leszczku
Rozmumiem iz Dorn czy Jurek nei mają ambicji:)?? Nie rozsmeiszaj mnie....W każdej partii są walki wewnętrzne o władze ale tylko Pisowi sie to wypomina....Wystarczy przypomnieć sobie co Rokita mówi o Tusku:)
-
-
PO wszystkiemu...... czyli.....
Trudno się z Leszeczkiem nie zgodzić.
Kaczyński praktycznie wyciął prawe skrzydło w PIS-ie. Jurek, Libiccy, Zawisza to tak dla przykładu.
Odejście Kaczyńskiego z PiS-u oznaczałoby koniec tego ugrupowania, w przypadku innych partii odejście lidera (lepiej byłego lidera) wcale nie musi oznaczać zniknięcia z mapy politycznej tej partii.
Kaczyński powiela ten sam błąd co Giertych, eliminuje osoby, które mogą zagrozić jego pozycje w PIS-ie.
Głośno komentowany był start Ziobry do PE. W zasadzie od kiedy Ziobro funkcjonuje w PE, mało o nim słychać.
zubergu, pomijasz jeden szczegół, że ci z PO odeszli, bo im było ciasno, a większość PiSowców została usunięta (jaskrawy przykład Dorna, który się bronił rękami i nogami).
Oczywiście, że większość polityków ma swoje ambicje, niektórzy zbyt duże.
Nie miałem zamiaru Cię rozśmieszać.
Co zrobił premier? Powołał.
Co powołał? Specjalny zespół.
Do czego? Do monitorowania wysokości cen artykułów rolno-spożywczych.
Jakie skutki ma to spowodować? "Zwiększyć przejrzystość rynku artykułów
rolno-spożywczych i poprawić funkcjonowanie łańcucha żywnościowego".
Ciekawe kiedy władzuchna zaproponuje uspołecznienie handlu. ;)
A oto ci co na krytykę są otwarci:
http://wiadomosci.onet.pl/2124012,11,debata_z_tuskiem_bez_krytycznych_internautow,item.html
Niech będzie POchwalona Platforma i Sawicka zawsze niewinna
Własnie przed komisja hazardowa Kaczynski [b]miazdzy[/b] Arłukowicza. Polecam....
Jak słucham tego zakompleksionego karła to [b]szczerze[/b] mi go żal.
john
I kto tu ma kompleksy:)??????
John Doe, ten "zakompleksiony karzel" swoimi opanowanymi, spokojnymi, rzeczowymi i przemyslanymi odpowiedziami, bez zadnych sciag czy kartek, osmiesza cala ta bande kretynow jaka stanowi wiekszosc komisji i wiekszosc osob dotychczas przed nia zeznajacych.
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> John Doe, ten "zakompleksiony karzel" swoimi
> opanowanymi, spokojnymi, rzeczowymi i
> przemyslanymi odpowiedziami, bez zadnych sciag czy
> kartek, osmiesza cala ta bande kretynow jaka
> stanowi wiekszosc komisji i wiekszosc osob
> dotychczas przed nia zeznajacych.
Taaaaaaaaaaaaaaaaa...................
Niewatpliwie dobrze radził sobie na pytania zadawane przez Kempe i Wassermana :)
leszeczek wreszcie masz pomagiera , teraz możesz sobie z John doe w bajerkę uderzyć.
o i jest zajęcie dla partii rządaącej. Mapa nasza jest na zielono w europie zatem większych problemów nie ma!
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,PO-chce-utrudnic-glosowanie-wyborcom-Kaczynskiego,wid,11931048,wiadomosc.html
pasy22 Napisał(a):
> leszeczek wreszcie masz pomagiera , teraz możesz
> sobie z John doe w bajerkę uderzyć.
a Ty załóż moherowy beret i zasuwaj na kolanach do Torunia :) (i w klapie sobie przypnij zdjęcie Jarka)
john doe - ale masz zajebiste argumenty. Przekonałeś mnie.
pasy22 Napisał(a):
> leszeczek wreszcie masz pomagiera , teraz możesz
> sobie z John doe w bajerkę uderzyć.
Bez obrazy, ale Pan Leszeczek przynajmniej trzyma poziom, mimo, że wydaje się być zagubiony politycznie.
nigdy nie twierdziłem że leszeczek poziomu nie trzyma.
John odpowiem w twoim języku..
[b]Weż sztucznego penisa i przyłącz do Palikota[/b]
Dziękuję za powszechne uznanie:)
Przyznam bez bicia, że z Waszego punktu widzenia to ja jestem politycznie zgubiony, a nie zagubiony.
Co do godzin otwarcia lokali, to dalej jestem typowym wyborcą PO i też wolę by były otwarte później, gdyż godzina 6 to dla mnie nie jest pora na wstawanie. (zazwyczaj głosuję wczesnym popołudniem, więc mnie to pikuś) Co do utrudniania głosowania konkurencji, to podejrzewam, że jak ktoś o 6.00 nie śpi to i o 8.00 spać nie będzie, no może poza tymi co z imprez wracają, ale nie wiedziałem, że wyborcy PiS są w takim stopniu imprezowi. Myślałem, że raczej siedzą przy komputerach i razem z Jarkiem piwo piją:) (czego to się nie robi dla popularności).
Ale, pasy22, jak tak się troszczysz o powszechny dostęp do urn, to jak skomentujesz zablokowanie przez PiS możliwości głosowania przez internet.
Znów wychodzi na to, że Twój partykularyzm jest twojszy niż mój mojszy.
http://www.dziennik.pl/polityka/article546939/Tusk_jezdzi_na_pilke_trzema_limuzynami.html
a pamiętacie jak rejsowym do stanów leciał?
Błysk fleszy, egesz szmegesz itd
A pamiętacie jak rządowe samochody po rzekomych księży od ojca Tadeusza jeździły? Albo jak za którymś ministrem psa na mazury wozili? A jak karetka pogotowia dyżurowała w Juracie?
To odnośnie pierwszego samochodu. Drugim jechała ochrona, no tutaj już się nie możemy czepiać, bo niestety tak luz jest, że za premierem jeździ bor. Za niektórymi ministrami nawet zakupy do domu wnosi. No ale to była (podobno) kobieta.
Co do trzeciego auta to dziennikarzyna bez nazwisk podaje, więc brak rzetelności, bo nie wiemy czy to były osoby, którym samochód służbowy przysługuje, czy nie. Nie napisali też, czy przewożone nim osoby zebrały się w jednym miejscu, czy też owa "limuzyna" zbierała ich po całym mieście. Niestety tak się u nas postrzega atrybuty władzy, szkoda, że żadna formacja się ponad to wznieść nie potrafi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)