I wrescie zakupiłem swoja "gadzine":) teraz mam pytanie czy orientujecie sie gdzie w Krakowie mozna naprawić małe pęknięcia na szybach ? Słuszalem kiedys ,ze jest taki punkt gdzies kolo Praktikera i w maju widziałem pokaz takowej naprawy w Galerii Kaziemierz.
i jeszcze jedno pytanie teraz musze wpłacis oplate do urzedu skarbowego za dokonanie transakcji gdzie cos takiego mozna zrobic? w kazdej skarbówce?
-
-
Samochody
podatek PCC od transakcji kupna-sprzedaży płacisz w US według przynależności.
dev - jak Ci nikt nie naprawi tych pęknięć (a o to niestety rzucają się przy rejestracji) - to w miarę tani wymieniacz szyb jest na Przewozie (firma się bodaj Marco nazywa). Pamiętam jak ja miałem taki problem to w serwisie "firmowym" zażyczyli sobie 860 zł, a tam zapłaciłem za to samo 310 zł. Trzy razy taniej. A nowa szyba "przeżyła" samochód, więc to żadne badziewie nie było.
Z tego co ja wiem i sie orientuje to wapie w to ze mozna naprawiac peknięcia raczej trzeba nowa szybe kupić...:/
http://www.euroglas.com.pl/46.htm w tej firmie koszt takiej naprawy zaczyna sie od 70 zł
Za 4 tys kupisz Renault 5 Alpine Turbo
ENGINE CAPACITY 1397 cc
MAX POWER 110 HP (81 kW) at 6000 RPM
TOP SPEED 185 Km/h
ACCELERATION 0-100 Km/h 7.5 sec
a moze jak poszukac to nawet jakas wersje MAXI Turbo. Moc od 185 koni w gore az do 400 :)
57 dni później
Za dwa miesiace musze zapłcic za OC. Mam teraz pytanie gdzie najlepiej/najtaniej sie ubezpieczyc? Narazie mam OC w PZU ale chiałbym znaleźć mzoe cos tanszego. Pomocy:)
HDI samopomoc, myślę ze taniej już nic nie znajdziesz.
Ooooo, a ja mialem taki U nidentified F lying O bject (fota sprzed marketu w Grodzisku, tym pamietnym Grodzisku;-):
http://img124.imageshack.us/img124/8676/mondeosb7.jpg
Teraz juz nowy, w wersji bezkratkowej (durne przepisy), ale jedno miejsce na stale zarezerwowane na wyjazdy dla tego Hoolsa ze zdjatka nizej...;-)
dev napisz na priv to ubezpieczy Cię moja Żona, ma wszystkie firmy ubezpieczeniowe w ofercie to Ci znajdzie i najtaniej i najlepiej, bo tu jest jeszcze kwestia odpowiednio wcześniejszego wypowiedzenia umowy w PZU, żeby się nie okazało że musisz płacić w 2 firmach naraz lub jak przegapisz to zaś kolejny rok w PZU, a to droga firma.
Sprzedam Skode:) w końcu
kto tego grata kupi?:) chyba ślepy ;) no to teraz powinieneś kupić cos wiekszego i mocniejszego niz twoje poprzednie auta :)
dev już zakupione tylko teraz fomalności celno-prawne trzeba załatwić:) mocniejsze i większe od poprzedników jest i to sporo:) aha i nie jest to czołg:)
a od skody sie prosze odstosunkować - żadnym gratem nie jest a i pojeździ jeszcze z ponad 100 tyś km.
daje 200 zł za twa skode
za 200 zł santo to ci moge sprzedać śruby od kół:) albo jak wolisz wykręce dwa głośniki i ci je sprzedam za tyle
210 :D
Za 210 to śrub dorzuce breloczek do kluczy:)
pochwal sie no co to za cudo z USA ,badz tez zachodu sciągnołes;)
ja nic nie ściągnąłem ale kupiłem przed opłatami, chwalił sie nie bede, zobaczysz w swoim czasie:)
39 dni później
http://www.krakow.pl/miasto/custom/mapka.jpg
kurwa w tym urzędzie miasta chyba tego Starowicza totalnie popierdoliło!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)