...ostatnio coś ciekawego?
jeśli tak, napiszcie to tutaj:
zapraszam do dyskusji,
pozdro
Ro Man
-
-
słyszeliście?
podobno przewodzisz paradzie pod koniec miesiaca
Też mi się obiło o uszy :)
czy chodzi o te odgłosy dziecka , co ma orgazm, pierwszy w życiu - dzięki tatusiowi... analny?
popierać... GW, popierać!
jeszcze jesteś na naszym forum pachołku ... nawet nie wiem jak to/ich nazwać???
słyszeliśmy. Golone bobry zaczęły odrastać
Santo, pozdrawiam Cię serdecznie, podobno malujesz wielką tęczę na jednej z flag, którą poniesiesz całkiem z przodu Marszu Tolerancji, szkoda że będę wtedy w Hiszpanii, poklaskałbym ci z tłumu gapiów, liczę na jakieś ciekawe fotki,
Tacy Dwaj, ciekawa myśl, to prawie jak w kawale , .. coś więcej na ten temat? jakiś ksiądz zmajstrował ostatnio jakiegoś molesta evenement i Gazeta Wyborcaz to przeoczyła?
awaria, wstrząsający wpis, nie wiem co odpisać, zatkało mnie, powiem tak: na awarię mózgu niewiele można poradzić, masz jakieś inne pzemyślenia/obserwacje? coś Cię zastanowiło/uderzyło (w głowę) ostatnio?
nurek, jakże dawno nie korespondowaliśmy, co do bobrów to chyba , ale pocieszę Cię, jutro na pewnej uczelni finał pewnego konkursu, można przyjść i poślinić się, tak wogóle jak zdrowie Waszmości? może kawka na Kazimierzu w pewien majowy wieczór?
pozdrawiam wszystkich uczestników tematu, jesteście boscy :)
Ro Man
To dla ciebie Romek żeby nie było że nikt CIe tu nie lebi
klasyka polskiej muzyki
http://www.smog.pl/wideo/1445/nagly_atak_davida_hasselhoffa/
RoMan przesadzasz do kurwy nędzy! I piszę to ja!
Nie ma to jak pogaduchy starych znajomych po długim czasie nieobecności
Teksty tak żenujace że sie rzygać chce.
Czepiacie się chłopaka bo pracuje dla Agory, to tak jakbyście czepiali się go
bo mieszka w mieście gdzie jest stadion GTS albo gdzie prezydent jest czerwony
Pani Olga Szpunar nie została przyjęta do przedszkola!
nie jest wychowywana przez samotnego rodzica (50000 punktów), mieszka za daleko i pracuje za daleko... w dodatku nie przeniosła się z innego przedszkola (nawet prywatnego)... i jedyne punkty jakie dostała, to 4096 - bo ukończyła trzy lata przed 01.09.2008
25 dni później
ta Olga to dość ładna kobiełka
nie wiedziałem że taki zadzior może być taki fajny
TRA: bo generalnie Olgi to ładne kobiety :)
słyszalelismy, widzialelismy. kundle maja szybsze wrotki niz mozna myslec :(
No słyszałem całą noc krzyki na rynku wiślackie ........
A ile szalików pogubili przy świętowaniu... straszne gapy.
Ej, dajcie spokoj... PO co te wspominki... Wczoraj to juz dawno bylo...
RoMan - ja tam do Ciebie personalnie nie mam nic, Twoj Pracodawca mi dynda (nie chce to tej gazety nie kupuje) ale czasami zaczynam miec watpliwosci: na ch... Ty zakladasz takie tematy, z ktorych nic poza "a moze ktos nieopatrznie cos chlapnie" nie wynika?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)