Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nurek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zauważyliście ludzie, że oprócz gts,
> Groclina
> > i KGHM jesteśmy jedyną drużyną która w
> tym
> > roku w lidze nie przegrała meczu? A wy
> > narzekacie.
> >
> > oj ciężko Pasiakowi dogodzic...
>
>
> Ja zauważylem, ale graliśmy z samymi słabymi
> zespołami. Jakbyśmy z nimi przegrali to już
> byłby dramat.
Wreszcie ktoś przyznał, że nie ma dramatu!!!! Mam nadzieję, że zagości wreszcie wśród kibiców Pasów optymizm. Czekam 25 lat, wiec czas już najwyższy!!!
-
-
ŁKS - CRACOVIA 0:0
a ulubieniec TP i wielu forumowiczów przegrywa z Podbeskidziem (u siebie!) już 0:2
tak to jest jak za trenowanie bierze sie były wuefista:):)
Wygraliśmy z Jagiellonią która w 3 meczach straciła 10 goli i nic nie strzeliła,remisy z najsłabszymi drużynami ligi które inni leją,no jest się czym zachwycać...
Górnik wlał Jadźce 3-0 a Polonia na nas za silna dostała 5-0 od Groclinu to takie porównanie dla oceny naszych dokonań...
Nic mnie tak nie ucieszy jak zmiana trenera już nawet Tabisza jestem w stanie zcierpieć.
Was remis cieszy a waszego Majewskiego chyba nie ,bo jak twierdził jechał po zwycięstwo...
TEFAL - to nie jest 'nasz' Majewski, tylko legalnie zatrudniony przez władze Klubu trener.
Nie no remis z Polonią fakt faktem to nie dobry wynik( no ale pierwsze suki na zbuki).Do reszty wyników w tym roku w lidze nie mam pretensji.
TEFAL mnie cieszy, bo jak już pisałem weszło 3.20 zamiast 1.5(chyba)
cieszy mnie, bo w sytuacji gdy trwa przebudowa klubu to jest dobry wynik! Na większe sukcesy mogę poczekać! Nie za długo... ale mogę poczekać! bez psucia i narzekania :P
misiekm Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tefal idź na piwo z Potter-em
>
> Brawo chłopaki trzeci mecz w tym dwa na
> wyjeździe bez porażki Tak trzymać. Dziękujemy.
Odkąd jestem na tym forum to zauważyłem że właśnie komu jak komu ale Potterowi najbardziej zależy na dobru Cracovii.Zrzędzi nieraz niebywale ale on tym poprostu żyje,bo kocha Cracovię i nie chce dać Jej zgnoić!!!Chętnie bym go poznał osobiście choćby na piwku,oj myślę że Filipiakowi i Majewskiemu odbijałoby się tego dnia niebywale.Obaj przeżyliśmy ogromną degrengoladę w Cracovii i doczekaliśmy czasów gdzie znów miałobyć(i jakiś czas było) LEPIEJ, a nie naniby lepiej.
POZDRAWIAM POTTERA
Za Stawowego z wyjazdów też nic nie przywoziliśmy, a kilka porażek było wręcz upokarzających. Polonia wygrała z Sosnowcem, a Sosnowiec z Legią - i jakie to ma zanaczenie? 5 punktów z meczu u siebie i dwóch wyjazdów to jest to, o co chodzi. Tefal daj se na wstrzymanie, bo mimo, że Majewskiego nie trawię i chętnie bym go widział na innej niż nasza ławce trenerskiej, to Twoich postów już nie mogę czytać. Idź pobiegaj, poładuj trochę w worek bokserski, albo się napier.ol (ale tak z przybiciem gwoździa), bo ostatnio jakiś sfrustrowany jesteś.
po Bytomiu myślałem ,że będziemy tuż przed ŁKS po tej kolejce ...
teraz juz spadek (bez barażu) jest o wiele mniej realny.
trochę lepiej się w tabeli zrobiło.
TEFAL wygraliśmy z Jagą 2-0! ale na WYJEŹDZIE a taki górnik u siebie 3-0... Więc nie mów ,że to taki słaby wynik był! Co do ŁKS to może i nie jakiś super wynik.. ALE LUDZIE WALCZYMY O UTRZYMANIE KURWA I KAŻDY PUNKT SIĘ LICZY! W TAKIEJ SYTUACJI JEST WAŻNIEJSZY PUNKT NIŻ JEGO BRAK ALE ZA TO GRA W DOBRYM STYLU! Walczymy o utrzymanie a nie o mistrza... :/
mnie wynik satysfakcjonuje miały być 3 punkty z meczów Jaga ŁKS mamy 4... Szału nie ma ale jest dobrze
nie wiem czy ktoś był z kolegów na meczu ,ale z przebiegu meczu wynika że mieliśmy bardzo dużo szczęścia.... raz nawet uratował nas słupek przed utratą bramki. Cabaj popełnił błąd który mógł nas kosztować punkt...
aki - za tydzień nikt o tym nie będzie pamiętał. Podobnie jak o tym, że w meczu z Polonią to Cracovia miała jeszcze większą przewagę niż ŁKS z nami. Zapamiętane będzie tylko to, że na Kałuży Pasy straciły 2 punkty, a w Łodzi jeden zdobyły. Z ligi nie leci się za brak przewagi w meczu, tylko za brak punktów
Łódzka drużyna na własnym stadionie bezbramkowo zremisowała z Cracovią, ale bardziej z podziału punktów cieszą się goście. ŁKS jest coraz bliżej spadku z ekstraklasy.
http://www.sport.pl/pilka/7,65050,5003053.html
Trener Cracovii Stefan Majewski: "Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że będzie to dla nas bardzo trudne spotkanie. Pierwszą połowę zagraliśmy fatalnie i chcielibyśmy o niej jak najszybciej zapomnieć. Po przerwie było już lepiej a najważniejsze jest to, że zdobyliśmy ważny punkt. Do Łodzi zabrałem aktualnie najlepszych zawodników Cracovii. W meczowej osiemnastce nie znalazł się Bojarski, bo jego dyspozycja nie jest teraz najwyższa".
Szkoleniowiec ŁKS Łódź Mirosław Jabłoński: "Rozegraliśmy niezłe spotkanie, cały czas mieliśmy inicjatywę i stworzyliśmy kilka dobrych sytuacji do zdobycia gola. Mecze wygrywają jednak te zespoły, które strzelają gole. My nie potrafiliśmy wykorzystać żadnej okazji. Wejście Woźniczki miało umożliwić przesunięcie do pomocy Mysony. W końcówce mieliśmy grać szeroko skrzydłami stwarzając sytuacje napastnikom - Arifoviciovi i Kleyrowi. Nie ocenię jednak występu Kleyra, gdyż nie pokazał nic, co mogłoby podlegać ocenie".
http://sport.onet.pl/74319.ll,1248926,1706983,,orange_ekstraklasa_bez_bramek_w_lodzi,druzyna_wiadomosc.html
WIELKą myśl trenera zweryfikują bardziej wymagajacy przeciwnicy- aby nie była to ;moc ciemnej strony błoń , bo wizjonerzy nowych systemow kończą przeważnie żle. Nie każdy jest prorokiem chociaż nosi ;;;...........laptopa///
nie ma co, punkt dobry ale nie mówmy że jest super...
naprawde mysliscie tylko o tym zeby nie spasc? to jest taka ambicja? że oddalamy sie od strefy spadkowej? my wogole nie powinnismy sie dołem tabeli przejmować ;/ ale cóż..
Też wolałbum się dołem tabeli nie przejmować, ale tak jest w chwili obecnej, że przejmować się trzeba. Oddalimy sie od strefy spadkowej będziemy myśleć o wyższych celach. Na chwilę obecną celem jest przebić się do pierwszej dziesiątki. I oby udało się to jak najszybciej.
Właśnie chyba jako pierwszy wróciłem z meczyku remis cieszy gra nie w dzisiejszym meczu jedynie Tupalski mi si,e podobał reszta do zmiany to co wyprawiał w pierwszej połowie Nowak Braran Majoros to rozpacz w drugiej mieli troche więcej luzu to jakoś szło nasi mają problemy z prosrymi zagraniami i przyjęciem myśle że trampkarze są lepsi technicznie !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)