jest sporo pasiaków w XIV
-
-
jakie Liceum?
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> XV LO pasiaste?
> Pomimo, ze na naszych terenach.
> Syn znajomego duzo mi o nim opowiada. Psy w
> barwach, a jako dowod pokazal mi conieco na Naszej
> Klasie. Wiekszosc uczniow wrzuca foty w psiarskich
> barwach, smutne.
Ani razu nie spotkalem zadnego "psa w barwach". Nas w szkole duza wiekszosc, pare osob widzianych w koszulkach Pasów.
7 dni później
Nie polecam XI ze względu na monopolizację tamtejszej budy przez gts. Czuje sie ta troche wyklęty.
Skończyłem LO nie mając pojęcia kto komu kibicuje z mojej klasy. Zadziwiają mnie zatem Wasze kryteria wyboru.
W XV LO wuefistą jest Tadek Moskal - były trener Cracovii (pierwszej drużyny), jest zatem szansa na ciekawe o Pasach rozmowy.
asx, jak sie bedzesz upieral przesle CI fotke pieska z waszej szkoly, podobno nawet sharks. A rzeczywiscie nie chodzi w psiarskich barwach. Ma na sobie koszulke Lechii.
10 dni później
A wie ktoś coś na temat XX LO?
poczytaj pare stron wczesniej.. LUDZIE
ZSŁ - Łączność, oprócz mnie jedna osoba w szkole się wozi w koszulkach Pasów, a szkoła Wiślacka, hehe i jeszcze nigdy się do mnie nie przysrali :P :D
No i wcale nie jest tak ciężko jak mówią.
"Trzech synów matka miała, dwóch słyyneło z mądrości, a trzeeeci co był głupi poszedł do łączności" Podobno to hymn szkoły :P
heheh no w książce nawet zapisany ;)
co do XV LO to ja tam chodzę. jest sporo psiórów, Cracovii prawie nie widać. Na początku roku było tam trochę wiślackich napisów i vlepke. NA szczęscie się tym zająłem...
W łączności jest 45% kujonów 40% metali 10 % dobrych chłopa i 5 % lasek. Z tych 10% moze kilknaście na mecze chodzi. Psiury w tej szkole umieja tylko vlepki zrywac bo jak już ktoś idzie w koszulce pasów czy w czymś to głowa w dół i siedzą.
a co, to metal nie moze byc dobrym chlopem?:> nie mzoe byc Pasiakiem od urodzenia? nie pitol mi tu.
A ile metali widzisz na stadionie?
A Ty to jestes krotko scietym panem w kreszu?
Ja widze duzo metali, wielu pancurow rowniez, kilku emo sie znajdzie :)
Hehe to co ty na Wisłę chodzisz, ze takich odmnieńcow na meczu widisz? :P
od 2 lat mam krótkie wlosy. moze w ten sposob;>
polecam wszystkim 31 LO. same psy wislackie ale sa tak smieszni ze warto to przezyc
X LO - dawno temu, chwilke przed Karvinkiem;-)
Psiarni sporo, bo blisko Czerowny i Bialy, duzo ludzi stamtad sie uczylo w szkole. Jak wiesc niesie nawet jedna laska z rownoleglej klasy do mnie jezdzila na psie wyjazdy...
Ale Pasy tez byly, spiewalismy i zyjemy. Czyli szkola - jak wiekszosc, pomieszana;-)
Z tych "Metali" co poznałem w łączności to żaden nie kibicuje a tych co są naprawdę spoko zaliczam do lajtowych chłopów. Szczerze mówiąc miałem jedno zdanie o metalach, ale gdy przyszedłem do zsł zmieniło się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)