Ale mi to nie wchodzi
Nie moge znalezc chanela. Prosze o pomoc.
-
-
CRACOVIA - LECH POZNAŃ 3:2
3:1! Witkowski szaleje!
No proszę - Kamil Superstar :) W RK Bernasik się zachwyca meczem, szczególnie Dudzicem :)
No akcja Dudzica, po ktorej Witkowski NIE strzelil majac przed soba Kotorowskiego - MIODZIO :)
Z powodu cięzkiej choroby nie mogę być na meczu oglądam go na sopcast i naprawde 1 połowa ok wykorzystujemy błędy Lecha Witkowski Brawo Nareszcie !
Kamil-Witko-wski!!!!!!
Cracovia gra całkiem miodnie. "Podanie Plastika do Witkowskiego - klasa" leszowi cosik nie idzie.
ReSoXyM Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z powodu cięzkiej choroby nie mogę być na meczu
> oglądam go na sopcast i naprawde 1 połowa ok
> wykorzystujemy błędy Lecha Witkowski Brawo
> Nareszcie !
cholera jak sie to obsluguje?
zainstalowalem i co dalej? jak znalezc C+ ?
http://www.soccer-live.pl/ wchodzisz na ta strone
po prawej masz dni tyg klikasz sobote i tam masz wykaz meczow sobotnich szukasz Cracovii i dajesz tam play i działa
Wygrana cieszy 3:2 :)
dzieki, znalazlem linka na poprzedniej stronie wątku.
piekny wynik :)
Grajmy tak jak z Lechem od 30 do 45 minuty. I będzie zaje..ście!!! Kamil - bravo... bravoooooo... braaaaaavooo... braaaaaaaaaaaaaaaaavoo... brrrrrrrrrrrrravooooooooo!!!
brawo Pasy!!! wygrana bardzo cieszy :D
No to Moskała stracił już miejsce w podstawowym składzie. Chociaż po Majewskim można się wszystkiego spodziewać. BRAVO PASY!!!
meczyk po prostu MIODZIO
Trzech klasowych zawodników i można śmiało być wicemistrzem w tej słabej lidze.
Mecz jak rzadko na Kałuży, w ostatnim czasie, oglądało się i w napięciu i z przyjemnością.
Brawo.
aż milo było patrzeć :)coś pięknego:D
A gdzie Ci wieczni narzekacze?
Cracovia wygrała i na forum cisza.
Oj, wielu, to nie w smak.
Potter gdzie jesteś??!!
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Franciszek Smuda - Z Cracovią Ci się nie
> uda!!!!!!!
To mówiłem ja, wczoraj!!!!
Zabawna sytuacja była w II połowie jak piłka poleciała na trybuny, a pewnym chwytem popisał się....Marcin Cabaj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)