Nurku... kogo masz na myśli, pisząc o tym wychwalanym? Bo ja, jak w piosence: "ja już tamtej nie pamiętam"
Natomiast po skrócie:
słupek - błąd ustawienia u Fąfla a Tupalski odpuścił
I rzeczywiście - Plastik miał szansę, oj... miał
Gramy dalej.. wedle mnie o 7 miejsce
-
-
GROCLIN DYSKOBOLIA - CRACOVIA 0:0
Ludzie po co ta kłótnia. Remis to bardzo dobry wynik, o którym faworyzowana Legia mogła tylko pomarzyć :)..Urwaliśmy dwa punkty zespołowi, który do tej pory szedł jak burza , nie tracąc punktu i tylko jedna bramkę. Czy na dzień dzisiejszy możemy wymagać więcej ?
Raf, jednego nie pojmuje.
Jedziemy do najlepszej druzyny tego roku i mamy, jako gosc przyjac walke i moze przegrac 0-2. To i tak mniej niz dotychczasowy , statystyczny rywal grodziszczan.
Ja w odroznieniu od Ciebie mam w d.u.p.i.e.
Mamy grac i nie przegrywac.
Chyba, ze tesknisz za pieknymi porazkami z Bojarem i Skrzynia.
chciałem odpowiedzieć kol. TD (a raczej podpowiedzieć , że to taki co z Pelikanem remisuje, bo sedzia prawidłowej bramki rywalowi nie uznał, a - uprzedzając kolejne pytanie - pelikan, to taki ptak spod Łowicza)
ale po sensownym wpisie kol. zaca powiem tylko tyle:
trener nie jest od kochania tylko od zdobywania punktów. Gratulacje dla piłkarzy i trenera za wywalczony w Grodzisku punkt.
a z okazji Świąt, prócz życzeń proponuję wszystkim Pasiakom założenie krakowskiej filii tego:
http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,5047468.html
to juz sa jaja.
druzyna nie przegrywa meczy,druzyna nie traci bramek.
a Wy dalej swoje;-)
pewnie jak wygralibysmy derby fani pana z wasem na przedzie powiedza ze to pewnie przypadek;-)
a tak na marginesie czy wielbiciele skrzynskiego i Bojara maja cos w temacie do powiedzenia???
zeus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to juz sa jaja.
> druzyna nie przegrywa meczy,druzyna nie traci
> bramek.
> a Wy dalej swoje;-)
> pewnie jak wygralibysmy derby fani pana z wasem na
> przedzie powiedza ze to pewnie przypadek;-)
>
> a tak na marginesie czy wielbiciele skrzynskiego i
> Bojara maja cos w temacie do powiedzenia???
Ja się ciesze z remisu, ale i tak uważam że Bojar powinien grać. Cracovia wogóle nie ma ataku i pomocy, nie przegrywamy bo gramy dobrze w obronie, ale brakuje nam w pomocy właśnie takich Bojarskich.
najwazniejszy jest remis i fakt ze tej rundy nie jestesmy druzuna pokonana i ze od 4 meczy nie stracilismy ani jednego gola!!!!!
ciekawe gdzie sa teraz te wszystkie płaczkiz tego forum które to nam wróżyły rychły spadek do 2giej ligi i miały wizje grania z Kolejarzem Stróze ? przypomnę 5 spotkań, 2 zwycięstwa, 3 remisy i ZERO porażek , w bramkach 6-1 . Jakoś bez Bojara i Skrzynskiego za którym tutaj były wieksze płacze , niz za Bojarskim ta obrona prezentuje sie bardzo dobrze.
Wesołych Świąt
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja się ciesze z remisu, ale i tak uważam że
> Bojar powinien grać. Cracovia wogóle nie ma
> ataku i pomocy, nie przegrywamy bo gramy dobrze w
> obronie, ale brakuje nam w pomocy właśnie takich
> Bojarskich.
Brakuje nam Bojara , ale nie w takiej formie jak z Polonią czy Górnikiem w PE. A mecz ligowy z tym ostatnim pokazał ,że i bez niego drużyna potrafi wygrywać w efektownym stylu.
Widze kolega dev opuscil pierwszy wyjazd hehe!!!
niestety Marianku ,niestety :(
Ktos tu broni majewskiego?
ręka do góry... bo az nie wierze
Więc ktoś z was uważa że jest jakis plan ?!
ze to jest taktyka ?!
ze polecenia wydawane przez trenera
i cwiczenia jakie aplikuje zawodnikom na treningach
rozwijaja w nich jakies przdatne umiejetnosci ?!
Ktos naprawde dostrzega mysl taktyczna i strategiczna w grze druzyny?!
piłkarzyki, grajki, dzieci wuefisty kontra majewski tak?!
Przeciez osoba zajmujaca stanowisko "trener Cracovii"
zredukowała DRUŻYNĘ do "grupy zawodników"
a wszystko co kiedys mogło sie nazywać "duch drużyny"
teraz sprowadza sie do rozgrywek personalnych
malych gierek i szczucia ludzi na siebie
majewski pozostaje trenerem tylko dlatego
ze zaakceptował reczne sterowanie prezesa
i na koniec zaspiewa Muniek Staszczyk:
"Jest super jest super więc o co ci chodzi..."
Nie popadaj w hurra optymizm.Punktowa zdobycz jest wielka dev,ale gra za tym nie idzie.
Dziś na fuksie 1 punkt ,w ofensywie w zasadzie bez sztycha.Z łks na wyjeździe też mnóstwo farta.Z Polonia b szkoda wg dev pisać o tym meczu.Białystok także szczęśliwie wygrany.
Jedyny dobry mecz to jest KSG także nie podniecaj się dev tą miernotą.W jesieni wyraźnie brakowało nam szczęścia -teraz fart wrócił(suma farta i pecha )u nas się wyrównała .Na gre którą prezentuje zespół zdobycz punktowa jest ogromna.Z tego wszyscy się cieszymy i ci malkontenci i ,,płaczki ''i ,,wielbiciele ''TALENTU STEFKA.
Jak zagramy w rundzie kilka takich meczy jak z Ksg to można będzie powiedzieć że ruszyliśmy do przodu.
Co do Bojara to faktem jest że nie ma formy.Ale w 18 meczowej znalazł bym kilku słabszych od niego.Chociażby Szwajdych czy Gregorek.Bojar to jest na tyle kreatywny zawodnik i nie obliczalny że 100% większy pożytek drużyna miała by z niego jak z Gregorka czy Szwajdycha.
Wyniki z wiosny przekładają się na to
ze spadek nam faktycznie nie grozi
Nie bedzie wiec zadnej nerwowki
Ale co poza tym czy jest jakas przyszłosc?
Jakas perspektywa?
Ktoś zakreslił plan albo wizję?
Górnik Zabrze chce być Mistrzem Polski w 2012
Arka Gdynia ma grać w Lidze Mistrzów za trzy lata
Sląsk Wrocław...
Lech Poznań...
Legia Warszawa...
a my co?
produkcja piłkarzy netto brutto czy tara?
musimy czy nie musimy grac w pierwszej lidze?
O co Pan grasz panie Majewski?
Nie wiesz?
To zapytaj prezesa, bo jesienią odarliscie mnie ze złudzeń
Kurwa potter drużyna zdobywa pkt, nie traci bramek a je nawet strzela, oddalamy się od strefy spadkowej a ty mi piszesz tutaj, że jest kiepsko, hujowo i wogóle dramat. Chłopie na chwile obecną nie liczy sie styl tylko punkty!! Chcesz oglądac łądną piłke to zostań kibicem Barcy, Chelsea itp. a nie gadaj głupoty.
Odnosze wrażenie, że Ciebie to i nawet zwycięstwo w derbach na reymonta po hujowej grze by nie zadowoliło. Ale chyba jesteś takim typem człowieka, któremu nigdy sie nie da dogodzić.
> Górnik Zabrze chce być Mistrzem Polski w 2012
a Sosnowiec chce Laszkiewicza. Ja też wielu rzeczy chcę, ale coś mi to nie wychodzi ;)
> Arka Gdynia ma grać w Lidze Mistrzów za trzy lata
taaaa, zagra. Z tym trenerem zagra w Lidze Mistrzów ale powiatu łowickiego (a i tam dostanie bęcki od Pelikana, bo tym razem sędzia będzie uważny ;)
> Sląsk Wrocław...
Śląsk - Kmita 1:3, Śląsk - Znicz 0:3. A Drzymała długo z kibolami Śląska nie wytrzyma (daję mu maksimum tyle ile wytrzymał Ptak ze swoją Piotrcovią w Szczecinie)
> Lech Poznań...
na razie poza 3:0 z równie słabym Bełchatowem niewiele pokazał
>Legia Warszawa...
Mamy Wielkanoc. Prima Aprilis za kilka dni dopiero, panie raf_jedynka :D
z powszechnego głoszenia planów wyleczył Filipiaka skutecznie pewien genialny trener z wąsem wraz z sędzią wałkiem - jako dwaj współtwórcy frajerskiego 2:3 z Koroną. Ponadto jest takie mądre przysłowie: "ciszej jedziesz - dalej zajedziesz"
PS: Daleki jestem od bronienia Majewskiego. Ale to, że drużyna (jeszcze) nie gra ładnie nie upoważnia do robienia z niego kompletnego zera, co grupa związana z "Teraz Stawowy" czyni na tym forum od dłuższego czasu. Początkowo wydawało się, że mają rację. Ale sytuacja się zmienia, a oni dalej "swoje".
Czyżby zabrakło wam argumentów?
Najbarzdziej podoba m isie jak kibice Cracovii?, sami umniejszają sukcesy swojej? drużyny....Zapytał bym złośliwie kiedy ostatni raz zremisowaliśmy z viceliderem na wyjeździe.....Ale po co;)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Kolego raf pytasz czy ktos zakreslil jakas przyszlosc???A wiec Ci odpowiadam,TAK ktos to zakreslil a teraz Stefan realizuje.Gornik Zabrze w 2012 chce mistrza.Tylko jak go zdobyc gdy pilkarze kreslacy cala gre Gornika to Hajto i Brzeczek(gracze ktorzy za sezon lub dwa zakoncza kariere.W ich miejsce potrzeba swiezej krwi,poki co jednak zajmuja oni innym miejsce w skladzie blokujac ich rozwoj).Arka Gdynia Liga Mistrzow za trzy lata;-)najpierw trzeba do ekstraklasy awansowac,jednak jak tu awnsowac gdzy dostaje sie smary od druzyn z konca tabeli?Klub ma dwukrotnie wiekszy budzet od reszty druzyn i nie potrafi tego wykorzystac.Metoda czy sie stoi czy sie lezy miejsce w 11 sie nalezy widac nie przynosi oczekiwanego skutku.Slask Wroclaw(Groclin Grodzisk)ze sredia wiekowa pilkarzy tez chyba nie ma szans na sukcesy w przyszlosci...
Nasza przyszlosc to Dudzic Kosturbala czy mlody Urbanski.Oni maja byc postrachem ligi za kilka lat,czyli wtedy gdy nasza baza spotowa dorowna europejskiemu poziomowi.Kazdy by chcial druzyne sukcesu,jednak my nie tworzymy jak inni druzyny sukcesu jednego sezonu.
Czytaj uważnie rabarbar zanim napiszesz takie wypociny.Napisałem że zdobycz punktowa jest wielka i wszyscy się z tego cieszą.Także malkontenci.W ofensywie gramy totalna kichę (poza meczem z ksg).
Zapytam cię rabarbar czy o utrzymanie nasza drużyna miała w lidze grać? Piejesz z zachwytu że oddalamy się od spadku.Nas na tym 12 miejscu wg nie powinno być,bo ta drużyna bez trenera lub z Maczugowską była by wyżej w tabeli.Winnym tego stanu jest Majewski i kukułczy upór w graniu 3 obrońców.
Co do meczu na reymonta to w tym meczu styl sie wg nie liczy byle tych sk....ów ograć ,a najlepiej jeszcze by im nogi połamali (szczególnie pijanemu kierowcy).
Rozumiem ze ty jestes takim ,,typem człowieka''że akceptujesz każde miejsce w lidze byle nie spaść.
pytanie z innej beczki....
"Z tego co widziałem to raczej Gregorek zamknął oczy i bawił się w udawanie gry w piłkę, niestety."
on umie grac w pilke???? czy z Tomaszem sie wywracaja???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)