Potter 0,5 mln na rok daje nam 250 tyś na sezon :) ja nie sądze żeby mógłbyć wzmocnieniem wolałbym wyłożyć konkretną kase na Gargułe...ale to się nie uda
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat kolejny
W ostatniej Piłce nożnej Majewski mówi iż interesujemy sie 6 piłkarzami, z których on musi mieć trzech lub czterech.
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
W tym okienku to nie powinniśmy narzekac na transfery. Jeszcze tylko ofensywny pomocnik i będzie gitara.
Garguła czy inny reprezentant dla nas nie jest dla osiągnięcia.
W kronice sportowej Stefan mówił że do środy sie ma ktoś nowy pojawić.
Poczekamy zobaczymy, po oglądnięciu poznańskiego turnieju bardzo chciałbym w środę usłyszeć że kontrakt z Cracovią podpisał Kuklis.
Czy kwestia wypożyczenia Mateusza Jelenia do GKS Katowice jest już nieaktualna? Wie ktoś cokolwiek na ten temat? Jeleń się im nie spodobał czy kluby się nie dogadały?
> Jeleń się im nie spodobał
Dobry dowcip ;)
Majewski mysli o tym Wasiluku z Jagiellonii.
Kluby sie porozumiały teraz zawodnik musi sie okreslic
Czy naprawdę potrzebny nam kolejny (czwarty) obrońca, nawet bardzo dobry? Jeżeli to ma być cena powrotu do systemu z 4 obrońcami, to zgoda, ale w przeciwnym razie ja tego nie rozumiem.
o ile sie nie myle to Majewski mowil zawsze ze gra takim systemem jakich ma zawodnikow. czyli jezeli sciaga obroncow to bedzie mial kopczy do 4 z tyłu
Moze zagramy systemem 1-10-0-0 ? A tak powaznie, dobrych zawodnikow nigdy za wiele. Jeszcze tylko Jarka i bedzie dobrze. Na pomocnikow "ofensywnych" , jak niektorzy ich nazywaja bym nie liczyl, takich po prostu nie ma. Gargula nie przyjdzie.
gdzies wyczytalem ze chce Wasiluka ustawiac na lewej pomocy no ale mam nadzieje ze cos mi sie porypało...
Osobiście wolałbym zobaczyć Olle Olle na lewej pomocy, a Wasiliuka i owszem, ale na obronie :) A poza tym, jak mają być jeszcze3-4 wzmocnienia, to po 1 zawodniku na każdą pozycje i będzie git. Np. Janukiewicz, Wasiliuk, Olle Olle, Jarka i byłbym w pełni szczęścia ;) Ew. zamiast Jarki, jakiś środkowy OP, no chyba, że liczą na powrót Gizy po sezonie.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gdzies wyczytalem ze chce Wasiluka ustawiac na
> lewej pomocy no ale mam nadzieje ze cos mi sie
> porypało...
Hamer nie poparało ci się, Ja to też wyczytałem w jakimś wywiadzie Stefana dla której gazety lub na TP.
info z www.jagiellonia.net
W dniu dzisiejszym sprzedany do Cracovii Kraków został Marek Wasiluk. Obiecujący młody zawodnik przeszedł do klubu, który nie należy ani do potęg piłkarskich w polskiej lidze.
Zawodnik nie chciał ruszać się z Białegostoku. Cały czas podkreslał, że czuje się bardzo związany z miastem, klubem. Jego słowa " Moje miasto to Białystok" nabierają w tej całej sytuacji dodtakowego zabarwienia. Dzisiaj z łzami w oczach razem z ojcem opuszczał klub przy Jurowieckiej. Taka sytuacja i chęć pozbycia się zawodnika na pewno odbiła się na jego cenie transferowej. Ma stawić się w Krakowie i tam będzie widział więcej w swojej sprawie. Taki ruch to strzał sobie samemu w kolano. Sprzedano zawodnika, wychowanka, który w najbliższej przyszłości mógł być warty kilkukrotnie więcej.
Taka sytuacja przypominając wyprzedaż w supermarkecie jest, co najmniej dziwna i szczególnie w perspektywie podpisania umowy z deweloperami w sprawie stabilnego finansowania klubu wydaje się być całkowicie niezrozumiała.
Chciałoby się powiedzieć - co wy robicie ludzie?
no i pieknie!
pięknie, jak dla mnie hit transferowy!!
No to pięknie! To mi się zaczyna podobac. Tylko zeby teraz jeszcze ofensywny środkowy pomocnik przyszedł i napastnik!
"Dzisiaj z łzami w oczach razem z ojcem opuszczał klub przy Jurowieckiej".
Oj, żeby z nami się ktoś tak związał...
Jeśli to prawda to zajebisty news!
Napastnika i rozgrywajacego nam trza!!!!!! I bedzie dobrze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)