Pojeździł bym tak gdzieś za kaske.Jest gdzieś taka możliwość?? Oczywiście jako pasażer.
http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0
-
-
Samochody
chcesz to moge Cie tak przewiesc moim cienkim po Siemaszkach
---
bede dysponowal kwotwa 5 tys na samochod. co polecacie? generalnie chcialbym zeby fajnie jezdzil i mało palił :) mysle i seicento
Powiedzcie mi jak to jest z foto radarami czy kazdy jak robi fotke to jest to połączone z błyskiem flesha ? czy tez sa fotoradary które nie musza miec takiej "pomocy"?
36 dni później
czy ktoś wie dlaczego nie mogę zgasić auta kluczkiem? i co grozi jesli jeszcze jakis czas bede gasił z biegu? ile może kosztować ew. naprawa?
dlaczego nie możesz gasić auta kluczu\ykiem to nie wiem ( każdy elektyrk powinien pomóc) ale gaszenie auta "z biegu" tak samo jak odpalanie może doprowadzić do przeskoczenia rozrządu a to może być strasznie kosztowną rzeczą....zależy jaki samochód ale ogólnie odradzam... jak zjedziesz z prądnickiej w 29-go listopada skręcasz w lewo i na pierwszych światłach w prawo...zaraz po prawej będziesz miał bodajże zieloną bramę i ostry zjazd w dól tam masz dobrego elektryka samochodowego ale facet lubi sobie policzyć słono...a drugi jak jedziesz 29-go listopada to na skrzyżowaniu z Opolską skręcasz w prawo i od razu po prawej jest dom i tam też jest elektryk...nie wiem czy dobry bo nie korzystałem ale ponoć niedrogi i zna sie na "wszystkim" :)
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiedzcie mi jak to jest z foto radarami czy
> kazdy jak robi fotke to jest to połączone z
> błyskiem flesha ? czy tez sa fotoradary które
> nie musza miec takiej "pomocy"?
>
>
> Gdy się rana lub śmierć mieści artykuł 230
nie każdy robi błyska :) fotoradary na podczerwień nie potrzebują błyskać...taki masz np.: przy osiedlu strusia
dev Napisał(a):
> Powiedzcie mi jak to jest z foto radarami czy
> kazdy jak robi fotke to jest to połączone z
> błyskiem flesha ? czy tez sa fotoradary które
> nie musza miec takiej "pomocy"?
>
>
> Gdy się rana lub śmierć mieści artykuł 230
DEV zainwestuj w 2 urządzenia i zapomnisz o mandatach, fotoradarach itp. Pierwsze nazywa się CB, drugie nawigacja (ostrzeże Cię o każdym fotoradarze jak się będziesz do niego zbliżać).
Oba te urządzenia uratowały mi dupe tyle razy (zwłaszcza CB) że śmiem twierdzić iż w rok czasu zwróciły się ponad dwudziestokrotnie.
A jakim cudem nawigacja ostrzega przed każdym fotoradarem ??
Dev - są fotoradary , które nie muszą mieć takiej ''pomocy '' .
A.W.B. Napisał(a):
> A jakim cudem nawigacja ostrzega przed każdym
> fotoradarem ??
>
> Dev - są fotoradary , które nie muszą mieć
> takiej ''pomocy '' .
Wchodzisz kolego na stronę: http://poi4am.prv.pl/
Ściągasz POI (FOTORADARY) do właściwego oprogramowania nawigacji, uruchamiasz, i już pół kilometra przed fotoradarem usłyszysz od Pani Kasi, komunikat: UWAGA FOTORADAR, który powtórzy jeszcze raz na 300 metrów przed i gwarantuję zdążysz zwolnić.
PS. Na tej stronie są aktualizowane fotoradary przy najmniej 3 razy w miesiącu.
7 dni później
Chyba nie ma drugiej takiej ulicy w Krakowie jak Igołomska.
3-4 lata temu na tej ulicy udało mi się felge rozp******** pomimo tego,że znałem ulice na pamięć. Jeździłem Igołomską dzień w dzień.
Tam się od lat nic nie zmienia.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6106468,Igolomska_dziurami_stoi_i_stac_bedzie.html
Prawda, często nią jeżdżę. Jakiś podobnych wyników nie mam ale to jest raczej kwestia szczęścia ;)
no wlasnie Rabarbar widzi tylko czubek własnego nosa :P jak chcesz to mozesz sprobowac pojedzic po miescie obnizana Ibizą, istyny dramat. Nigdy nie kupujcie obniżanych samochodów
hehe ja jezdziłem na obniżeniu 80/60, wygląd i trzymanie w zakretach bajka, po roku zmieniłem bo już nicholere wtrzymać nieszło
SaNtO Napisał(a):
> Nigdy nie
> kupujcie obniżanych samochodów
albo alusów siedemnastek ;)
Czemu lecą posty w kosmos sie pytam??
łamią regulamin?
w ktorym punkcie mój post złamał regulamin??
Rabarbar_1 Napisał(a):
> w ktorym punkcie mój post złamał regulamin??
w 13
Śmieszne, bardzo śmieszne, doczekam sie odpowiedzi??
16 dni później
Dementor Napisał(a):
> Dev: czyżby Ci było dane dzisiok uwidzieć
> najstraszniejsze zło mojego życia - czyt. moją
> teściową?
>
>
>
> bezapelacyjnie... do samego końca... mojego lub
> jej... !
heh w poniedziałek znowu ją ujrzę . Wcale na taką zła kobietę nie wyglądała ;) w rozmowie telefonicznej tez bardzo miła:)
ps. czy ktoś może ubezpieczał auto w mbanku ? według przelicznika wyszło mi u nich najtańsze OC
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)