Wasiluk np.potrafi to,http://pl.youtube.com/watch?v=4YRzeqIw7A4 tylko trzeba mu dobrze wrzucić czego np.Nowak nie robi tylko rzuca balony lecące 3 minuty....
-
-
Majoros Árpád - dziękujemy a nie żegnamy !
Miszczu, tego, że po udanej kiwce trzeba zacentrować, podać, albo strzelić uczy się trampkarzy w wieku znacznie młodszym od ciebie.
Obżerającego się kebabami i goniącego za panienkami 25- (już prawie 26-) latka tego już nie nauczysz. A jeśli sam tego nie wie, to niech jak Chomontek idzie popisywać się swoją "sztuką dla sztuki" w cyrku. Albo w Wolnych Kłaj. Tam byłby supergwiazdą ;)
Niestety, kolejny trener nie zna się na piłce...
Kadra na mecz z Górnikiem: [i]Cabaj, Olszewski - Radwański, Tupalski, Polczak, Karwan, Milosević, Kulig, Wasiluk, Szeliga, Kłus, Nowak, Pawlusiński, Klich, Dudzic, Moskała, Snadny, Witkowski[/i]
Szanowny Iniemamocny,
patrzenia nie przez pryzmat ładnej gumki (na włosach) nabiera się z wiekem. Za parę lat Santo, ElDuce, isaac, i inni "adwokaci diabła" też tego nabiorą ;)
ale i tak zaraz się dowiem (podobnie jak Waść), że się nie znam. Po mnie to spływa. Szkoda wątroby :D
ok:)
wybacz TEFAL-u - faktycznie pomyłka. Już edytuję
Szeliga jest lepszy od Majorosa?
Tefal Ty daj sobie spokoj z tym youtube bo znajdziesz jedna akcje i sie jarasz. znajdz jakas kompilacje jego dziur ktore dostal, film trwalby pewnie z 3 godziny
No i czarodzieja zabrakło w kadrze na mecz z Górnikiem. Następny cholera ślepy trener-dyletant co się uwziął na geniusza dryblingu ;)
zadałem proste pytanie. kazdy kto chce napisac o absencji Arpada w 18 niech napisze czy Sławek Szeliga jest od niego lepszy
Szeliga jest jakąś tam alternatywą dla niepewnego występu Kuliga, a Majoros nie i w tym jest lepszy od czarodzieja. A tak poza tym to prezentują podobny poziom, jeden jest co prawda bardziej efektowny, ale efektywność prawie identyczna.
spoko, duzo mi o sobie teraz powiedziałeś
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spoko, duzo mi o sobie teraz powiedziałeś
>
> haec habui dicere
> --------------------------------------------------
> ------------
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
ale ja ci o czarodzieju mówiłem ,a nie o sobie :D:D:D
przezacny Zacu,
jak śmiesz dyskutować z najlepszym znawcą futbolu na tym forum,
przecież skoro kopałeś piłkę w drużynie wielokrotnie lepszej niż Clepardia czy Wolni Kłaj - to z tego musi wynikać, że na futbolu zupełnie się nie znasz :D
a poważnie:
Szaeliga na pewno jest gorszy technicznie od Majorosa
ale
facet jest ambitny i zasuwa na treningach aż miło. Jeśli dobrze przepracuje okres przygotowawczy - będzie doskonałym zmiennikiem
o Majorosie tego powiedzieć absolutnie nie można.
ale wybaczcie młodemu fanatykowi, bo wiadomo, że miłość zaślepia :P
Szeliga a Majoros?
Ten pierwszy jak straci piłkę, to walczy albo przynajmniej blokuje, co pozwala na odzyskanie piłki lub na powrót partnerów. Ten drugi stanie bliski rozpłakania się albo sfauluje (rekord ligi jak na ofensywnego skrzydłowego - 7 fauli w 45 minut)
Majoros jest w słabej formie i dlatego nie ma go w kadrze. Zobaczycie jak będzie grał jak przepracuje okres przygotowawczy.
i co z tego ze Szeliga jest waleczny? to niech sie zapisze na boks, a nie kopie po czole w Cracovii! pilkarsko jest beznadziejny i lepszy nie bedzie nawet jak przepracuje okres przygotowawczy, to kolejne drewno, to nie jest 6ta liga zeby grali ci co chodza na treningi i walcza, polowa kibicow jakbys wpuscil na boisko to by lepiej walczyla niz Szeliga, Nowak walczy, Radwanski walczy tym bardziej i jaki tego skutek?
Miszczu2007 Napisał(a):
> Majoros jest w słabej formie i dlatego nie ma go
> w kadrze. Zobaczycie jak będzie grał jak
> przepracuje okres przygotowawczy.
Mam nadzieje że już nie będzie się przygotowywał z Cracovią:)
Co do Szeligi to napewno nie jest gracz godny gry w Pasach oczywiście Ekstraklasowych!!!
Miszczu2007 Napisał(a):
> Majoros jest w słabej formie i dlatego nie ma go
> w kadrze. Zobaczycie jak będzie grał jak
> przepracuje okres przygotowawczy.
Kwestią pozostaje, który to okres przygotowawczy będzie mu się łaskawie chciało przepracować? Za dwa lata? Za pięć?
I ważniejsze dla nas pytanie - w jakim klubie?
Ja osobiście polecam indywidualne treningi z niejakim Dawidowskim, byle nie za pieniądze MKS-u
tacy dwaj Napisał(a):
> Szeliga a Majoros?
> Ten pierwszy jak straci piłkę, to walczy albo
> przynajmniej blokuje, co pozwala na odzyskanie
> piłki lub na powrót partnerów. Ten drugi stanie
> bliski rozpłakania się albo sfauluje (rekord
> ligi jak na ofensywnego skrzydłowego - 7 fauli w
> 45 minut)
>
> CO WOLNO WOJEWODZIE, TO NIE TOBIE... KOTECZKU
>
>
> "Poczynając od drugiej połowy XVII wieku, opinia
> Europy o Polsce doznaje odmiany radykalnej.
> Zostajemy oskarżeni o okrucieństwa i zbrodnie, w
> których inni stanowczo nad nami górowali" -
> Paweł Jasienica, "Polska anarchia"
>
> NIE NAZYWAJ NIKOGO SZCZĘŚLIWYM, PÓKI NIE JEST
> KIBICEM CRACOVII
pprzywołujesz przyklad ostatniego meczu wiec raczyl tez bedziesz napisac kiedy to Majoros stanal po swojej stracie
Juz 100 razy pisalem, ze wejsc i walczyc to moge nawet ja a jaki skutek bedzie niewiadomo chociaz zapewne gralbym lepiej niz beztalencie Szeliga. Jezeli ktos pisze ze Szeliga jest lepszy od Majorosa to jest hipokrytą. i tu wlasnie zac udowodniles ze nim jestes, powiedziales mi duzo o sobie twierdzac ze Szeliga jest lepszy
Może zacznij najpierw czytać, że zrozumieniem, a później się wypowiadaj. A najlepiej, aby rozwiać swoje wątpliwości zapytaj trenera Vasasu czemu się na nim zawiódł, trenera ZTE Zalaegerszeg czemu się go pozbył, a na koniec podejdź do Płatka i zapytaj dlaczego uważa ,że Szeliga jest mu bardziej potrzebny w Zabrzu od geniusza jednego zwodu, skoro ty co ci nawet Ferguson może skoczyć, uważasz inaczej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)