VI LO - jaki teraz poziom, to nie wiem, ale liceum na Kazimierzu to genialna sprawa :)
-
-
jakie Liceum?
Tylko X :D
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> VI LO - jaki teraz poziom, to nie wiem, ale liceum
> na Kazimierzu to genialna sprawa
>
> CRACOVIA - zawsze wierni, zawsze wredni
Teraz to tam jest wysoki poziom, więc nie wiem czy się dostaniesz. Zresztą jak są tam kujoniki to pewnie większość za wisłą.
Nowodworek
Hancura Napisał(a):
I Lo, II LO, czy V LO, ponieważ nawet posiadając czysto
> statystyczne szanse na przebrnięcie przez
> rekrutację, musiałabym zrezygnować ze swych
> rozmaitych pasji lub je drastycznie ograniczyć.
>
Błąd !! , teraz gdy o przyjęciu na studia decyduje wyłącznie wynik z matury trzeba walczyć o dostanie się do jak najlepszego liceum ( większe wymagania oraz wyższy poziom zawsze dopingują do bardziej wytężonej pracy itd ) . Maturę zdałem średnio w dość przeciętnym LO a na egzaminach wstępnych miałem wyniki lepsze od prawie wszystkich kandydatów z renomowanych krakowskich LO . Z nowym systemem rekrutacji opartym wyłącznie na maturze raczej bym już nie powtórzył tego sukcesu .
Miszczu2007 Napisał(a):
> knur Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > VI LO - jaki teraz poziom, to nie wiem, ale
> liceum
> > na Kazimierzu to genialna sprawa
> >
> > CRACOVIA - zawsze wierni, zawsze wredni
>
>
> Teraz to tam jest wysoki poziom, więc nie wiem
> czy się dostaniesz. Zresztą jak są tam kujoniki
> to pewnie większość za wisłą.
tam zawsze był wysoki poziom!
liceum na Kazimierzu to zajebista sprawa, ale jak ja tam chodziłem to była tylko (albo aż) "Alchemia"
Szkoły nieopodal rynku najlepsze (nie mówie o prywatnych) - jest klimat, wysoki poziom, multum opcji dla wagarowiczów, raczej neutralnie pod względem klubowym, palący mają luz, a co najważniejsze eleganckie dziewczyny. Poza tym człowiek jest inaczej nastawiony do nauki jak zmienia otoczenie z szarych osiedli na prawdziwe dziedzictwo kultury.
ku.... jak już młodzi patrza na to czy "kujony" są za wisłą to ja nie mam pytań:):)
podobno w zsb na os. kolorowym do klasy murarskiej kandyduje 100% Pasiaków , dołącz do nich:):)
wszystkie kujony są za wisłą
DSS gówno prawda - patrz Vojnar niezłomny CRACOVIAC od dziesięcioleci
14 dni później
kurde co za pomysl ze kujonki sa za wisla:/
za wisla sa lanserzy-żelusie jakich NIENAWIDZE.
juz ci na pv pisalem, patyrz na poziom nauczania w szkole a nie na to za kim jest szkola. ja chodizlem do mega wislackiej szkoly, i jedyne zlo jakie mnie spotkalo to obklejony rower vlepkami gts po 1 derbach w ekstraklasie od dawna;> (byla zemstaXD)
eno.. a nie widzieliście POosła Federowicza na Derbach... II LO - tam nie idźcie (chyba)
X LO jest ok :)
Hm... A czy możecie Drodzy Forumowicze wypowiedzieć się co nieco na temat VII LO??
O VII tylko tyle , że blisko stadionu gts-u ;)
X LO , zaliczyłem tam epizod , w szkole prawie same wieślaki , ponoć teraz się zmienia na plus .
tacy dwaj Napisał(a):
> eno.. a nie widzieliście POosła Federowicza na
> Derbach... II LO - tam nie idźcie (chyba)
No bez przesady.
Stamtąd też wychodzą porządni ludzie. Chociaż moja dziewczyna czasami w to wątpi :)
Polecam. Za moich czasów sporo Wiślaków. A jeden Pan od WF to nawet trenował o ile dobrze pamiętam juniorów Cracovii.
x lo raczej wislackie ale same łby. sama szkoła jednak na Cracoviackich rejonach
Kiedyś Sołtys miał sygnaturkę
"Gdzie Ty rządzisz tam Cracovia rządzi" :)
dobra maksyma w kontekście określania przynależności klubowej liceum - za moich czasów w X jakoś niezauważalna była szczególna wiślackość - a sporo dobrych Pasiakow opuściło mury tej szkoły - część z nich pisuje regularnie tu na forum :)
Karvin ,który to był rok p.n.e ?? ;)
nie przesadzaj z tym moim wiekiem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)