał zgodnei z przepisami, głowy nie dam, muszę zobaczyć na powtórce w TV. A spalone? Tu błędy liniowego były na niekorzyść Cracovii, w pierwszej połowie, gdy ten liniowy nie sygnalizował spalonych które były... Może niektórzy forumowicze Lecha nie wiedzą co to znaczy spalony? "Gdzie on widział te spalone". Jak zawodnik w momencie podania stoi metr blizej bramki niż ostatni obrońca, to na pewno JEST spalony... :D
Nie ma co się przejmować takimi wpisami. Cracovia zagrała dobrze i zasłużenie wygrała. Antydoping Lech też intonował, ale ten kibic pewnie oglądał mecz w C+ i tego nie wie :D Są ludzie i parapety i to w każdym klubie, czy to Cracovia, czy Lech czy psiarnia.
W meczu z Lechem dobrze zagrali nasi pomocnicy. Nowak z Pawlusińskim zaliczyli asysty, Baranek z Kłusem harowali w środku aż miło. świetnie zagrał atak, Witkowski wczoraj uczestniczył we wszystkich akcjach ofensywnych strzelając 3 bramki. Dudzic szarpał , asystował i do szczęścia brakło tylko bramki. Słabiej zagrała nasza obrona. W zasadzie tylko Kulig zagrał na swoim poziomie. Polczak ma na koncie bramkę, choć później grał już dobrze. Karwan wszedł i widać było po nim ,że nie grał jakiś czas. Urbański wydaje sie być jeszcze nie przygotowany na grę w lidze. Radwański od początku rundy nie zachwyca. Na szczęście Lech tylko 2 razy wykorzystał nasze błędy, bo w zasadzie sam nie wypracował sobie jakiś sytuacji bramkowych.
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ta wypowiedź jest poniżej wszelkiej krytyki.
e tam Agnanie. Napisze cuś jaki13 latek rozgoryczony porażką swojego niepokonanego od dość dawna teamu i mamy zaraz się przejmować? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)