hmmm to jest temat o meczu czy wyklad na temat jazdy po pijaku? :|
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ZABRZE 3 : 0
wykład o meczu po pijaku :)
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wykład o meczu po pijaku
>
a może to jest pomysł?
może gdyby nasi wychylili przed meczem parę głębszych to by grali mniejszą kichę?
a może należy upić trenera, wtedy wymyśli inną koncepcję gry i zacznei się coś dziać? :D
To drugie to niezły pomysł, ale ponoć dr. Stefan głowę ma mnocną ;)
Panowie - wielbiciele Hajty - gdzie Wy siedzicie bo ja siedze na C9 i w umilaniu gry Tomaszowi H. na Pucharze Extraklasy bylem niemal samotny, a tu sie okazuje ze jest nas wiecej... :D
"Ósemka, która wcześniej dostała wolne, to: Michał Karwan (29 l.}, Łukasz Skrzyński (30 l.), Paweł Nowak (29 l.), Przemysław Kulig (28 l.), Karol Kostrubała (20 l.), Arpad Majoros (25 l.), Bartłomiej Dudzic (20 l.) i Kamil Witkowski (24 l.}".(Fakt)
No to kto zagra z Górnikiem?
wiem,ze bylo dwie strony wczesniej,ale niektorym nie chce sie wracac do poprzednich stron,wiec wrzucam jeszcze raz http://pl.youtube.com/watch?v=BrNA_NTq_T0
musi byc nas 6.000 i Gornika 500 !!!
isaac!
Bedzie nas nawet więcej,gdy Filipiak,Tabisz i Majewski nie będą swoimi decyzjami robić wszystko,żeby było nas jak najmniej!!!!!!!!!!!
A Tabiszowi proponuje,żeby stał w kolejce przed meczem do kasy na sektor C, to wtedy naocznie przekona sie jak wygląda organizacja meczów!!!
TYLKO PASY!!!!!!!!!!!!!!
Ciezko bedzie o 6000 bo ze 2000 bedzie na hokeju w tychach;)
co do Górnika to bilety poszły w mig , gdyby dostali 3 razy więcej to też pewnie rozeszłyby się bez problemu , w sobotę pogoda ma być dość przyjemna więc mam nadzieję że biletów braknie nie tylko na C....
GarbuseQ Napisał(a):
> Ciezko bedzie o 6000 bo ze 2000 bedzie na hokeju w
> tychach
>
rozumiem, że zaokrągliłeś, ale to trochę przesadzona liczba - lepszym zaokrągleniem byłoby 1000 osób w Tychach, jeszcze lepszym - 500, takim już prawie całkiem dobrym - 200, a najbezpieczniej powiedzieć, że będzie pewnie jakieś kilkadziesiąt osób ;)
wiadac ze sie "interesujecie" hokejem - hala w Tychach jest w remoncie i mamy bardzo mało biletów zarezerwowanych
ergo mecz w Tychach nie wpłynie zauważalnie na frekwencje przy Kałuży
Nie boj sie o moje zainteresowanie hokejem Panie Bergman, tam na koncu jest taka buzka jabys nie widzial to proponuje sie przyjrzec. A tak zupelnie powaznie to kilkadziesiat osob w Tychach to bedzie chyba najcelniejsza liczba
ICHKERIYA Napisał(a):
> w sobotę pogoda ma być
> dość przyjemna więc mam nadzieję że biletów
> braknie nie tylko na C....
>
> 88 urodziny pzpn....
no no kolego powinno byc lepiej niz na ostatnim meczu w koncu Górnik to firma...
Ostatnio na PE z górnikiem było tak ze od początku meczu górnik zaczął bluzgac na Cracovie to może 10 osób starało sie odpowiadać a reszta albo ogladala mecz i nic sie nie odzywała a Ci blisko gniazda próbowali dopingować chodź wychodziło to strasznie słabo,mam nadzieje że tym razem bedzie inaczej.Jeśli gornik zaczne na nas cisnąc powinniśmy wszyscy na nich.Podobno ktoś podszedł do Świstaka i powiedział zeby coś na nich zaspiewać to odpowiedział ze im sie nie ciśnie lecz pod koniec zaspiewali:)
udany debiut.....
Na meczu z Górnikiem mozna pomyslec o jakims transparencie skierowanym w strone naszych przyjaciol z Poznania(tak jak Arka) zachowali sie w Łodzi fantastycznie dziekowa im za to!
a konkretos??
Młodość kontra doświadczenie
Wak
2008-03-12, ostatnia aktualizacja 2008-03-12 20:33
Mam duży respekt dla Jurka Brzęczka, ale nie jestem przestraszony. Kibicowałem mu, gdy grał w reprezentacji Polski, jeśli zagram w sobotę, to bez kompleksów - zadeklarował Karol Kostrubała, pomocnik Cracovii
Znalezienie partnera dla Dariusza Kłusa w środku pomocy to najważniejsze zadanie stojące przed sztabem trenerskim. W sobotę Cracovię czeka poważny sprawdzian z Górnikiem Zabrze. Etatowy gracz środka pola Arkadiusz Baran dostał w Łodzi siódmą żółtą kartkę i mecz obejrzy z trybun.
Środowa gra wewnętrzna nie pozostawiła żadnych złudzeń, kto zastąpi kapitana Cracovii. Przez trzy kwarty, bo w taki sposób rozgrywano sparing, na środku niezmiennie grał Kostrubała, który wrócił na boisko po kontuzji kolana. Pełne 90 minut rozegrał w Pucharze Ekstraklasy (1:0 z Górnikiem). Potem były kilkuminutowe epizody w Białymstoku i Łodzi w lidze oraz całe spotkanie w Młodej Ekstraklasie. - Na początku miałem obawy przed ostrzejszą grą. Kilka razy nie odstawiłem nogi i już pozbyłem się psychicznej blokady - zapewnia Kostrubała. - Dopóki nie zobaczę swojego nazwiska na laptopie trenera Majewskiego, nie zamierzam nad tym myśleć.
Lesław Ćmikiewicz, drugi trener Cracovii, wylicza zalety i wady zawodnika: - Ma niezły przegląd sytuacji na boisku, technikę i strzał. Ale jeszcze małe doświadczenie i z tego wynika nerwowa gra. Szukamy zastępcy dla Barana. Karol musi grać, jeśli ma być dobrym pomocnikiem.
Kostrubała ma za sobą tylko osiem występów w ekstraklasie. Jeśli zagra w sobotę, stanie naprzeciwko Brzęczka, który ma na koncie nie tylko 215 meczów w I lidze, ale także 42 w reprezentacji. To będzie pojedynek młodości (Kostrubała ma 20 lat) z ogromnym doświadczeniem (pomocnik Górnika jest o 17 lat starszy).
Środowy sparing raczej przesądził o obsadzie prawej strony pomocy. Dariusz Pawlusiński prezentował się bez porównania lepiej niż Arpad Majoros. Po drugiej strony boiska można się spodziewać Pawła Nowaka. W ataku największe szansę na wyjście w podstawowym składzie mają Bartłomiej Dudzic i Tomasz Moskała.
W zespole rezerwowym niecodziennie na lewej obronie zagrał Paweł Szwajdych, a Łukasz Szczoczarz z Baranem stanowili parę na środku pomocy. - Mieliśmy tylu zawodników i trzeba było zestawić drugi zespół. Zrobiliśmy to nieprzypadkowo, bo Górnik bardzo dobrze gra skrzydłami i wypróbowaliśmy wariant ofensywny - przekonywał Ćmikiewicz.
W sparingu zabrakło Tomasza Wacka, który nabawił się lekkiego skręcenia stawu skokowego. W weekend jego strzał z dystansu zapewnił Cracovii (ME) wygraną 2:1 z ŁKS-em. - W drużynie teraz mówią na mnie "Tomek 90. minuta" [jesienią również w ostatniej sekundzie zapewnił wygraną nad Lechem Poznań - przyp. red.] - żartował Wacek. - Przed meczem z Górnikiem liczymy na mały rewanż za wyeliminowanie nas z Pucharu Ekstraklasy.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
a ja to bym chciał Plastika na prawej i Majeranka na lewe zamiast francowatego Nowaka.Jeśli węgerka straci siły to wtedy Nowak na boisko zapierdalać.
Dziękuje a uwage:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)