Może ktoś już miał taki problem i może sobie z nim poradził. Chodzio nokie a dokładniej o model 3250. ściągnąłem sobie fajne gierki i za chiny nie wiem gdzie je wrzucic zebym je mogl zainstalowac.. jak mi kolega przesłał gierki przez blue to tak samo nie moglem ich wrzucic nigdzie na telefon tylko musiałem instalowac od razu.
może mi ktoś pomóc ?
-
-
Telefony komórkowe help :)
A odpowiedzi w stylu "sprzedaj tą badziewna Nokie i kup prawdziwy fon - SE" wchodza w grę?
Jak sobie kupi SE to dopiero będzie się wkurwiał :P
wszystkie SE są debilistyczne ale nie o tym mowa ja chce grac ;]
SE są najlepsze. Miałem wcześniej nokie i kupa była, teraz mam SE i nie narzekam.
chcesz grać to kup sobie ngage czy jakoś tak. Albo PSP. Gierki na komórki są beznadziejne (wyjątkiem są fasolki i canal control)
123 sa gierki ktore miazdza fifa street naprzyklad albo skoki mam kozackie czy seria prince of persia mam teraz kupe nowych pieknych gier i prosze o pomoc :P
10 dni później
Może ktoś polecić jakiś niedrogi i fachowy serwis telefonów?
ul.Kurniki - ale nie wiem czy niedrogi, brak mi porównania.
307 dni później
podbijam temat, znowu mam gierki i nie wiem gdzie wrzucic :[
Instaluje się przez Nokia Manager musisz podpiąć telefon przez kabel do pc i przez nokia manager odpalić instalkę gry ;]
dzieki dodziak ! jestem teraz królem gier :)
Nie ma za co :PP Jakbyś jeszcze miał jakiś problem z telefonem to bij na priv postaram się pomóc =]
201 dni później
Mam bardzo ważne pytanie. Moja nokia 6300 (dotąd nieśmiertelna) spędziła cała noc - długą, we wiaderku z mopem. Są szanse na uratowanie?
Bo jak na razie ją po prostu rozebrałam na części i się suszą...
EDIT: We wiaderku była także woda.
Myśle że bedzie problem aby dzialał normalnie, ja swego czasu nauczyłem pływac moją n95 ale szybka reakcja pozwoliła na dalsze jej działanie.
Wysusz a potem sie okaże.
Grószka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam bardzo ważne pytanie. Moja nokia 6300 (dotąd
> nieśmiertelna) spędziła cała noc - długą, we
> wiaderku z mopem. Są szanse na uratowanie?
>
> Bo jak na razie ją po prostu rozebrałam na
> części i się suszą...
>
> EDIT: We wiaderku była także woda.
>
> 'Polish soldier fights for the freedom of other
> nations but dies only for Poland'
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-06-24 11:09 przez
> Grószka.
ja natomiast utopiłem moja Nokie N73 w zlewie pełnym wody, po osuszeniu telefon działał bezbłędnie.
Mimo wszystko po osuszeniu radze udać sie do jakiegos serwisu, aby go dokładnie wyczyścic specjalnym specyfikiem który zapobiega śniedzieniu!!!!!! :)
Całą noc ?
To raczej tylko cud uratuje ten telefon,chyba,że tej wody nie było dużo i nie leżał cały zatopiony.
Tak czy siak udaj się do serwisu i powiedz,że wpadł Ci do kałuży,bo jak usłyszą,że cała noc to pewnie nie będzie im się chciało zaglądać do niego.
ps. W razie czego mam ten sam model do sprzedania na gwarancji ;)
Grószka Napisał(a):
> Mam bardzo ważne pytanie. Moja nokia 6300 (dotąd
> nieśmiertelna) spędziła cała noc - długą, we
> wiaderku z mopem. Są szanse na uratowanie?
Mopem ją przejedź, będzie git.
mnie jednak bardziej by interesowalo jak to mozliwe ze telefon tam spedzil całą noc :D to mogloby byc ciekawe ;]-
SaNtO Napisał(a):
> mnie jednak bardziej by interesowalo jak to
> mozliwe ze telefon tam spedzil całą noc to
> mogloby byc ciekawe ;]-
Chyba nie sugerujesz że Grószka urządziła prywatke, gdzie telefony fruwały w powietrzu a Ona sama spała pijana pod łóżkiem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)