hihi - poniżej przykład jak pisać artykuły w tabloidzie "z palca wyssane" ;)
Giza oszczędzał gole na Pasy?
Super Express | 2007.11.30 07:47
- Czemu, Piotrek, marnujesz tak te sytuacje? - zapytał po ostatnim meczu Piotra Gizę (27 l.) szkoleniowiec Legii Jan Urban (45 l.). - A bo, trenerze, oszczędzam gole na Cracovię - odparł "Gizmo". Dziś możemy więc być świadkami strzeleckiego rekordu! ? pisze Super Express.
"Oszczędności" wypożyczonego z Cracovii pomocnika są bowiem ogromne. Ostatnio Giza dokonywał pod bramką rywali rzeczy nieprawdopodobnych, pudłował w najprostszych sytuacjach, bijąc na głowę nawet niezrównanego dotąd na tym polu Piotra Włodarczyka (30 l.). A że okazji strzeleckich miał bardzo wiele, udało mu się zgromadzić przed dzisiejszym meczem z "Pasami" pokaźny kapitał.
Rozgrywający Legii spędził w Cracovii niemal całą karierę. "Pasom" kibicuje od dziecka i przeprowadzka do Warszawy niczego nie zmieniła. Dlaczego więc tak bardzo napalił się na swój ukochany klub? Powód jest wprawdzie tylko jeden, ale za to bardzo poważny. A nazywa się Stefan Majewski (51 l.).
- Trener Majewski robił wszystko, żebym skończył grać w piłkę, chciał mi ją zupełnie obrzydzić - mówił o trenerze Cracovii "Gizmo", kiedy wreszcie krakowski klub wypożyczył go do Legii. - W ogóle na mnie nie stawiał i wypowiadał się na mój temat strasznie niedobrze. Robił ze mnie zawodnika, który nie potrafi grać w piłkę i który zupełnie nie jest przydatny drużynie - skarżył się były reprezentant Polski, który pod rządami Majewskiego głównie grzał ławę.
-
-
Cracovia - Legia 0 : 2
W Legii też przychylnych opinii nie zbiera więc lepiej niech skoncentruje się na treningach i dobrej grze a wtedy będzie mógł z czystym sumieniem takie rzeczy do gazet mówic. Oczywiście nie próbuję tym wpisem bronic trenera Majewskiego.
A JA MYSLE ZE JESLI TEN MECZ PRZEGRAMY TO KOLEGA NOWAK I SKRZYNSKI CHYBA ZOSTANA ZAWROCENI SPOWROTEM NA REYMONTA,A DZIECI STAWOWEGO CABAJ I BARANEK POJADA DO GDYNI
ZEUS wez sie opanuj gosciu...no tak juz lepiej
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co do składu to nie ma w zasadzie żadnego pola
> manewru
> Brak Moskita ,
Jakiego Moskita?
Skąd Wam się wzięła jego nieobecność?
Poza tym jest w DP w składzie na mecz...
>Szczoty , Szwajdycha od dawna
> Kosturbały. Na ławce zostaną w zasadzie tylko
> Wisnia i Wacek. Szansa pewnie dla Karcza i może
> jeszcze kogoś z ME.
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +Ustaw jako stronę
> startową!!!!
> Hej bracia mili wszyscyśmy żyli nadzieją
> lepszych dni Dziś już nadeszły więc smutki
> pierzchły .
Boże!! Doping z Kałuży dochodzi aż na Wyspy!!! W końcu można słyszeć: "Hej Pasy gol!"
CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA!
Nawet Kwaśniak tak jakby się rozruszał po akcjach Pasów, bo w przeciwieństwie do Bernasika z meczu z Odrą, jakoś nie utożsamiał się z krakowską drużyną hihihihihihi. Poza tym na Dicksona Choto cały czas mówi: cioto!! Wyrabia sie facet :D
Z oficjalnej relacji live:
37
Kolejna skłądna akcja Pasów!!!! Dudzic wywiódł w pole obrońców Legii, zagrał na dziesiąty metr, jednak tam sytuacje wyjaśnili obrońcy wybijając na rzut karny!!
szkoda, że nikt go nie wykonał :) :) :)
Ożeż k.u.r.w.a!!!!
0-1
Sopcast kanal 6274
78 min
0-2 .....
czyli kolejna porazka i to na wlasnym stadionie ;/
Co za żenada... Powinniśmy po 1 połowie prowadzić kilkoma bramkami, ale te cioty nie umieją wykorzystac najprostszych sytuacji... I Majewski won!!
Jestesmy na dnie.
KIBICOWSKIM.
To chyba rekord sezonu w meczach z Legia.
Gdzie nam do Grodziska, Wodzislawia...
Nie sadzilem, ze kiedys to napisze...
Co sie dizeje?
przemarznięty, przemoknięty (pod dachem) .... I połowa w sumie niezła, szkoda sytuacji. II połowa to niestety duża przewaga L i wynik do tyłu. Jedyni, którzy nie zasłużyli na wielką burę to (wedle mnie): Baran, Urbański i Pawlusiński.
znaczy że nas mało?
ja uważam że nie było tak źle
jak na ogólną politykę informacyjną zarządu, zaszłości,
wyniki poprzednich meczów na Kałuży, pogodę,
wizję czyszczenia se krzesełka, porę
wracając do wyniki, dzięki Bogu jest w lidze ŁKS
ale jak profesor z dohtórem nie otrząsną się z samozachwytu
skończymy na barażach
Pawlusinski?
Mylisz sie, jedno ze slabszych ogniw w druzynie.
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jestesmy na dnie.
> KIBICOWSKIM.
> To chyba rekord sezonu w meczach z Legia.
> Gdzie nam do Grodziska, Wodzislawia...
> Nie sadzilem, ze kiedys to napisze...
> Co sie dizeje?
Kibicowsko nie było tak źle, już nie przesadzaj. Ale piłkarsko to był dramat! Bojar powinien grać od początku i to nie za Pawlusińskiego, a za Nowaka.
Do wywalenia są Nowak, Moskała, Wiśnia i Wacek.
Waceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :((((((((((((((((((((((((((
to co on wyprawia ostatnio to po prostu ŻAŁOŚĆ!
co jedno podanie to gorsze, kolejny zwód, kolejna strata.
Dzisiaj wszystko posypalo sie po pierwszej bramce, za ktora w 70% odpowiada wlasnie TOMEK (glupia strata na polowie Legii).
Mi sie zdaje że to akurat Witkowski stracił wtedy piłke.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)