Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hehe to co ty na Wisłę chodzisz, ze takich
> odmnieńcow na meczu widisz?
A Ciebie nie popierdilo przypadkiem Miszczuniu? Dzialasz mi na nerwy od dluzszego czasu.
-
-
jakie Liceum?
Trudno. Jakieś emo, metale itp. chodza przeważnie na Wisłę. Metali znam kilku powiedzmy normalnych, ale na stadionie rzadko takich widuję.
Ja nie wiem kto chodzi na gts. Nie obchodzi mnie to, i nie zycze sobie, zeby ktos taki jak Ty pisal mi cos takiego: "hehe to co ty na Wisłę chodzisz, ze takich odmnieńcow na meczu widisz?".
gietki_ramirez PW
bardzo by mi bylo niemiło jakby na Cracovii wszyscy ludzie byli mega dokoksowani, łysi i w szerokich drechach. czulbym sie zle i nieswojo. a na wisłę chodzą pedałki. uwierz, ze metale to nie pedałki. punki (jak ich w sumie nie lubie) to tez nie pedałki. powiedzialbys radykalnemu metalowcowi albo punkowi ze jest odmiencem i chodzi na wisłę, a byloby "odwrotnie" to mysle, ze skonczylo by sie na Miszczu2007-2008 ;) znam ludzi, dla których muza to świetośc taka jak dla nas Pasy. miej to na uwadze, jak kiedys bedziesz rozmawial z odmiencem.
ja jestem bardzo tolerancyjny jesli chodzi o subkultury, chociaz niektorych radykalnych odmian bardzo nie lubie, ale nie przyszlo by mi do glowy zeby kogos za to obrazac. jesli kogos obrazam, to za brak oleju w glowie, albo wyjatkowe chamstwo(bo nawet za wiślactwo, jelsi to moj kolega od obrazania stronie).
25 LO Bieżanów! tam sporo Pasiaków ok.20 z tym że kilka osób teraz powychodziło ale w barwach chodzę tylko ja i jakieś maniurki.. ;p ogólnie dużo gts-u w barwach ale dla mnie to dobrze ;) pozdro
12 dni później
wybierz technikum:)
a co powiedzie o liceum ogólnokształcącym nr 22 ....na osiedlu Szkolnym bodajże
Na Szkolnym to chyba Hu jnik rzadzi... Mialem tam znajomkow, na bank chodzili na gumiakow... To stara Nowa Huta przeciez... Nie sadze, aby liceum sie obronilo przed lokalesami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)