Majoros BRAWO bardzo mi sie podoba jego gra
Baranek TRAGEDIA TRAGEDIA TRAGEDIA , Kostrubala powinien wg mnie dostawac wiecej szans i powoli zmienic Arka bo w jego wykonaniu gra wyglada bardzo slabo
mecz na poziomie żenujacym ale przynajmniej momentami szokujace zagrania z obu stron rozsmieszaly trybuny :)
-
-
CRACOVIA - WIDZEW 1 : 0
no ja nie wiem czy to tak bardzo dobrze to że Baran grać potrafi każdy wie to że gra totalne dno teraz każdy widzi :(, Kosturbała musi się jeszcze uczyć sporo ...
Ale Baran, do momentu zmiany był o klasę (a może i więcej) lepszy od naszych pozostałych zawodników
Ja mam pytanie do kolegów forumowiczów.Czy mi sie cos w oczach popi....oliło czy na lewym maszcie oświetleniowym od trybuny AB patrząć z C Był napis " ts" :(
Mam nadzieje iż mi sie zdawało .Wszakże trzeźwy byłem :(
piłka nożna to nie gra w klasy ;) a poważnie to nie żartuj ... wg mnie było kilku co grali lepiej a jakby wszyscy zagrali tak jak Kulig mecz dla Nas wyglądałby znacznie lepiej ...
Najlepszy był wg mnie Kulig i Majoros. A Cabaj ma już prawie 500 minut bez straty gola, na dodatek jedziemy do Sosnowca i nie sądze że tam stracimy bramkę :D
można powiedzieć, że chłopaki dzisiaj zagrali na reprezentacyjnym poziomie.. na szczęście Widzew również :-)
"Do kuriozalnej sytuacji doszło w 71. min, gdy kibice krakowscy zaczęli się bić między sobą. Na szczęście to zamieszanie nie trwało długo."
?!
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1719474,,oe_bojka_na_trybunach__skromne_zwyciestwo_cracovii,wiadomosc.html
Kostek skąd ten cytat??
Kostek niezle dzisiaj zagrales, tylko szkoda tej jednej straty po ktorej mogli nas groznie skontrowac!
A trybunami sie nie przejmuj nic wielkiego sie nie dzialo!
http://sport.onet.pl/0,1248675,1719474,,oe_bojka_na_trybunach__skromne_zwyciestwo_cracovii,wiadomosc.html
Kurwa co za debile!
to nawet nie byla bitka, tylko przpychanka a onet juz z tego skandal robi..
Onet=ITI ITI= Legia
W pierwszej połowie Baran popełnił jeden bardzo poważny błąd, który skończył się interwencją Polczaka i zółtą kartką. a kartka to wina Arka.
Natomiast pod koniec 1 połowy o kilka razy w drugiej Arek miał kilka naprawdę kapitalnych zagrań. To znakomite "wyłuskanie piłki" , to przejęcie i ruszenie z akcją dalej... Naprawdę świetnych!
Kuli grał bardzo dobrze. Dwa kapitalne rajdy jedne w 1 połowie, drugi w drugiej - w obu zabrakło wykończenia, a szkoda... przebiec z piłką pół boiska i nie postawić kropki nad "i"...
Kostrubała zaraz po wejściu pięknie podał, nei atakowany, piłkę przeciwnikowi i stworzył bardzo groźną sytuację. Na szczęście udało się ją unieszkodliwic. Potem było lepiej.
Kilka świetnych zagrań Radwańskiego.
Dobrze Polczak, dobrze Tupalski, Ogolnie, dobrze gra obrona. Niepotrzebnie pozwolili sobie na nerwowosc w ostatnich 10 minutach.
Bardzo slaby Moskala. Ale co z tego, jak Gregorek jeszcze slabszy?
Moskala przynajmniej, jak mu cos siadzie, to moze cos ustrzeli..
Ja pierdolee zajmijcie sie komentowaniem meczu a nie tym co nie trzeba.
Zobaczycie co sie teraz bedzie dzialo przez najblizsze tygodnie.
Za duzo sie ostatnio zle o wisle mowilo to teraz nam beda na sile brudy wyciagac.
Na Prokocimiu pol godziny temu policja sobie jakies polowanie robila - czekam tylko na jakiegos oficjalnego newsa, jak to Cracovia znow miasto terroryzuje.
A po tygodniu wisle odwiesza kare... bo "inni robia jeszcze gorzej".
A wiecie może czemu w ogóle nie było flag??
Rock nie powinno Cię to dziwić w końcu TO MIASTO DO NAS NALEŻY NIE DAMY NIKOMU NIKOMU NIE DAMY TO MIASTO DO NAS NALEŻ, nawet policji ... :) a tak oftopic życie płata figla od wielu miesięcy pisze się że następna będzie Cracovia i co? zamykają 2 trenera Wisły ;), kolejny nóż na Reymonta itd. hahaha naprawdę im "współczuje", sorki że nie na temat
brawo Pasy... mamy 3 pkt ;D
W tym nieco nudnym meczu wedlug mnie najlepszy byl Kulig, widac walczyl staral sie, a ten odbior pilki przed koncowa linia genialny, szkoda tylko ze po tej akcji nie padla bramka. Wydaje mi sie takze ze byl ochoczo nastawiony na przybijanie 5 z kibicami, ale widzac ze reszta(starszyzna) nie idzie- odpusil:) chociaz musze dodac z generalnie zachowanie pilkarzy po meczu jak najbardziej ok. Szkoda tylko Majorosa bo nie zabardzo umial spiewac:) ale kiwki calkiem calkiem:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)