Piotr Polczak zagrał dzisiaj w reprezentacji Polski U21 nie wie ktoś czy to ten nasz ?? tak na marginesie wynik 0:0 . Ok już wiem to nasz zawodnik. szkoda że oficjalna nic nie pisze, a ludzie wypowiadają się pozytywnie na forach o grze całej reprezentacji !
-
-
Piotr Polczak - witamy w Pasach
Brawo!!!
Tak to ten Polczak ;)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skrzyński jest od niego dużo lepszy, co było
> widać w dzisiejszym meczu. Wszystkie piłki
> Polczak wykopywał przed siebie na pałę, a
> Skrzyński dokładnie podawał.
I jak Miszczu nadal uwazasz ze Polczak jest slabszy???
Dwa ostatnie mecze w lidze Polczak grał bardzo dobrze. Ma niezłą koordynację ruchów jak na swój wzrost, dobrze się ustawia i umie grać w linii. Jak zdobędzie większe doświadczenie i będzie kontrolował swoją wagę to będą z niego ludzie.
Na początku meczu byłem pełen obaw, bo wyglądało na to że Lato z Sikorą ustawiają się na niego. Ale rzeczywiście dobrze się ustawiał i kilka razy pewnie interweniował z pomocą Kuliga. Wtedy Sikora przeniósł się w stronę Tupala, a Polczak zajął się Iwanowskim. Najsłabszy był Radwański, nie radził sobie z Piechniakiem.
Oglądałem na spokoju powtorke i naprawde nie żle ta gra wyglądała!!!TYLKO PASY!!!
No, jak w telewizji nie widziałem, więc nie miałem okazji skorygować swoich spostrzeżeń. Poza tym podobał mi się Kłus, który nie dał pograć Majewskiemu. Trochę gorzej z Baranem, za dużo strat.
Gdy dwa miesiące temu przychodził do Cracovii z GKS Katowice, niektórzy pukali się w czoło. Transfer Piotra Polczaka za 800 tys. złotych nie dość, że był najwyższy w stuletniej historii klubu, to jeszcze niósł ze sobą ryzyko, bo "Pasy" kupowały zawodnika ogranego tylko w drugiej lidze.
Po pięciu wiosennych kolejkach OE piłkarz jest podstawowym zawodnikiem krakowskiego klubu, którego obrona straciła najmniej bramek w lidze. Do tego Polczak nieźle poczyna sobie w barwach młodzieżowej reprezentacji.
- Gdy tak patrzę na naszą pierwszą ligę, to "Polo" prezentuje się lepiej niż niektórzy zawodnicy powoływani do szerokiej kadry przez Leo Beenhakkera - mówi klubowy kolega Polczaka, Łukasz Tupalski.
Przegląd Sportowy
może to mówię zbyt wcześnie, zbyt głupio, zbyt naiwnie. ale jeśli Polczak mądrze postąpi, będzie pracował, to pierwsza kadra z pewnością go czeka. a jak :D
Zapytany przez Rosłonia w programie "Liga gra", kto grał najlepiej w meczu z Anglią, Andrzej Zamilski w C+ wyróżnił Piotrka Polczaka (obok Majewskiego, Tytonia i Pawłowskiego). Program trwa.
Szkoda, że media olały ten mecz, bo byłbym chetny ogladnac chocby powtórkę. W koncu to mecz z Anglią!
Tu mi sie wydaje, że bedzie podobna sytuacja jak ze Skrzyńskim. Łukasz ogrywał się i zbierał doświadczenie przy Kazku Węgrzynie i to w jakis sposób procentowało. Teraz Piotrek gra z bardziej doświadczonym Tupalskim i też od niego sie może sporo nauczyć choć Łukasz T. starym wyjadaczem nie jest.
Kto to jest David?:)
Ups... ale babol:( oczywiście chodzi mi o Łuksza Tupalskiego a pisząc myślałem o Davidzie Topolskim :D przepraszam:D
[i]Piotr Polczak w imieniu całej drużyny obiecał postawić piwo Cabajowi, który ostatni raz wyciągał piłkę z siatki 23 lutego[/i]
;)
źródło: WAK
To ja w imieniu wlasnym obiecuje postawic Cabajowi kolejne piwo, jesli zachowa czyste konto bramkowe w derbach na reymonta. Ktos sie dolaczy?
ja się dołączę
Ja również dołoze butelczyne gorzolki.:)
żeby marcin po takiej zabójczej miksturze (piwo + c2h5oh) dwie piłki widział?. Jak piwo to [b]tylko[/b] piwo. A tę flachę możemy wypić my za zdrowie Wąskiego ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)