co innego krytyka, co innego kretyńskie, infantylne odliczanie. trzeba przyjąć do wiadomości, że Majewski jest nie do ruszenia (w tym sezonie). inaczej zamiast zajadów mogą się porobić wrzody ;)
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
zastanawiam się tomecki, jaki masz interes w rozdymaniu tego wątku. Niech ktoś, kto nie może wytrzymać ze stefanem odlicza w spokoju jego dni i godziny. Zawsze można sobie dzięki temu sprawdzić ile nam pozostało tych miłych bądź niemiłych, po uważaniu, chwil.
A Ty tocząc pianę na ustach jątrzysz ten temat do granic.
Leszeczku jesli masz z tym jakiś osobisty problem to za odpowiedź niech Ci służy ostatnia wypowiedź Knura
P.S Masz kłopoty z interpretacją postów skoro uważasz, że tocze pianę no chyba że miałeś na myśli, że toczę pianę na ustach odliczających :)
ten temat utrzymuje nas przy zyciu.jak wchodze kazdego dnia i widze ze o jeden dzien bliżej do końca brody to od razu mi lepiej.
Panie tomecki, nie musisz tu zaglądać, gdy nie Wy(kakierzy powiedzmy) w temacie by były same liczby i nikt by się tu kłócić nie musiał
"Kandydatów na tę posadę jest sześciu. Według nas najlepsi to Jan Urban i Maciej Skorża. Ci jednak nie zamierzają zrezygnować pracy w Legii i Wiśle. PZPN popiera Stefana Majewskiego."
knur nikt ci nie każe tu zaglądać .Masz temat w którym możesz stefka wychwalać i nikt ci nie przeszkodzi ani nie zaneguje jak napiszesz że jest geniuszem trenerskim .To po co tu się pojawiasz i ujadasz.Temat pozytywny dla stefka jest nie ruszany od 9 czerwca i najwyższa pora by klakiery go odświeżyły .Osobiście lata mi koło wacka czy Majewski jest do ruszenia w tym sezonie czy nie .Zasługuje na liczenie i dezaprobatę i od opozycji ją ma.
Chcesz razem z tomeckim nas przekonywać do geniusza rumcajsa-niedoczekanie.
Dopóki stefek nie odkupi win nie ma szans na to by mu nie odliczać.Ma na to szanse niech wygra derby ,zajmie w lidze miejsce 4-6 ,zrobi dobry wynik w intertotto.
Na razie zaliczył z drużyną klasyczne k.o z rywalem którego można spokojnie nazwać miernotami,przeciętniakami i kelnerami.
Klakiery stefka liczę że wykażecie się temacie ,,majewski musi zostać''.Tam jest miejsce gdzie możecie chwalić .Opozycja wam nie będzie przeszkadzać.
potter
Wacka(Tomka) w to nie mieszaj...:P
potterku mały, czy ktos tu jest klakierem Majewskiego???
tu tylko chodzi o ten durny temat , jak ktoś napisał : masz coś do Trenera to jest odpowiedni wątek aby tam pisać , a ty tu te swoje bzdury wypisujesz , bzdury bo na piłce widac że sie nie znasz,
Zamknąć wpiz00u ten temat, durny temat:):):)
Nikt ci nie każe płaczek tu zaglądać.Jakby klakiery takie jak ty ,tomecki,knur nie jątrzyły i nie próbowali cały czas nam udowadniać że czarne jest białe spokojnie liczylibyśmy Stefkowi dni -licząc że MOŻE WCZEŚNIEJ PÓJDZIE SOBIE PRECZ.Teraz jest szansa że pójdzie do LEO jako asystent i wizja ta napawa mnie ogromną radością.
Zamiast głupiego nawoływania do zamnięcia tematu możesz na ten temat nie wchodzić i robić debilnych wpisów.Będziesz zdrowszy i pomyślisz że na Cracovii są sami wielbiciele talentu trenera brody.
Temat dla klakierów i znawców footbalu bo za takiego się uważasz jest omijany.W temacie ,,Majewski powinien zostać ''możesz napisać przecież całe strony jedynie dla ciebie słusznych wizji ,uwag ,ocen .Tam spotkasz expertów tobie równych.
Opozycja ma swój temat i w nim pisze i odlicza dni Majewskiemu (do końca mordowania kibiców anty footbalem rodem z DDR).
już ci idioto napisałem że nikt tu nie jest klakierem , przynajmniej ja, I nie mam zamiaru pisać w wątku Majewski musi zostać bo też mi sie pare rzeczy nie podoba u Stefana.
Załuż sobie wątek : "tylko dla idiotów" na hp i tam sobie płacz i kretyńsko odliczaj , może do pierwszej wizyty u psychiatry bo takiej pomocy Ci potrzeba .
Tu tylko chodzi o ten gurny temat.
ps. skoro możesz wyzywać pracowników klubu to i ja moge Ciebie potterku
Z tego co sie orientuje to nie, nie mozesz. Wyzywanie innych uczestnikow dyskusji jest sprzeczne z regulaminem forum. O takich slowach jak honorowe postepowanie wspominal nie bede, bo sa Ci chyba obce. Inaczej takie inwektywy wyrazalbys na stadionie twarza w twarz, a nie tutaj na forum.
jak komuś nie pasuje wątek,to niech go nie czyta !
Uważam,że za obrażanie innych forumowiczów,płaczekMMO powinien mieć awarie systemu dostając bana.Pojawił się gostek znikąd i jątrzy - nie czytaj tego wątku ,idż do innego, i pisz pochwały Rumcajsowi.
Można zmienić twarz ,ale nie można zmienić sposobu życia,wyrażania się kolego płaczekMMO
potter proszę Cię o jedno - znajdź sobie gdzieś definicję słowa klakier 0 i przemyśl kontekst w jakim go używasz ok?
Prymitywni i mali ludzie nie mając argumentów tacy jak płaczek potrafią tylko szczekać jak pies.Wizyta u psychiatry mi nie potrzebna ,raczej tobie .Wydaje ci się że wszyscy są be tylko ty jesteś najmądrzejszy.
Twoje rady o zakładaniu wątku i gdzie mam sobie odliczać mam mam głęboko w du...
736 dni lub 17664 godziny
735
734
733
zamykam na 3 dni (lub 72 godziny ;)), aż się głowy ochłodzą, forumowicze uspokoją.
ps. z racji tego, że jestem modem muszę tu zaglądać, a nad niektórymi rzeczami tu wypisywanymi trudno mi przejść do porządku dziennego, zostawić bez uwag.
żałuję jednak, że zabrałem tu głos, bo wątek stał się żenujący.
choć chyba od początku taki był? do tej pory odliczaliśmy dni do stulecia naszej Cracovii, a teraz? odliczamy trenerowi jakbyśmy zmierzali prostą drogą ku drugo/trzecioligowej przepaści. to szczyt absurdu, i najchętniej wywaliłbym ten wątek w kosmos.
ps2. potter i płaczekMMO powinni powściągnąć język (chodzi o ataki ad personam). płaczek, jako nowy nick, będzie uważnie obserwowany.
Ten wątek został zamknięty
KTO SIĘ WPISZE TEN ZA WISŁĄ !!!!!!!!!!!!!!
ZAJAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
O kuwa nie zauważyłem wpisu poprzednika....... Ale dop...łem na maksa...... Kto nie skacze jest z Albani aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
733....dzięki za otwarcie wątku.
"- To nie moja wina, to nie efekt wyczerpujących treningów - broni się trener Cracovii Stefan Majewski" - pewnie Dudzic chodził w klapkach ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)