skoro nikt nic nie mowi na temat Robaka... to chyba nie za dobrze temu wrozy...juz nie bedzie zadnych transferow :(
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
tak-do konca swiata nie bedzie zadnych transferow... co za ludzie....
Do pierwszego spotkania powinna poprawić się sytuacja kadrowa krakowian. W czwartek normalnie ćwiczył już Paweł Nowak. Na początku następnego tygodnia do treningów wrócą Dariusz Pawlusiński i Marcin Krzywicki. Być może dołączy też Marcin Robak, napastnik Korony Kielce. - Do ustalenia został szczególik - twierdzi zawodnik.
wiec moze jednak ;d
Też coś mi się wydaje że u nas transfery się już zakończyły dobrze że kojejka przesunieta to kadra się troche powiększy ktoś z kontuzjowanych wróci!!!
Asia, dobra tradycja tego forum nakazuje, by podawac zrodlo informacji :)
i zdjęcie do mnie na priv :)
A mi sie wydaje ze Marcin u nas zagra ;) Zostaly "dni" do rozpoczecia sezonu , a aspiracje ma wieksze niz gra na zapleczu ekstraklasy. Ja jestem dobrej mysli :) wiaze tez nadzieje z tym Kamerunczykiem :P moze cos z tego wyjdzie ;)
Etienna dzis na treningu już nie było. Na Robaka nie ma co liczyc wg mnie.
Klub z Kauży ma więcej czasu, by załatwić sprawę Przemysława Kuliga, bo który w sobotę z Jagiellonią nie mógłby grać, bo jest zawieszony do czasu wyjaśnień dotyczących podpisania dwóch kontraktów. 31 lipca ma stawić się przed komisją Ekstraklasy SA. - Kluby powinno dogadać się już dawno, chodzi o niewysoką kwotę. Wciąż mam szanse na udział w inauguracyjnym meczu - cieszył się Kulig.
Do pierwszego spotkania powinna poprawić się sytuacja kadrowa krakowian. W czwartek normalnie ćwiczył już Paweł Nowak. Na początku następnego tygodnia do treningów wrócą Dariusz Pawlusiński i Marcin Krzywicki. Być może dołączy też Marcin Robak, napastnik Korony Kielce. - Do ustalenia został szczególik - twierdzi zawodnik.
Trener Majewski nie zasypiał gruszek w popiele i gdy tylko dowiedział się o planach rozegrania barażu Jagielloni z Piastem Gliwice zorganizował drużynie sparing z jedną z drużyn ekstraklasy. Mecz odbędzie się w sobotę przy Kaluży, ale bez udziału publiczności.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Zobaczymy co z tym Robakiem.....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
To jak został szczególik to kurwa mać jak go nie zakontraktują to będzie dramat.
Wg tego samego Opryszka (szop) wczoraj Robak juz byl w Krakowie i podpisal konrakt :) A minionej zimy wg tego goscia hokeisci Cracovii przegrali mecz bo grali u buka :)
Wg wyborczej w kwestii Robaka został szczególik ,
a wg Dziennika Polskiego:
A sprawa Marcina Robaka? Nadal nie jest rozstrzygnięta. Rozmawialiśmy wczoraj z piłkarzem: - Nicjeszcze nie zostało podpisane. Nieprawdziwe są informacje, że dogadałem się z Cracovią. Gdzie będę grał - jeszcze nie wiem. Sprawy w naszej lidze rozwijają się dynamicznie - powiedział nam Robak
idzie dostac do głowy...
Tak tylko ten szczsegolik jak ujął p.Robak jest pewno wart z 0.5 miliona rocznie.
gietki_ramirez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Asia, dobra tradycja tego forum nakazuje, by
> podawac zrodlo informacji
ups zapomnialam o źródle, zachowalam sie jak prawdziwa "główniara" i musze ponies komsekfencje mojego czynu :D hehe ok nastepnym razem podam zrodło
Asiu, tym bardziej że źródło raz jest szybkie, a raz giętkie ;)
ok :D
"Sytuacja w naszej lidze jest dynamiczna..." mówi Robak, a ja myślę, że byłoby lepiej, żeby to on był dynamiczny, a nie sytuacja. To wszystko sie robi niesmaczne i tak mi sie wydaje, że wolałbym zrezygnować z zawodnika, którego najwyraźniej bardziej rajcuje cała ta 'dynamiczna sytuacja' niż gra w piłkę. Nie jest znowu taką gwiazdą, podobne jaja robił sobie z nas Chmiest czy Mężyk - tak dla przypomnienia, i chwała Bogu, że do niczego nie doszło.
Docent
Po tym cytacie z DP też uważam że Robak gra na czas licząc że pojawia sie inne lepsze oferty...Dlatego powinno mu sie dać ostateczny termin do podjęcia decyzji. A potem go olać.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Dzisiejsze "Życie Warszawy", w kontekście ewentualnego zakupu Robaka przez Wojciechowskiego do nowej Polonii, pisze że Robak gra na zwłokę.
[i]Natomiast drugi napastnik, którym zainteresowana była Polonia - Marcin Robak, decyzję o odejściu z Korony Kielce odłożył do czasu decyzji Trybunału Arbitrażowego przy PKOl.[/i]
Ojać dupka zaczyna robić z siebie wielką "gwiazde"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)