potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Druga riposta tomeckiego i druga nie na
> temat.Rozumiem że to ,,zupełny ''przypadek
> oglądanie papierów z wypożyczenia Wiśni u
> Tabisza.
Pudło potter, żadnych papierów nie przeglądałem nigdy u Tabisza. Nie znam tego człowieka. Raz w zyciu podałem mu rękę na dzień dobry podczas jednego ze spotkań z kibicami.
Majewski ma najlepsze
> ,wręcz cieplarniane warunki do tego by był
> sukces.Tabisz mu nie przeszkadza ,nie ładuje kar
> pod byle pretekstem,nie wtrąca się mu do pracy
> .Do tego ma w porównaniu do poprzedników WIELKĄ
> KASĘ NA TRANSFERY.I to realną ,a nie taką z
> obiecanek.>
No potter akurat ta część wypowiedzi wskazuje na to, że to ty a nie jesteś kumplem Tabisza ( skoro wiesz "dokładnie" jakie są relacje z między nim, a Majewskim) , no chyba , że jesteś kumplem Majewskiego i stąd ta wiedza ....:):)
Co do meritum sprawy to ten wątek nie dotyczy problemów: taktyki, gry, transferów itd...ty i paru innych odliczacie sobie tutaj, a moja reakcja była o czym juz pisałem wcześniej związana z tym, że napisałeś niepoparte żadnym dowodem kłamstwo ( darmowe wypożyczenie Wiśni jakbyś zapomniał;))
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
Idioto sobie powiedz do lusterka MMO .Na meczu byłem i bramkę dla nas widziałem. Czekam na to by Majewski nauczył zawodników jak wykonywać rogi by były one zagrożeniem nie dla naszej bramki.W lidze bramka z rogu padła bardzo dawno temu.
Lecz się sam na głowę.Pytasz kto miał wejść.To pytanie zadaj Majewskiemu.To ten człowiek pozbył się Gizy (i nikogo NA JEGO MIEJSCE NIE ŚCIĄGNĄŁ)A mija już rok .Nikt mu nie kazał pozbywać się z drużyny Bojarskiego.Na jego miejsce także nie ma nikogo .Są za to zawodnicy znacznie słabsi Majoros czy Szwajdych .W takim meczu jak ten Bojar by się przydał i to bardzo ze swoim doświadczeniem ,umiejętnością przetrzymania piłki z daleka od własnej bramki.
Co do twojego drugiego zdania ,a raczej wypocin typu ,,czy to Majewski zabronił piłkarzom gry do ostatniego tchu''odpowiem nie zabronił. 2 krotnymi (dziennie)treningami w upały spowodował że mieli ołowiane nogi.Byłem w tym tygodniu kilka razy na treningu i widziałem jak dostawali w kość.
Karwan zagrał w miare przyzwoicie .Nie był wstanie zapełnić luki po Baranie.Ten mecz dobitnie pokazał jak ważnym ogniwem tej drużyny jest Baran.
Tomecki czy ty sie czasem kleju nie nawąchałeś.Ja mam być kumplem tabisza?Dobre he he .
W ramach tego kumpelstwa go atakuje!!!.Ciekawe jakim cudem mogleś widzieć umowę o wypożyczeniu wiśni bez wiedzy Tabisza.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Ciekawe
> jakim cudem mogleś widzieć umowę o
> wypożyczeniu wiśni bez wiedzy Tabisza.
Ano zdarzają sie takie sytuacje i to wcale nie sa cuda :)
potwierdzam
:)
738!
Przypominam , że dzisiaj dzień ojca.
PS. Bergman tym swoim ostatnim postem zostałeś automatycznie przypisany do klakierów Majewskiego i Tabisza . Potter już Ci w kalendarzu odlicza.... .
Potter, dajesz do pieca: widziałeś umowę, ze tak ją autorytatywnie oceniasz?
Są dziesiątki osób, które mogą dany kontrakt chcący/niechcący oglądać.
Rodzina Wiśni np., albo jego manago czy prawnik, albo taksówkarz, który wozi papiery z miejsca na miejsce. Listonosz, sekretarki i szereg innych. Umowy też akurat kontraktowe gromadzi PZPN, może tam też ktoś ją czytał.
Wreszcie może Wiśni okradziono gablotę ze szpejów i Tomecki się do tego dorwał jako porządny obywatel-znalazca, a może jako nieporządny obywatel - paser.
Wszystko jest możliwe.
Nawet i to, że Wiśnia zostawił kontrakt w tramwaju na siedzeniu, wracając z biby. A tam jak już powszechnie wiadomo, oglądać to mogły tysiące.
:)
tomecki pracuje w Górniku Zabrze, tak coś czuję :)
a potter nawoływaniem do odniesienia się do meritum sprawy mnie rozczula. jako forumowicz wrzucający do każdego swego posta tych samych kilka/kilkanaście wątków powinien zrozumieć, jeśli ktoś zacznie z nim dyskutować na temat "poboczny". chcesz kultury dyskusji, przejrzystości myśli, wywodu - to zacznij od siebie potter.
1. Wiśnia nie poszedł za darmo. wcześniej słyszałem co nieco na ten temat, teraz tomecki w zasadzie potwierdził to, co słyszałem.
2. w derbach przegranych u siebie 1:2 Wojciechowski NIE GRAŁ na obronie, tylko na prawej stronie pomocy, żeby wyłączyć z gry będącego podówczas w wyśmienitej formie Zieńczuka. pomysł był ok, bo Zieńczuk nie pograł sobie za bardzo. przy bramce Wiślak zachował się znakomicie, obrócił się na swoją słabszą nogę, osobiście nie mam do Wojciechowskiego pretensji. ani tym bardziej do Majewskiego.
3. ostatnia bramka z rogu? hmmmm... w sobotę? a w lidze? czy aby nie z Bełchatowem, w ostatniej kolejce ubiegłego sezonu? potter - nie ośmieszaj się chłopie!!!
4. w meczu z Szachtarem zmiana Barana nie była najszczęśliwsza, ale chyba wymuszona. może powinien wejść Kostek?... tak czy siak - jechanie po trenerze, który przegrał mecz w takich okolicznościach (60 min w 10, tydzień treningów z rywalem w pełni sezonu) jest zwyczajną ignorancją.
5. a odliczanie dni do końca kontraktu trenerowi naszej Cracovii (który przecież ma niezłe wyniki) jest imho zwyczajną głupotą. Stawowy miał liczny elektorat negatywny, ale nikt się nie posunął do czegoś takiego.
6. a teraz sprawdzam konto, czy Tabisz już przelał kasiorkę.
Mam zupełnie inne zdanie i odniosę się do twojego knur.
1.Wiśnia -papierów z wypożyczenia nie widziałem.O bezgotówkowym wypożyczeniu pisała w tym czasie prasa i jak na jednym ze spotkań wypomniałem to Tabiszowi to nie mówił że jest inaczej.Faktem jest że klub dopłacał do jego gry połowe pensji za jego grę w zabrzu i w takim wypadku skoro płaciliśmy mu pobory powinien z nami nie grać.
Tabisz zawalił ,ale częściowo odkupił wine przy wypożyczeniu Wojciechowskiego.Dzięki temu że klub zawarł klauzulę za grę przeciwko nam w 1 meczu Polonia zapłaciła 25 tyś zł.Czyli moje ataki na Jakubka wyszły Cracovii na dobre.
2.Wojciechowski nie powinien w tych derbach wg wystąpić bo jest piłkarzem znacznie słabszym od tych co siedzieli na ławce .Przy bramce dla wisły zachował się niczym junior.Podobnie na wiosnę było z Urbańskim.
3.Rzuty rożne -dobrze wiesz tak jak i wszyscy ze element ten jest wykonywany przez pilkarzy niechlujnie ,bez pomysłu i nie tylko nie stanowi zagrożenia dla przeciwnika ale bardzo często wychodzi kontra.Spójrz obiektywnie i popatrz jak są bite rogi.Albo lekko i wolno- obrońca zanim wybije ma czas by zawiązać buta ,albo te debilne zabawy przy chorągiewce z których często nawet dośrodkowań nie ma.Ten element u nas jest najgorszy w całej lidze i dziwię się że rumcajs nic z tym nie zrobił.
4.Może zmiana Barana była wymuszona.Rzecz w tym że nie tylko w tym meczu Majewski robi idiotyczne zmiany bynajmniej nie wymuszone kontuzją osłabiajace zespół i wprowadzające chaos.Wiele osob już to zauważyło.Twierdzę że ciężkie 2 razy dzienne treningi w upały spowodowały że zawodnicy po 60 min nie mieli sił.Na 2 dni przed meczem mówili o tym zawodnicy min plastik ze mają nogi jak z ołowiu.
5 .na to odliczanie Majewski zasługuje jak mało kto .11 haniebnych porażek jesienią (większość w tragicznym stylu).Stawowy mial liczny elektorat negatywny ale nie miał nawet połowy takich tragicznych meczy jak te z jesieni u Majewskiego.
6.Teraz też sprawdzam konto czy ci co żerują na posadę stefka i jakubka (nasi zleceniodawcy )przelali kasę na konto założonej przez nas sitwy i tzw antytabiszowsko-rumcajsowskiej społdzielni.
potter Napisał(a):
..................> Tabisz zawalił ,ale częściowo odkupił wine
> przy wypożyczeniu Wojciechowskiego.Dzięki temu
> że klub zawarł klauzulę za grę przeciwko nam w
> 1 meczu Polonia zapłaciła 25 tyś zł.Czyli moje
> ataki na Jakubka wyszły Cracovii na dobre..............
Taaaaaaaaa , śmieszny mały człowieczku,
Tabisz sie Ciebie wystraszył , sra w pory na myśl
że znowu Cie spotka. O dzieki Ci człowieczku ,
Pomogłeś Cracovii , zostanie to zapisane w jej histori.
POTTEREK POMÓGŁ CRACOVII!!!
widać ze wraz ze wzrostem temperatury coraz bardziej
pierd00lisz głupoty
idźcie z tym tematem do Hydeparku może co? nie kazdy ma czas wszystko czytać,
a ja jak widze czerwone cyferki przy piłkarsko hokejowych tematach to zaglądne przerywając pracę nawet... a tu taka żenua :/
nie musisz tu wchodzic piotrze, gdyby klakierzy sie tu nie wpisywali nie byloby dyskusji tylko odliczanie
Sam jesteś żenujacym człowiekiem MMO.Ale coż począć jak zamiast rozumu masz siano, które nie pozwala na odrobinę reflekcji i żartu.
Co do tego czy plotę głupoty spytaj swojego kolegę Tabisza.Niech ci powie ile razy mu wypomniałem te idiotyczne wypożyczenie wiśni. Swoje 3 grosze dołożyłem że tego samego błędu nie popełnił ,ale twój rozum wielkości główki od szpilki tego nie pojmie.
Santo dobrze pisze zaczęły się pojawiać klakiery ,którym solą w oku jest opozycja i krytyka (nawet zasłużona i merytoryczna )rumcajsa.Mają swój temat gdzie mogą rumcajsa chwalić i nikt im nie przeszkadza to przyłażą tutaj przekonywać za wszelka cenę jakim trenerskim geniuszem jest Majewski.Nie mogą ścierpieć że ktoś może mieć inne zdanie.
no ja też tego nie pojmuję.... jest na forum wątek miłośników enerdowskich metod szkoleniowych...czemu Wam przeszkadza ten wątek ???? przecież wyznania miłosne dla stefcia możecie pisać w innych wątkach , tak Was boli że ktoś ośmiela się krytykować wielkiego maga ?
Ten skromny nikomu nie potrzebny wątek dubluje dwa pozostałe o takiej samej wymowie(Stefan musi odejśc, oraz taktyka Stefana i Leszka).
Rozumiem ze jest on potrzebny dla flustratów krórym dwa pozostałe juz nie wystarczają.
Zdaje sobie sprawe że na tym łez padole są ludzie którzy tuż przed snem i zaraz po zbudzenie się musza koniecznie wyrazic zdecydowana dezabrobate dla poczynań tego degenerata Stefana II.
Wszystkim innym radzę omijac ten watek szerokim łukiem,w celu zachowania zdrowia psychicznego.
Ot taki wątek paranoidalny jakich pełno.......................
Klakiery stefka milczą w tematach wychwalających stefka.Ten wychwalający nie ma wpisu od 9 czerwca .Upodobali sobie ten temat z czystej złośliwości by na siłę udowadniać opozycycji ze czarne jest białe.
Odliczanie dni do końca kontraktu stefcia jest im solą w oku.
Niejako by odpłacić pięknym za nadobne odliczam dni i godziny!!!
737 dni lub 17679 godzin.
Brawa, brawo............
737 dni lub 17679 godzin......... i
przedłużenie umowy do czerwca 2012 ;):)
Mam nadzieje że nawet te 737 jest na wyrost i znacznie wcześniej pożegnamy rumcajsa.
Bez żalu z mojej i ,,spółdzielni'' strony.
Na tę szczęśliwą okoliczność mrożę szampana.
Zastanawiam sie tomecki czemu nie piejesz z kolegami z zachwytu nad geniuszem stefka w temacie ,,Majewski powinien zostać''.Nie ma tam wpisu od klakierów już 2 tygodnie bo od 9 czerwca.Niedługo by temat nie poszedł w zapomnienie i byś zawsze mógłbyś go wychwalać go odświeżę (bez jakiegokolwiek wpisu).
Potter minęły dwie godziny a Ty ich nie odliczyłeś Majewskiemu :)
P.S. Już kiedyś Karvin tłumaczył Ci znaczenie słowa klakier. Jak widać nieskutecznie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)