zawsze bede 100 razy bardziej cenil goscia ktory strzelil GTSowi gola od kolesia ktory odsuwal sie od krycia w obronie ponizajac Pasy na Reymonta.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
hehehe...brakło Rumcajsa, jest pilna potrzeba znalezienia kogoś z ekipy Cracovii, do napier....nia.Jakie to piękne-Pasiaste ;-)
Koniecznie musi wrócic w zimie np.Magiera (transfer jak każdy inny),damy na luz pozostałej ekipie.
Ps.To wszystko nie dotyczy Jauba Tabisza,który jest poza tymi wszystkimi ustaleniami,zgodami,kosami.
Gdzieś Wam to ucieklo w wątku.W C+ dziennikarz podał,że J.Filipiak jest zainteresowany ściągnięciem do Cracovii kopacza rezerw Borusii Dortmund Sebastiana Tyrałę(20l).Walczy też o niego podobno Arka Gdynia.Młody pomocnik,podobno dość duże umiejętności.
Jest tylko pytanie - czy chodzi o kupno kopacza czy tylko jego wypożyczenie???
Władze Borusii mogą nie chciec go sprzedać......
To taki ofensywny gracz, ktorego nam potrzeba, a Ksiaze Artur powiedzial wczoraj, ze rozmawia nie tylko z pilkarzami Ekstraklasy, ale rowniez z Polakami z zagranicy :)
Szczerze mowiac to w kregu naszych zainteresowan moglby byc np Tomasz Wisio :) Adrian Mrowiec (w sam raz do walki o utrzymanie :D ), wlasnie Tyrala, moze Zdebel? jeszcze jest Kukielka ;)
Wydaje mi się ,że chyba jednak wypożyczenie. Nie sądzę, aby Borusia pozbyła się jednego z bardziej utalentowanych młodych zawodników w Niemczech.
Jak czytałem że Tyrała ma iść do Arki to było napisane że tylko wyporzyczenie jest ten zawodnik.
gra ktos warty uwagi w Gks Jastrzebie ? bo caly zespol wystawiony na liste transferowa...
w tej chwili już nikt. Był Małkowski, ale Stefana nie rzucił na kolana
no chyba, że Gitara ;)
Prędzej zainteresowałbym się piłkarzami Gawina (-u?) Królewska Wola
Trener Płatek (za TP);
[i]- Czy w zimie w drużynie Cracovii będzie rewolucja personalna?
- Rewolucji nie będzie. Jeśli chodzi o odejścia to będzie jedna, może dwie korekty. Chciałbym zatrzymać tych chłopaków, których mam w kadrze.
- Czyli ewentualne transfery szły by w kierunku uzupełnienia obecnego składu?
- Nie uzupełnienia tylko wzmocnienia. Uzupełnić skład ja mogę chłopakami, których mam w Młodej Ekstraklasie. Bardzo dobrze zaprezentowali się w meczu ze Śląskiem i wczoraj od razu miałem trzy telefony w sprawie wypożyczenia tych zawodników. I być może jeden czy dwóch będzie wypożyczony do innego klubu. Bo oni muszą grać, a Młoda Ekstraklasa to jest za mało.
- Czy prowadzi Pan już jakieś rozmowy z zawodnikami, którzy wiosną mogliby wzmocnić Cracovię?
- Ja już wiem jakich piłkarzy chciałbym sprowadzić. Zobaczymy jak będą przebiegały rozmowy. Jeśli chodzi o samych zawodników to nie ma problemów. Jeśli chodzi o przynależności klubowe i tego typu sprawy - tu może być problem...
- Czy będzie Pan starał się sprowadzić młodych perspektywicznych zawodników, czy ukształtowanych, 25 - 26 letnich, piłkarzy?
- Ja nie mam nic przeciwko nawet 38-letnim piłkarzom jeśli tylko potrafią grać w piłkę
[/i]
Coraz bardziej podoba mi sie ten trener.
Apropo transferów. przypomniałem sobie dzisiaj o Kikucie... brać go i tak w Lechu nie gra
Rafal Grzelak
Sebastian Tyrała
Kamil Grosicki
Bartosz Slusarski
Bedzie dobrze
tylko nie Grosicki
Giza
Tyrała
dobry wysoki napastnik
Chrapek
ja to bym chcial najbardziej Gargule , szkoda ze nierealny transfer
a tak realnie to widze , Giza , Tyrala , Slusarski , kielbowicz , edson
Tyrała, Chrapek, Seweryn Gancarczyk, Przemysław Kazimierczak
Na Gancarczyka to raczej niema szans.
ja myśle że szansa zawsze jest, pytanie o jakich wzmocnieniach myśli się w klubie...bo jak to jest podkreślane że w zimie nie będzie uzupełnienia składu tylko wzmocnienie więc napewno się liczą z tym że trzeba wyłożyć dobra kase na stół :)
Proponuje Wam wlaczcie eurosport i zobaczcie sobie mecz Japonia=Niemcy kobiet. w srodku Japonka Hara jest poprostu niemozliwa(chodzi o umiejetnosci pilkarskie ;D) zrobic cos zeby mogla u nas grac i ją ściągnąć!
od dzisiaj nie mówie że ktoś gra jak baba
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)