bielty na Final
cena; 20 zl
-
-
(GLOS) MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!
finał , finałem ,ale patrząc na frekwencje na naszym lodowisku to nie wiem czy w ten sposób Tabisz zamiast przyciągnąć kibiców ich cena odstraszy.!
ps. a co z biletami dla kobiet? nigdzie nie znalazłem na głownej cennika ! jest tylko info. ze znane sa juz ceny biletów.
nie szalejmy. mecz finalowy za 20zl to nie jest jakas straszna kwota. Kobiety chyba dalej za 1zl ale pasowalo by zeby to jednak tez dopisali aby nie bylo niejasnosci. Ludzi nie chodzili w sezonie zasadniczym to maja kase na to by wydac 60 (z podhalem) lub 40 (z Tychami). ciekawe ile pojdzie napiwa po mistrzostwie :)
No to w finale gramy z Tychami,drugi dzień ŚWIĄT wszystcy spotykamy się w hali lodowej na Siedleckiego--poronione terminy,ale co można spodziewać się po starych dziadach z PZHL-u.
Za finał -to ci co chodzą tylko na ów finał powinni płacić 40 zeta:D,ale 20 zeta to spoko cena a my i tak damy bo w Cracovię wierzymy i Ją kochamy.:P:P:P
Co do terminów spotkań finałowych
to decyzja ma zapaść w sobote
Obok terminów jakie podałem wcześniej pojawiły się tez alternatywne:
12, 13 marca (Sr i Czw) Tychy
[b]16, 17 marca (N i Pn) Kraków[/b]
19 marca (Sr) Tychy
[b]21 marca (Pi) Kraków[/b]
24 marca (Pn) Tychy
Juz wkrotce sie zdecyduje
Już terminy są:
14 marca, piątek - Tychy
15 marca, sobota - Tychy
18 marca, wtorek - Kraków
19 marca, środa - Kraków
21 marca, piątek - Tychy
24 marca, poniedziałek - Kraków
26 marca, środa - Tychy
[size=30][align=center][color=red][b]FINAŁY PLAY-OFF:
CRACOVIA - GKS TYCHY [/b][/color][/size]
[size=18]
[b]
Terminarz meczów finałowych oraz miejsce ich rozegrania:
14.03 (piątek) godz. 19:15 - TYCHY[/size]
- bilety do kupienia maksymalnie(!) na 30min przed meczem pod halą w Tychach u kolegi RadsonaJGtravel, pula dla kibiców Cracovii jest ograniczona (szczegóły: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?13,1425436 )
[size=18]15.03 (sobota) godz. 20:15 - TYCHY
18.03 (wtorek) - KRAKÓW
19.03 (środa) - KRAKÓW
Oraz ewentualnie:
21.03 (piątek) - TYCHY
24.03 (poniedziałek) - KRAKÓW
26.03 (środa) - TYCHY
[/size]
[size=30][color=red]
!!! WSZYSCY NA SIELDECKIEGO
oraz DO TYCHÓW !!!
[/b][/align][/color][/size]
a jakie godziny meczow beda wiadomo juz??
ŻADNA 18ta!!!
[b]MECZE W TYCHACH W TEN WEEKEND:
Piątek 14 marca godzina 19.15
Sobota 15 marca godzina 20.15[/b]
fajne by bylo gdyby, jak zdobedziemy mistrzostwo, była jakas zorganizowana miejscowka dla wszystkich, ktorzy chca swietowac sukces litrami zlocistego plynu.
Najpierw Mistrz potem świętowanie
Przypominam ze w sobote poza uczestnictwem w meczu OE
czeka nas tez OBOWIAZKOWE trzymanie kciuków za hokeistów
Drugi mecz finału play-off PLH zaczyna sie na lodowisku w Tychach
w sobote o godzinie 20,15
Pierwszy mecz pokazała nie tylko TVP Sport ale tez TVP Krakow (duzy plus)
a chłopaki zagrali koncertowo!
Badzo! Badzo! Badzo! ;)
Nie agituj.
Wiem, ze to tez Cracovia. 25 lat temu obowiazkiem kazdego pasiaka byla pilka, szczypiorniak w sobotni wieczor i niedzielne przedpoludnie na hali Wawelu i hokej na ziemnych walach.
Teraz smieszy mnie jednak dyscyplina, ktora uprawia kilkuset zawodnikow w czterdziesto milionowym kraju.
To taka inna odmiana cymbergaja.
azurro - masz chyba szczęście, że pewna osoba została na noc w Tychach ;)
a co do "kilkuset osób": skoki narciarskie, szermierkę, tenis, czy pływanie uprawia (zawodniczo) w Polsce znacznie mniej osób niż hokej. Więc nie wiem czemu nie wyśmiewasz się np. z Małysza, Radwańskiej lub Otylii ;)
nurek w Polsce pływanie uprawia mało osób ??? nie wiem skąd masz takie informacje :)
Azzuro zamilcz bo Ci się zupełnie we łbie popierniczyło. Jestem z tych co wolą hokej od piłki i jestem dumny że w Cracovii była jest i bedzie sekcja hokeja na lodzie.
Ostatnio jedyna jasna strona naszego klubu
azurro - po takim meczu jak wczoraj w Tychach powiem Ci jedno. Do tej naszej piłki mam obrzydzenie. Gdyby jakiś kopacz miał takie zderzenie z bandą i kontuzję jak Słaboń to chyba by tego nie przeżył. A Słaboń jeszcze opier.dalał lekarza, coby go szybciej pozszywał, bo musi wrócić na lód.
Azurro
Dziękuję Ci za otworzenie mi oczu - kilka lat ciężkiej pracy ludzi którzy starali się utrzymać sekcję hokeja na lodzie w Cracovii było pracą nad ratowaniem cymbergaja...
Idź sobie na koszykówkę - ją uprawia więcej ludzi - co to w ogóle za miara przyjęta?
Po prostu żeby uprawiać hokej trzeba mieć "jaja" i przy okazji trochę oleju w głowie bo to trudny i twardy sport
Nie jest winą hokeja i hokeistów że pedalskie sporty są bardziej w modzie - takie czasy (polecam przeczytanie postu iniemamocnego)
a tak to idź sobie dziś na Górnika - pokibicuj kopaczom, którzy po każdym wejściu przeciwnika leżą bez życia przez 10 minut zwijając się z bólu...
a potem pośmiej się z hokeja
[img]http://img155.imageshack.us/img155/7695/66872736ze2.jpg[/img]
http://img155.imageshack.us/img155/7695/66872736ze2.jpg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)