Zanim Khalid do domu dotrze. :)
-
-
Badzo - to je ono!!!
Ma chłop ogromnego głoda do gry
Badžo dobrze!!!
Badžo ! Badžo !! Badžo !!!
Kapitalna szczegolnie brama strzelona z zerowego kąta
No szalał chłopak dziś na tafli... :)
Badzio juz w meczach z Toruniem i Sosnowcem dał sygnał ze w play-offach będzie grtał tak jak tego oczekują kibice
Codo, cudo. Nasi stranieri widac poczuli te 150tysjuro.
Heh.... Mieć takiego zawodnika bw 4-tym ataku to jest skarb.... Równie dobrze mógłby grać w każdej innej formacji....
Mam nadzieje że Rohaczkowi nie przyjdzie do głowy by go posadzić na ławę.Kmetc może mu co najwyżej łyżwy ostrzyć.Zresztą cały sezon Badżo gra dobrze.Miał przez chwile spadek formy ale ogolnie jest to bardzo dobry i pożyteczny zawodnik.To jest skarb 4 ataku.
Nasza siła to 4 super mocne formacje .Każda może mecz wygrać!!
i co?? nie widzialem go dzisiaj...
Badzio wczoraj pokazal super klase ,dzis powinni pokazac inni Vercik czy Hlouch (praktycznie jakby wogole go nie bylo dzis ) czy Mihalik
Troche niektorzy watpili kiedy pisalem ze to wlasnie Badzo ma najwiekszy potencjal
ze wszystkich naszych obcokrajowcow..jezeli jeszcze wyeliminuje glupie bledy ktore
czasem popelnia bedzie najlepszym obcokrajowcem w naszej lidze..chociaz mysle ze
w przyszlym sezonie juz nie w naszej:)
Badzio , Buril i Mihalik to dla mnie najlepsi gracze zagraniczni w Cracovii w Play-offach (widzialbym ich odrazu na następny sezon w Pasach)
Hlouch w sezonie byl super ,teraz w P.O jakby troche zagubiony ,to samo tyczy się Vercika
Kmec,Cerny -No coment
Buril Michalik i Hlouch juz lepsi nie beda a Badzyk mlodziutki jeszcze, w Polsce grac
nie powinien bo sie moze zatrzymac a najblizsze 2-3 lata moga byc decydujace dla niego..
Badzo mlody ? no dobre sobie, majac 26 lat to juz w pelni uksztaltowany zawodnik, lepszy na pewno nie bedzie, co najwyzej moze go ktos lepiej przygotowac fizycznie
Baruch, mylisz sie obecnie hokeisci osiagaja apogeum w wieku 27-30 lat a cos mi sie zdaje ze on ma 25 ale tutaj moge sie mylic co nie zmienia mojego zdania ze z naszej
ligi powinien odejsc dla wlasnego dobra.
W jednym meczu Badzo błyszczy a w drugim nawet go nie widać,a reszta "śmiech na sali "naewt wiekszych błędów nie popełniają poślizają się i jadą do boksu odpocząć.
Marek Badzo kończy dziś 26 lat.
5 dni później
kolejna bramka Marka
Brawo! Jeszcze strzel zwycięską bramkę w poniedziałek i będziesz noszony na rękach! :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)