O 15 ma być prezentacja nowego grajka w Pasach. Ciekawe kto...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
Kazim Kazim??
chyba Kaźmirz Kaźmirz :D
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chyba Kaźmirz Kaźmirz
Ten by pasował ;)
Oby ktos do linii pomocy.
Albo oglosza, ze wykupilismy Kuliga. ;)
Juz 15:20 i żadnych newsów, ktos cos wie??
no i mamy Szelige...
25-letni wychowanek Stali Rzeszów Sławomir Szeliga został graczem Cracovii. Piłkarz ostatnio występował w Widzewie Łódź.
Szeliga podpisał kontrakt na rok z opcją przedłużenia. To trzeci piłkarz po Marku Wasiluku i Marcinie Krzywickim pozyskany przez Cracovię przed sezonem. Szeliga przyszedł za darmo, bo 30 czerwca wygasa jego kontrakt z Widzewem, od którego dostał wolną rękę w poszukiwaniu nowego pracodawcy. Tego pomocnika doskonale zna trener Stefan Majewski, bo sprowadził go do łódzkiej drużyny.
Na 90 minut pisza, ze to obronca i ze gra w Cracovii. ;)
Skoro za darmo, to czemu nie.
temu, ze pensje trzeba placic
Jest w klubie kilka osob, co nic nie robia, a pensje dostaja. ;]
To w końcu obronca czy pomocnik bo na 90minut nawet są rozbieżności.
Ile ma wzrostu?
Przyznaje się, że nie znam tego piłkarza.
Czy Szeliga to jest wzmocnienie?
Czuje jakiś lekki niedosyt.. Przed sezonem mówiło sie o znaczących wzmocnieniach, a tu Krzywicki z III ligi, Szeliga z bardzo słabego Widzewa i Wasiluk który zeszły sezon grał w kratke. Czemu my nie możemy jak Lech i Legia... Ech
jeżeli to jest defensywny pomocnik to się przyda, widzieliście co było w ostatnim meczu jak zszedł Baran... widocznie Stiepan uważa że szeliga jest lepszy od Karwana i niespecjalnie bym się zdziwił jakby tak było...
garry Napisał(a):
> Ile ma wzrostu?
>
> Przyznaje się, że nie znam tego piłkarza.
> Czy Szeliga to jest wzmocnienie?
180cm i w drużynie Majewskiego był pomocnikiem
Przegląd Sportowy napisał o nim "solidny rezerwowy na którego zawsze można liczyć w trudnych momentach".
cosi sie mi zdaje ze on kiedys u psiurów był....
Czemu nie Kuklis albo Napoleoni? Widzew jest słaby, a my wyciągamy od nich piłkarza, który niczym się nie wyrózniał...
ja w ogole nie wiem kto to taki
hamer Napisał(a):
> cosi sie mi zdaje ze on kiedys u psiurów był....
zbieżnośc nazwisk.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)