jeszcze zobaczycie ze ta dobra passa bez porazki bedzie potrwa dlugo.... jak tak czytam te komentarze to dochodze do wniosku ze 90% forumowiczów nie wierzy w zwyciestwa druzyny... to jest porazka
-
-
GROCLIN DYSKOBOLIA - CRACOVIA 0:0
Asia ale jak kibice mają wierzyć w zwycięstwo jeśli większość dobrych wyników zespołu opiera się na fuksie? Patrzmy na Lecha...gra momentami tylko dobra ale w obronie to mamy masę szczęścia i gdyby wszystko wpadało to kto wie gdzie byśmy byli w tabeli. Między innymi dlatego jest takie małe polowanie na trenera jak u Was. Z taką różnicą, że Nasz trener ma większy komfort w pracy, pieniądze, dobre warunki do treningu, gwiazdy ligi i co? Nic właśnie. Stoimy prawie w tym samym miejscu gdzie staliśmy nie mając na wypłaty nawet dla sprzątaczki.
Majewski pewnie nie jest jakimś tam beznadziejnym trenerem ale jest strasznie trudny w codziennym życiu i pewnie dlatego atmosfera dość często siada.
Wiara w zespół, klub to zupełnie co innego niż racjonalna ocena ich możliwości. Nie oglądałem Waszych wszystkich meczów w tej rundzie więc nie mam aż takiego rozeznania ale wydaje mi się że niewiele akcji bramek padło po jakiejkolwiek przemyślanej akcji, masa szczęścia i nic więcej. Przynajmniej to tak z boku wygląda. Ci zawodnicy umieją grać ale z jakiegoś powodu tego nie pokazują? Trener tak ich zestresował,że boją się grać?
ale szczescie sprzyja lepszym... wiec jesli czasmi mamy wiecej szczescia to normalne...przeciez to nie jest tak ze szczescie sprzyja tylko Cracovii.. prawie kazdej druzynie czasami ono pomaga....To nie jest tak ze Cracovia ma wiecej szczescia niz umiejetnosci...czasami tylko cos ratuje nas od utraty gola... dlatego zostaje przy swojej koncepcji
Asiu ale gdyby nie kilka wyjątkowo szczęśliwych wydarzeń to nikt nie mówiłby o serii bez porażki itd... właśnie o to chodzi.
O Niemcach też się tak zawsze mówiło- że mają szczęscie itp. A Majewski uczył się tam fachu. Ani wygrana z Zabrzem ani remis w Grodzisku to nie był szczęsliwy przypadek.
PASIAK06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Orange Ekstraklasa prosze ogladac...tam ze Stefka
> sie smieja jak z Kaczek w innych
> mediach....Pojechali po trzy punkty a strzału w
> bramke nie oddali,,,jak znam zycie usłysze,ze im
> ktos tam strzelac nie zakazał....podobało mi sie
> jak ktos sie zachwycał,ze z ŁKSem w pierwszej
> połowie grał najmłodszy napad w lidze...grał i
> nic wiecej bo nie rozegrali miedzy soba trzech
> piłek nie mowiac o strzale w strone bramki.....
>
> CRACOVIA DUMA POKLEN!!!
Sugerujesz ze trener powinien zdradzic taktyke w mediach juz przed meczem???
Pozatym grajac z kontry i konsekwencja w obronie bylismy w stanie ten mecz wygrac(m.in po niefortunnym wypuszczeniu pilki przez bramkarza pod nogi nowaka,moglbyc karny co sugerowal komentator tvn i akcja na koncu meczu gdzie Pawlusinski zachowal sie jak junior)
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Asiu ale gdyby nie kilka wyjątkowo szczęśliwych
> wydarzeń to nikt nie mówiłby o serii bez
> porażki itd... właśnie o to chodzi.
>
> 433...
>
> Ultras Lech `01
tak ale gdyby Pawlusinski pod koniec meczu zdobyl ta bramke to wygralibysmy... wtedy byly by tutuly w prasie i nie tylko ze Cracovia zdobyla twierdze Groklin itp ;p ale tak sie nie stalo.. zabraklo nam szczescia... wiec nie wmawiaj mi ze Cracovia ma duzo szczescia i tylko dzieki niemu wygrywa.. bo jak powiedzialam czasami nam tego szczescia brakuje
( przyklad: derby runda jesienna 2007r. gdy przegralismy z wisla a w koncówce moglismy zremisowac albo nawet przechylic szale zwyciestwa na swoja strone)wiec to nie jest tak ze to tylko nadmiar szczescia pomaga nam w odniesieniu korzystnych rezultatów...
Wtedy pechowo przegraliście to fakt. Teraz w zasadzie chodzi o to, że jesienią Majewski był zły dla wszystkich a teraz jest już ok (dla niektórych), mimo że zdobyte punkty tak naprawdę nie są wynikiem dobrej gry, która niewiele różni się od jesiennej. W tej rundzie gra podobała mi się w meczu z Górnikiem w lidze i to nie cały mecz a pozostałe to raczej słabiutko pod każdym względem. Jedynie o Białymstoku nie mogę nic powiedzieć ponieważ tylko bramki widziałem. Oczywiście nie odbieraj to jako atak tylko na Was, mój Lech w tej rundzie ani razu mi się nie podobał na boisku :/ Pewnie się rozkręcą dopiero.
Pewnie, że byłyby takie tytuły ale co z tego. Niekiedy nic nie grając można wygrywać i zdobywać puchary a większości kibiców zależy na tym by mecze były atrakcyjne :) Dlatego drwalom mówi się do widzenia (nie żeby u Was tacy byli) i niech spadają :)
w derbach jesień 2007 to nie był brak szczęścia tylko specyficzne sędziowanie (bramka dla gts z dwumetrowego spalonego, czy też brak czerwonej kartki dla Głowackiego żeby tylko najbardziej jaskrawe przykłady podać)
Masz rację ale to można też nazwać brakiem szczęścia. Mimo wszystko nie uważam, że mecz był sprzedany przez kogoś. Wynik wypaczony ale wierzę, że to ułomność sędziego była :)
Koziołek - nie nadawałbyś się na sędziego z Wrocławia ;)
Raczej nie ;)
Oglądałem na spokoju meczyk w canal+ i nie wyglądało to tak żle zabrakło ostatniego celnego podania bo kilka fajnych akcji było!!!
Możliwe :) Ja oceniałem to tylko na podstawie jednego, słabego ujęcia mojego wzroku ale na sektorze ten brak ostatniego podania trochę irytował i może przez to każda kolejna akcja denerwowała bardziej niż w rzeczywistości była ;)
O 01.30 bezsenni kanalarze na +sport mogą sobie oglądnąć ten mecz
Wlasnie obejrzalem powtorke(tacy dwaj dzieki za info) i musze stwierdzic ze tragedii nie bylo.Moze troszke rozczarowal Kostek bo nic nie wniosl do gry(zreszta Baran tez do najwidoczniejszych nie nalezal).Pozatym Cabaj tradycyjnie walil buraki(raz odbijajac pilke klata,pozniej w sytuacji w ktorej sedzia odgwizdal na nim faul ktorego nie bylo).Gregorek widac dochodzi do formy,bo duzo lepiej niz wczesniej(do tego wystawic pilke potrafi).Obrona na PLUS,w pomocy nowak za duzo pilek marnuje(nadrabia biegajac,robi jakies zamieszanie na boisku).Moskalaraz dobrze,raz do d....!
Punkt z dobrze poukladanym Groclinem cieszy.
Moskała walczył i dwa zęby wybił!
Dobrze, że nie sobie. Ja też z oblądu ostatnich 20 minut i skrótu uważam, że nie było tak źle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)