770!!!!
Coraz mniej>:)
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
7 6 9
ale ja Stefciowi dam szanse..podoba mi sie jego koncepcja zajechania przeciwnika sila i kondycja i walka.
Przecież kontrakt i tak będzie przedłużony więc to liczenie i tak jest bez sensu.
No właśnie na co Wy liczycie?
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No właśnie na co Wy liczycie?
Liczą za ile dni Majewski podpisze następny kontrakt. Ja bym ten wątek przeniósł do "Śmieszności" w HP.
na to że pewnego dnia gdy w mediach pojawi sie info ze majewski został wyrzucony na zbity.. to po liczbie dajmy na to 621 wklepanej przez Pottera ja napisze: 0(zero) IT'S THE FINAL COUNTDOWN i otworze razem z Potterem szampana pod Adasiem
SaNtO Napisał(a):
> na to że pewnego dnia gdy w mediach pojawi sie
> info ze majewski został wyrzucony na zbity.. to
> po liczbie dajmy na to 621 wklepanej przez Pottera
> ja napisze: 0(zero) IT'S THE FINAL COUNTDOWN i
> otworze razem z Potterem szampana pod Adasiem
przy otwieraniu szampana musicie uważać, żeby Akustykowi krzywdy nie zrobić.
[url]http://sport.onet.pl/0,1248675,1754499,wiadomosc.html[/url]
zawsze jest ta nadzieja gdy pojawia sie taki tytuł :)
7!!!6!!!8!!!
767
766 !
765 !!!!!!!!!!!!
764! strasznie dużo... :(
BARAN z RADWANSKIM na wylocie,wiec liczenie powinno sie nasilic;-)
Oczywiscie BARAN majacy tysiace propozycje z innych klubow,nadal chce byc PASIAKIEM wiec Majewski bedzie be...
No i dobrze, że Radwańskiego się pozbywa. To już nie ten zawodnik, którym był po wejściu do Ekstraklasy. Ale Baran to jest podstawowy zawodnik, jeden z najlepszych defensywnych pomocników w lidze. Majewski chętnie pozbywa się zawodnikow po Stawowym. To czemu się Moskały i Nowaka nie pozbył? Przecież oni są gorsi od Bojara i Barana.
Miszczu ja mam podejżenia że nowaka i majewskiego "coś" łączy dlatego on gra..a moskała pewnie daje kolegów do trenera tak jak ma to w zwyczaju więc jest mu potrzebny
nasili sie zeus jak nie znajdzie rumcajs lepszych za Barana i Radwańskiego.O ile za Radwańskiego bedzie mu łatwo to za Barana nie bo to dalej jeden z najlepszych def pomocników ligi.Gizy się rumcajs pozbył i do tej pory nie ma nikogo za niego.
O propozycje pracy dla Barana się nie martw .Pół ligi go weźmie z pocałowaniem ręki (bynajmniej nie za piękne oczy)
Kazdy zwiazek kiedys sie konczy. Dzisiaj skonczyly sie Love Story Leo i Matusiaka, jeszcze w tym roku pewnie Stefan rzuci Nowaka dla innego.
A jezeli Gargula nie znajdzie chlopaka na Mistrzostwach Europy, to trafi pod cieplutka kolderke Urbana, pod ktora baraszkowal do tej pory z Giza.
azurro, z takimi tekstami to chyba raczej tu?
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?4,1139199,page=68[/url] ?
;)
763
azurro tekst niezły ale coś nie tak ze składnią? kto baraszkował w końcu z Gizą Garguła czy Urban?;]
762....będę ci Rumcajsie liczyl podwojnie dni ,jak odpadniesz z cieniasami z Bialorusi !!!
oj pomylilem tematy
ian t. nigdy, przenigdy nie lekceważ przeciwnika.;)
761....nie lekceważę,ale jak Stefek znowu zacznie SWOJE eksperymenty ? ;-)
tak naprawde Stefek dal dupy po calosci 2 razy. jak sie uparł zeby grac 3 obroncami przez cala runde, zamiast zeby zmienic po kilku wtopach, i dal dupy z Gornikiem, w PP. ale ja mysle ze on wie, ze Filipiak mu wąsy ogoli jak teraz wystawi sklad ktory lepiej by w siatke grał niz w noge;)
Stefek dał nie tylko te 2 razy dupy jak mu liczysz.Ja mu nie mogę podarować derbów.To przez jego zestawienie składu oba mecze były przegrane.Na jesień nie powinien grać Wojciechowski , na wiosnę Urbański.
760 !!!.Nie daruje ci rumcajsie jak odpadniesz z kelnerami z białorusi.
Potter, popieram.
760,mam nadzieję że będzie to dużo wcześniej...
759 !.Nie daruje ci zarozumialy rumcajsie jak drużyna odpadnie z miernotami z Białorusi.
Zacznę ci liczyć nie tylko dni ,ALE I GODZINY!!!!
Skalnik w porównaniu do Białorusinów to był DREAM TEAM
a CO MA WSPÓLNEGO sKALNIK z przed paru lat z białorusinami?Stawowego już dawno nie ma ,a tu jakieś odgrzewane stare mecze grane zreszta totalnie rezerwowym składem.
Majewski ma luksus pracy bez stresu i bez 5 kolumny czyli wtręcania sie jakubka +realne pieniądze (spore)na transfery.Nic tylko wygrywać.Trafia nam się jakiś prowincjonalny zespół którego nie zna nikt z Białorusi .Trzeba ich ograć w sposób bezdyskusyjny.I z tego rumcajs zostanie rozliczony!!!.Porażka to będzie kompromitacja i utwierdzenie mnie w przekonaniu że Majewski trenerem jest kiepskim.
Będę ci liczył rumcajsie godziny jak odpadniemy z miernotami z Białorusi.Masz to jak w banku!!!!
juz to kiedys pislaem..nie lekcewazcie przeciwnika. przeczytaj swojego posta potter i pomysl chwile nad slowem zarozumialy...(nie bronie Majewskiego teraz, a przynajmniej nie wprost).
potter Napisał(a):
> Trafia nam się jakiś prowincjonalny
> zespół którego nie zna nikt z Białorusi
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyszejszaja_liha[/url]
Mistrz 2005. Fajny kraj ta Białoruś, jeżeli nikt nie zna mistrza kraju sprzed 3 lat ;)
Bambusfield byłem na 2 spotkaniach z Majewskim i jest to zarozumiały typ i do tego strasznie cwany.Na nie wygodne dla siebie pytania reaguje atakiem na pytającego i zmianą tematu.Nie tylko ja zadałem mu konkretne pytanie na które raczył odpowiedzieć pytaniem na pytanie,lub zmianą tematu.
Moje pytanie dotyczyło Gizy.Zapytałem Stefka dlaczego mimo ze od 3 miesięcy było wiadomo przed transferem że Giza odchodzi nie zadbało wartościowego nastepcę(w chwili gdy zadawałem to pytanie było to po rundzie jesiennej).I co odpowiedział Stefek -atakiem typu kogo ja bym widział za niego?.
A zapytam się czy to ja naważyłem tego piwa?Giza mógł odejść -klub miał z tego spore korzyści.Jednak to Majewski wydając zgodę na transfer powinien od razu mieć następcę.
Minął rok i Stefek dalej w ..obłokach buja.
ok, moze i tak jest, ale nadal nie rozumiesz o co mi chodzi jak widze:) po prostu nie cierpię nazywania kogos cieniasami w powaznych rozgrywkach (tak, one sa powazne, rpzynajmniej dla nas), zanim ich nie pojedziemy, a nawet jak pojedzimy strasznie to grzecznosc nakazuje sie powstrzymac od ponizania ich. chyba ze ktos sobie na to zasluzyl, a Szachtior to dla nas terra incognita, wiec nie mogli sobie zasluzyc. uderzylo mnie to, poniewaz w 1 zdaniu zarzuciles Stefkowi zarozumialosc, i jednoczesnie potraktowales ekipę ( Bogu ducha winna) jak amatorów. mam andzieje ze nie odbije ci sie to czkawka i okaze sie, ze nie popelniles bledu w ocenie.
a Stefka bronie dlatego, bo podoba mi sie jego koncepcja druzyny-walca i uwazam ze jest duzo lepszy treneiro niz WS. chociaz pewnie nei zdobedzie nigdy takiego samego uznania, wsrod Pasiaków.
Moje zdanie jest takie że nie powinniśmy się obawiać jakiegoś nikomu nie znanego klubu z Białorusi.Co nie którzy pisali że to białorusini są faworytem i nie malże cudem będzie wyeliminowanie tej potęgi footbalu.Ja nikogo nie poniżam ale uważam że jesteśmy mocniejsi od tego typu przeciwników.
Mnie u Stefka podoba się skuteczność transferowa.Pod tym względem to jest to fachowiec dużej klasy.Jako trener jest bardzo przeciętnym szkoleniowcem .Jest mu łatwiej bo nikt mu się do pracy nie wcina i ma kasę na transfery.Poprzednicy nie mogli na to liczyć.
Ja też uważam że zostanie miazga po Górniku z Soligorska.Rozwalimy następne ekipy i odzyskamy blask przedwojennych lat.
758!!!!!!/SM + JT/!!!!!!!
757 :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)