No i dzisiaj kolejne święto piłkarskie :) Mimo, że lubię obie reprezentacje dzisiaj jestem za Urugwajem.
-
-
MŚ 2010 w RPA - 11.06-11.07
ja dziś za Holandią, bo wygląda na to, że tylko oni mogą zatrzymać Niemców
Finał życzeniowy Urugway -Espana 2:2 FT 5:3 w karnych.
:D:D:D
myślę, że Niemcy za wcześnie zostali przez niektórych wytypowani na mistrza :) obecnie podobnie jak grosse chciałbym w finalne zobaczyć Hiszpanie i Urugwaj
Finał marzeń to Niemcy - Holandia, ale mimo wszystko jestem za Urugwajem, zdobyli moje serce na tych mistrzostwach i fajnie by było jakby zagrali w finale.
Jutro za to mecz, który wzbudza we mnie znacznie większe emocje. Mam nadzieję, że Niemcy bez Muellera dadzą radę.
Urugwaj na krętej drodze po mistrzostwo świata. Ostatnia moja nadzieja. DO BOJU !
dokładnie Uruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugwaj do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!
lubię obie reprezentacje ale jednak jestem za Holandią i finał ze szwabami zakończony zwycięstwem Holendrów.
co ciekawe w porównaniu do poprzednich lat liczba za bardzo opalonych w drużynie pomarańczowych jest mała chyba tylko 4 na 23 osobową kadrę co cieszy.
HOLANDIA GOL GOL GOL GOL GOL!!!!!!!!!:) ahahahahahah: D
Nawet jak Urugwaj przegra to i tak im już zawsze będę kibicował. Są wielcy.
...Urusi przejdą w karnych... :d:d:d
cheba karnych nie bedzie ;)
....lipa....
Holendrzy zasłuzenie awansowali dalej do finału,
Teraz trza czekać na drugi zespół. Oby sie niemaszkom noga podwinęła.
No i co no i co? Caly czas mowie~! Holandia mistrzem mimo ze :3:2. Piekny mecz
Pięknie :D Oliwa zawsze sprawiedliwa, koniec męczarni Urugwajskiej :)
Brawo!
Szkoda Urugwaju . Pięknie walczyli do końca.
Jutro Germania pyknie tych z Andaluzji i Kastylii ;)
E ,zawiodłem się homoseksualiści we finale, pewnie tam u nich w ojczyźnie teraz jest niezłe oranie.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Urugwaj na krętej drodze po mistrzostwo świata.
> Ostatnia moja nadzieja. DO BOJU !
Santo jak samopoczucie ? Żyjesz jeszcze czy samobój był ? :D hahaha
Mogłem rzucić propozycję zakładu ;)
mam nadzieję że po tych mistrzostwach chociaż [b]zacznie się temat[/b] sędziego technicznego monitorującego przebieg meczu przy ekranie bo to kolejny na tych MŚ wypaczony wynik przez liniowych ...
Piłki nie dotknął a i spalony wątpliwy więc o czym tu mówimy ? :) Wspierajmy futbol ofensywny !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)