no tak narzekajcie że derby w sobote zamiast w poniedizałek... ja per...
-
-
Derby ME - sobota, godz. 18:00 [a wczesniej wszyscy na Wielicka na Juniorow!]
wódka
ŻARTY NA BOK... TO MOŻE BYĆ MECZ O MISTRZOSTWO POLSKI (młodej.. ale jednak - ekstraklasy)
Kto nie przyjdzie... ten za ...
kto nie skacze ten jest ... mlak ?
Będę kibicować Cracovii, acz virtualnie. Na jednych z derb siedziałem w Gliwicach w barze (bo w asystencie mam tylko kilka polskich podstawowych programów i jeden czeski) i kibicowałem ubrany w pasiastą koszulkę, co nawet wzbudzało zainteresowanie.
Mam nadzieję, że Cracovia odroczy W.iśle zdobycie tytułu MP, bo to byłoby ciulacie, gdyby się W.isła po tym meczu cieszyła z dwóch powodów.
ME... no, querva jakim debilem trzeba być by nie rozróżniać wątków
Każdy może bilet na ten mecz kupić?
Każdy
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Demek, nawet Twoja bryka może kupić sobie bilet na ten mecz (tylko, że wtedy nie kosztuje 5 zł, bo za domalowanie literki "P" trzeba dopłacić kolejne 5 zł)
Czy wie ktos moze czy sa jakies bilety na Derby Młodej Ekstarkalsy dla Wisły...???
tak, w ilości 5 % pojemności sektora B7
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
> Mam nadzieję, że Cracovia odroczy W.iśle
> zdobycie tytułu MP, bo to byłoby ciulacie, gdyby
> się W.isła po tym meczu cieszyła z dwóch
> powodów.
>
To wiśle z kropką, to dlatego że uważasz że takich obelg nei urzywamy na forum?
Stawie się na pewno na derbach ME, szczególnie że jak się na tabele popatrzy to serce się cieszy:D
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=2614&x=0
Kacper powodzenia! Strzel k.. gola! ;]
Strzeli, strzeli... Ja w to wierzę i z całego serca tego życzę!
Ze swojej skromnej strony dodam, ze mogę się spodziewać stanów przedzawałowych siedzac na krzesełku w sobotę od 18. Przed wyjściem obowiązkowo melisa heh :) Mam szczerą nadzieję, że chłopcy zrekompensują korzystnym wynikiem przeziębienie, krórego nabawiłam sie po ostatnich Młodych Derbach przy Reymonta.
A tak całkiem poważnie-->Czekam na ten mecz od początku rundy i nieźle się na niego "przypaliłam". Śmiem twierdzić, że nawet nieoczekiwane losowe przypadki nie są w stanie mnie zatrzymac w drodze na Nasz Ukochany Stadion w sobotni wieczór.
Życzę sobie i Wam, Drodzy Forumowicze, aby dane Nam było świętować pozycję lidera, a niebawem pierwszego MISTRZA MŁODEJ EKSTRAKLASY!
Zaczynamy nową passę zwyciężamy na każdym froncie z czymś co się zwie wisła,przez najbliższe 100 lat,Daj Boże !!!
Jesteśmy pierwszym mistrzem Polski 1921 i możemy być także Pierwszym Młodzieżowym Mistrzem Polski 2008!!!
ile biletów?
juniorzy do przerwy 1-1...młodzi z GTS-u grają w dziesieciu...i nie strzelili nam karnego :-)
za to nasi strzelili karnego w 91 minucie... 2-1 !!!
Młodzi z GTS-u mocno brutalnie gryźli,więc skończyli mecz w dziewięciu :-)
no to jeszcze tylko 3 wygrane w ten weekend :) gratki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)