ian thorpe tak strzelil dwa gole Cabajowi
wez sie chlopie opanuj troche.
-
-
Witkowski...
Jak czytalem wywiad z Wtkowskim omalo mnie krew nie zalala.
CHOJRAK.
A z szatni to chyba bez przysznica wybiegl.
Nic złego w tym wywiadzie nie ma.Trzeba czytać ze zrozumieniem:).
Panowie chłopak jakby sędzia nie zauważył przesądziłby losy meczu ale jak się nie udało to od razu go utopić????????
Nie przygotowani to chodziło mu o za krótki czas do meczu,jeśli chodzi o reakcję ludzi to chodzi mu o tamtą rundę kiedy się dołował krytyką ludzi a teraz po Lechu nabrał pewności.Kartkę dostał głupią ale trudno za bardzo chciał strzelić a centymetrów brakło?:)
Nie rozdzierajcie szat , gazety też piszą po swojemu...
Napewno Witkowski do CHOJRAKÓW nie zalicza się:):):)
do gwiazd jakim go okrzyknięto po hat tricku i wypowiedzi Leo chyba też... :(
po raz kolejny życie pokazuje że łaska pańska na pstrym koniu jeździ, polecam mądrość ludową wszystkim do przemyślenia, przed wklepaniem kolejnego wynoszącego pod niebiosa, bądź co gorsze, gnojącego postu!!!
Wyżyliście się już? OK!
DAJCIE MU SPOKÓJ... choćby na chwilę... na kilka dni.
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wyżyliście się już? OK!
> DAJCIE MU SPOKÓJ... choćby na chwilę... na
> kilka dni.
>
>
No właśnie, słusznie td prawi...
i ja sie podpisze. kazdy moze zrobic cos glupiego. nawet jak zrobil to specjalnie, moglo mu sie zagotowac w glowie-nie tylko kibice odczuwaja emocje. swiadomosc tego co sie stalo jest chyba wystarczajaca kara. a ja wierze, ze odpokutuje i zrekompensuje swoje winy(ę)
Piłkarz też człowiek:)
Tak wiec pomódlmy sie razem z Kamilem o szczesliwą dla Pasów Niedzielę!
oczywiście,Witkowski też człowiek,tylko w/g mnie opowiada pierdoły !
moim zdaniem ma chłopak mocną psychikę i osobowość i mam nadzieje ze nie tylko chce je pokazać ale taki ma charakter.
pamiętajcie że są też tego plusy więc poczekajmy.
Szkoda mi tego Witkowskiego, ale on chyba jakiś psychiczny jest..;-(
Toż jemu na niczym nie zależy .....takie podejście do życia, wypalonego 80 latka.
To jest najlepsze podejście żeby się potem nie rozczarowywać. Co ma być to będzie, Witkowski ma robić to co do niego należy czyli strzelać gole.
123 dni później
- Jeden z kibiców na trybunach po twojej bramce stwierdził, że zdobyłeś ją w stylu Thierry?ego Henry?
chyba Pan Guzik mnie uslyszal z C bo po tej bramce darłem się że Henry wrócił na Kałuże :) przypomne ze to nie pierwsza jego bramka w tym stylu
E tam, to pytanie zadal ktos inny, wiec mozliwe, ze siedzial na C :)
a inne pytanie dotyczylo, tego czy Kamil lubi tak uderzac. Powiedzial, ze nie to jest jego ulubione, ale chyba klamal :)
http://www.youtube.com/watch?v=tLqAud8UAaI
Bardzo dobrze że Kamil wkońcu strzelim! Mam nadzieje że bedzie to robił teraz regularnie!
dokladnie Szybki Lopezie tez mowilem po tym golu ze z Lechem ostatnio identycznie strzelil
7 dni później
Wreszcie znalazł się chlop z jajami,który wypowiedział się na temat treningów u Majewskiego i kompletnym braku taktyki za niego.Wreszcie futbol dzisiejszy a nie z lat pięćdziesiątych:)
Kamil zawsze w Ciebie wierzyłem!Obyś tylko nie zarobił za to tak jak koledzy,których już nie ma bo mówili prawdę...
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kamil zawsze w Ciebie wierzyłem!Obyś tylko nie
> zarobił za to tak jak koledzy,których już nie
> ma bo mówili prawdę...
>
Zarobi jeśli pójdzie do innej drużyny która potem zatrudni jako trenera Majewskiego...
Ale takich szaleńców chyba obecnie nei ma...
Obecnei Majewski będzie wporawdzać swoją taktykę w zarządzie PZPN :D
i bardzo dobrze! niech ch.. z PZPNu maja za swoje:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)