a co takiego Drumlak zrobił?
-
-
Drumlak reaktywacja.....
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co takiego Drumlak zrobił?
>
Santo napiszę to też tutaj - odpuść sobie zajmowanie się tą sprawą jak masz takie głupoty pisać ok?
ostro namieszal...gdziekolwiek sie nie pojawi jest zadyma.Pogon,Zaglebie teraz my...koles ma dar...nie ma co....
Akustyk, a to nie ty przypadkiem chciałeś go wnosić na plecach na Trening Noworoczny?
Nie czas na klotnie miedzy Pasiakami i wskazywanie sie palcami.
Rydwan tu nie chodzi o Drumlaka tylko o tabisza przez którego ten cały bałagan.
Chodzi o to że przeliczył się z Drumlakiem ,myślał że ma do czynienia z pętakiem ,a okazało się że jest to cwaniak pierwszej wody w dodatku otoczony świetnymi prawnikami.
Nie mając dowodów i kwitów na papierze na Drumlaka rzucił się tabisz z szabelką na czołgi .Tak to wyglądało.I teraz Cracovia na tym cierpi i narażone jest dobro osobiste profesora Filipiaka.Moje zdanie jest takie że tabisz zawinił i powinien zostać zwolniony!!!!.Drumlak nas wykiwał i wykorzystał do mega maksimum możliwość wydarcia kasy.Taką możliwość i szansę dał mu tabisz.
W tej chwili trzeba straty minimalizować .To pole do popisu dla prawników.
Nie mi ferować wyroki w sprawie Drumlaka, wszystkiego niewiem, ale wiem jedno, że prze jego kombinowanie, cwaniactwo w sobotę o mało zawału nie dostałem, gdy usłyszałem o Filipaku.
Jak on się nie boi teraz po mieście chodzić. Chyab teraz już nikt nad nim sie nie będzie litował.
Ja bym cały temat wywalił w kosmos,lub przynajmniej zamknął w pi....
Słowo "drumlak" winno zostać wymazane z kronik Klubu, używanie tego słowa powinno zostać zakazane. Za napisanie tego słowa na forum lub gdziekolwiek indziej winien grozić wieczysty ban, a samo słowo powinno zamieniać się w robaczki, jak się dzieje przy przekleństwach...
Ja składam wieczyste śluby, że nigdy świadomie tego słowa nie wypowiem, nie napiszę, ani nawet nie pomyślę.
Amen.
Mentny Napisał(a):
..
> Ja składam wieczyste śluby, że nigdy świadomie
> tego słowa nie wypowiem, nie napiszę, ani nawet
> nie pomyślę.
czy ja wiem...
bo chyba nie najgorzej brzmi sformułowanie:
"drumlak jego mać"
mam cichą nadzieje,graniczącą z pewnością że wypluje te nie należne pieniądze amen
Proponuję temat w kosmos.
Tak go [b]teraz[/b] nagle wszyscy nie lubią, że aż stale podbijają temat
Lepiej go trzymac, bo na jego miejsce powstanie 5 nastepnych.
pasiasty81 Napisał(a):
> Lepiej go trzymac, bo na jego miejsce powstanie 5
> nastepnych.
gdybym był ..... :D :D
Na ten przyklad ;]
Dla mnie ten gość jest głupi do kwadratu... a jak go kur..a spotkam na mieście to słabo go widzę...co niby zrobił dla naszego klubu? Zagrał w jednej rundzie a potem nagle boli go stopa i nie może trenować ale kase za nic brał!!!!!!!!! Miał trzy niezależne badania przeprowadzone u różnych lekarzy i nikt niczgo nie zuważył. Ale nóżka go niby dalej bolała...
W Zagłębiu Lubin było to samo ! Przeież wyrypali go z drużyny za symulowanie kontuzji !!!!!!!! Tego już nikt nie pamięta!
Teraz nikt nie che z nim rozmawiać i myśli ,że jak narobi smrodu to mu Fifi wypłaci od tak ponad milion złotych....hehe
Na ile wiem ,to prawnicy już szukają wszystkich możliwych metod aby mu się dobrać do dupy!
Podobno mógł być zamieszany w afere korupcyjną za czasów gry w Pogoni Szczecin jak tam grał...więc za chwile może się okazać ,że sam będzie siedział...
i w Ptakowii Szczecin też dokladnie to samo było (symulowanie i wyciąganie kasy). Tylko jakoś prokuratorzy w Szczecinie i Lubinie byli mu mniej "przychylni". Ciekawe czemu?
Jeb,,ać frajera drumlaka jak go spotkam to nie odpowiadam za siebie!!!symulant pierdo,,lony!!!
nurek Napisał(a):
> Proponuję temat w kosmos.
>
> Tak go teraz nagle wszyscy nie lubią, że aż
> stale podbijają temat
Nie gadaj, że teraz, bo akurat już odkryciu prawdy związanej z jego "prawnikiem" bronili go chyba tylko kilku najbardziej zatwardziałych "TP"-owców.
A to, że tabisz i wysockie również nie są tu bez winy, to chyba jasne i nie ma nic wspołnego ze skurwysyństwem srumlaka.
...ja osobiście bedę podziwiał jego cywilną odwagę...jeżeli zdecyduje się zostać w Krakowie... :d
Mam nadzieję, że nasze "Siły Szybkiego Reagowania" przeprowadzą "rozmowę" wychowawczą z panem Drumlakiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)