Zastanawiałem się co znów musi się stać żeby wszyscy Pasiaki stanęli za sobą murem.Nie trzeba było długo czekać na odpowiedź.Panie Profesorze Szacunek !!!!
-
-
Akcja poparcia dla prof.Filipiaka
Najlepszym poparciem będzie nasz bardzo liczny udział w meczu z Lechem! Pokażmy jedność w obliczu ataku prokuratorsko-ubecko-skarbowego!
Profesorze jesteśmy z Tobą!!!
No to widzę, że z tej niemiłej sytuacji Cracovia i Prof mogą wyjść mocniejsi.
Poparcie dla Profa !!!!!
Poparcie dla Janusza !!!!!!!!!!!!!!
Walnięty kraj , popiepszone prawo i ludzie przy władzy chorzy umysłowo .
Ktoś łapie haki, i szuka, aby się dobrać do Profesora.
Panie Profesorze trzymaj się Pan .
W złych chwilach sie obrażaliśmy w dobrych świętowaliśmy ale niech PAN pamięta ze jest Pan jednym z nas! należy Pan do wielkiej Pasiastej rodziny i my wszyscy stoimy za Panem murem! aż czuć smród wiślackich, radzieckich zdrajców Polski byłych sbeków którzy mają sporo w spodniach widząc rodząca sie na nowo Wielką CRACOVIĄ!!!!
Jest czas na watpliwości... ale ten czas minął.
Panie Profesorze Cracovia jest z Panem!
Moje hasło na akcję brzmi:
[b]WSZYSCY JESEŚMY PROFESORAMI ![/b]
;)
Szok i oburzenie w związku z działaniami krakowskiej prokuratury oraz 100% solidarności z Profesorem Filipiakiem.
Rzadko pisze tylko czytam i to co sie zdazyło jest wręcz typowym działaniem sprzed lat , Wielkie poparcie dla prezesa Filipiaka !!!!! J.W pokazmy nasze poparcie na Lechu niech wie ze jestezmy z Nim !!!! nie dajmy sie sprowokowac (choc zaciska sie piesc ) TYLKO NASZA KOCHANA CRACOVIA !!!!!
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.
ja tylko chwalę się mym podpisem istniejącym chyba odkąd zarejestrowałem się na forum :D - dla kogo dziś on jest to pisać chyba nie trzeba!
Ja jestem dobrej myśli.
Nie ma niczego złego co by na dobre nie wyszło, liczę, że te ciężkie chwile pozwolą znowu skonsolidować nasze pasiaste szeregi!
PROFESORZE, KIBICE PASÓW SĄ Z TOBĄ, WSPÓLNIE ROZDEPCZEMY TE GNIDY I ZA PARĘ LAT I TAK WEJDZIEMY NA SZCZYT!
Panie Profesorze: pełne poparcie, jesteśmy z Panem. Zawsze może Pan na nas liczyć!!!
Może to dziwne, ale jak usłyszałem o aresztowaniu Profesora, to się poczułem jakby mi kogoś z rodziny przymknęli.
edit.
Jak czytam wypociny pewnego dzieciaka na tym forum to mnie szlag trafia.
[b]nie karmić forumowych trolli[/b]
na foru nie ma funkcjii ignoruj , ale ja to dziecko tak traktuje od dawna jakbym kliknął na to okienko, wiec bierzcie przykład i nie czytajcie tych dziecinad:):):)
Jesteśmy z Panem Profesorze!!!
Wpis poprzedni może rzeczywiście niefortunny. Popieram więc wirtualnie, bo z racji odległości na razie na to mnie stać.
13061906 % wsparcia.
Zachować spokój, robić swoje ale spokojnie.
Tak, żeby żadnemu Skale się już nie chciało...
Mam nadzieję, że ta akcja to taka piękna betoniarka szybkoschnącego betonu który scementuje Comarch z Cracovią i Cracovię wielośrodowiskową w samej sobie.
Koniec wciskania nam afer, niech się zajmą innymi towarzystwami!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)