j.w beznadziejna postawa hokeistow i nich mi nikt nie pieprzy ze prawdzywa gra zaczyna sie dopiero w P.O bo jak tak dalej pojdzie to bedziemy grac w grupie slabszej
zastanawia mnie postawa obcokrajowcow i cos mi sie wydaje moze z wyjatkiem Cernego ze reszta jest calkiem niezla tylko ze trener do d... zmeczenie materialu?? chyba juz powoli czas na nowa miotle
-
-
Rohacek musi odejsc!!!
Myśle że jeszcze za wcześnie na zwalnianie trenera. W 6 napewno sie zmieścimy a w play offach może już nie będziemy tak słabo grać. Jednak jeśli w tym sezonie nie zdobędziemy złotego medalu wtedy powiem że Rohacek musi odejść.
Może nie od razu odejść ale zastanowić się nad swoim postępowaniem i może zmienic cos w taktyce czy treningach,bo cos nie gra.
Jesli Rohacek odpowiada w 100% za nowe transfery w ostatnich 2 latach ,to ja jestem za tym by sie z nim pożegnac ,a jesli chodzi o samą gre druzyny to powinien miec szanse na rehabilitacje i zmiane stylu gry (n,p w 5 najbliszych meczach musi zdobyc 12 punktow )
i mysle ze nie powinien napewno piastowac dwóch stanowisk trenerskich ,kadry i Cracovii!!!
Myślę że napewno Rohacek decyduje kto gra w drużynie i napewno odpowiada za transfery -inaczej nie wyobrażam sobie jego trenerskiego fachu.
Po meczu drugiej kolejki z Sanokiem powiedziałem, że wkrótce taki temat powstanie.... Jak widać miałem rację.... Wracając do tematu to popieram.... Trzeba wreszcie zmiany trenera.... Dziękujemy za brąz 2004/2005 i złoto 2005/2006, ale musimy się rozstać.... Taka kolej rzeczy, taki jest los trenerów....
Brąz 2004/2005 to zasługa trenera MIeczyslawa Nahuńki!!!I myśle ze gdyby mial taki skład drużyny jak dostał Rohacek w sezonie 2005/2006 tez by żłoto zdobył.
enter Napisał:
-------------------------------------------------------
> Brąz 2004/2005 to zasługa trenera MIeczyslawa
> Nahuńki!!!I myśle ze gdyby mial taki skład
> drużyny jak dostał Rohacek w sezonie 2005/2006
> tez by żłoto zdobył.
Tu akurat nie do końca się zgodzę.... Nahuńko to też nie był dobry trener, choć jemu na pewno zawdzieczany awans do ekstraligi.... Za Nahuńki w ekstralidze gralśmy bardzo przeciętnie, a brąz to faktycznie zasługa Rohaczka, po przyjściu którego rozpoczęliśmy marsz w górę.... Zgadzam się natomiast, że w sezonie 2005/2006 skład mieliśmy taki, że MP już nie jest szczególnym osiągnięciem trenera.... niemniej jednak wyznaczony cel zrealizował....
A brąz 2006/2007 to pewnie bez trenera zdobyli co?:D
128 dni później
Coraz bardzej sie skłaniam by podziekowac Rohaczkowi za opieke nad Pasami nawet gdybysmy zdobyli i majstra z nim w obecnym sezonie !!!Dalaczego ?
Odnosze wrazenie ze przy Rohaczku zawodnicy jakby przestają sie rozwijac !!!przykład Leszek Laszkiewicz przychodząc do Cracovi rządził i dzielił w lidze ,sam wygrywal mecze i był bez apelacyjnie najlepszy w PLH (król strzelców ),dzis choc tez bardzo dobry zawodnik to juz nie jest napewno ten sam Leszek co 2-3 lata temu to samo tyczy się praktycznie pozostałych zawodników ,poza tym te jego zagraniczne transfery :(
Zgadzam sie Reve z Tobą w 100% oprócz Laszki co sie dzieje z Pasiutem? po co Cerny jest juz drugi sezon? ( jak w zeszłym sezonie Safarik ),chyba tylko po to żeby im płacić za nic grubą kasę.Trnasery tragedia.
No wlasnie czy nie lepiej by było tą kase za którą bezuzytecznie utrzymuje sie Cernego przeznaczyc na juniorków Cracovii,by za kilka lat miec takich wychowankow ktorzy walczą jak,, lwy'' jak n,p .Bomastek z Torunia
*REVENATOR* Napisał(a):
> Coraz bardzej sie skłaniam by podziekowac
> Rohaczkowi za opieke nad Pasami nawet gdybysmy
> zdobyli i majstra z nim w obecnym sezonie
> !!!Dalaczego ?
> Odnosze wrazenie ze przy Rohaczku zawodnicy jakby
> przestają sie rozwijac !!!przykład Leszek
> Laszkiewicz przychodząc do Cracovi rządził i
> dzielił w lidze ,sam wygrywal mecze i był bez
> apelacyjnie najlepszy w PLH (król strzelców
> ),dzis choc tez bardzo dobry zawodnik to juz nie
> jest napewno ten sam Leszek co 2-3 lata temu to
> samo tyczy się praktycznie pozostałych
> zawodników ,poza tym te jego zagraniczne
> transfery
Być może temat za wcześnie poruszony, ale niestety odnoszę to samo wrażenie.. zawodnicy jakby sie nie rozwijali przy Rudim, większość z nich stanęła w miejscu.. mówię to na podstawie tego sezonu i tych dwóch meczów playoff oraz poprzedniego sezonu.. cały czas liczę jednak że wybuchniemy z formą..
jak się patrzyło choćby na Leszka 2-3 lata temu czy też Pasiutka jak potrafił kapitalnymi akcjami przesądzić losy meczu to widać różnicę.. teraz takie akcje zdarzają się raz na jakiś czas.. ale na takie rozważania przyjdzie czas po sezonie..
Rudi out i tyle w temacie
Typowe dla nas kibiców Cracovi! Po jednej porażce już "płaczki...." zawodzą! Będziemy oceniać obecny sezon (trenera, transfery itp.) po jego zakończeniu! I tak wszyscy wiedzą, że zmian trenera w trakcie play off-u nie będzie, więc po co darmo "toczyć pianę".
bo caly sezon ogladajac bucowe ludzilem sie ze na Play off zobacze kawalek hokeja, a co jest? pyta jest! sezonu braknie na to cudowne dojscie do formy.
a sile to moze kazdy po AWF z druzyna robic. trener moze by wpoil jakies taktyczne rozgrywki, typu np rozgrywanie zamka, agresywna gra w oslabieniu, wykorzytywanie 2 na zero itp.
Rudi na rolbe!
stary kibol Napisał(a):
> Typowe dla nas kibiców Cracovi! Po jednej
> porażce już "płaczki...." zawodzą! Będziemy
> oceniać obecny sezon (trenera, transfery itp.) po
> jego zakończeniu! I tak wszyscy wiedzą, że
> zmian trenera w trakcie play off-u nie będzie,
> więc po co darmo "toczyć pianę".
wiesz co troche pitolisz stary !!!jakiej jednej porażce???? Puchar Polski przegralismy !!!!z Tychami notorycznie tez prawie przegrywalismy od nowegom roku gramy na bardzo slabym poziomie .Rohaczek dostał to co tylko chciał ,wiec nie bądz my minimalistami !!!!
Mi juz nawet nie chodzi o przegrane ,ale o styl w jakim gramy !!!Gdybysmy byli słabeuszami czy sredniakami ligi ,to nie powiedzialbym marnego słowa na Rohaczka a inaczej mam ja i inni prawo na krytyke
Pamiętasz chyba czasy kiedy wogole bylismy zadowoleni ze wogole ktokolwiek wyszedl na mecz Cracovii(OGROMNE KłOPOTY FINANSOWE I KADROWE )Dzis oczekuje znacznie wiecej !!!!!!
prawda jest taka ,ze wygląda na to ze Rohacek zajechał tą drużynę , grają bez pomysłu, pomieszał w formacjach i mamy teraz efekt :( 3 mecze w P O i bramek strzelonych 5 , straconych 5 dramatyczna skuteczność !!! i niech nie pierdoli głupot ,ze bramakrz miał swietny dzien , b0 90% strzałów jest walna w srodek bramki z mysla ,ze moze ktos to dobije.
Pierwszy mecz wygrany szczesliwie ,drugi jeszcze bardziej , w trzecim juz przegrana, czekam na dzisiejsza konfrontacje i moje spostrzeżenia po tych trzech meczach ,ze Toruń wcale nie jest bez szansy na awans do pół finału i teraz drugie pytanie ,czy TkH jest tak moncy ( wątpie) , czy tez My tacy słabi ?
Serie zwycięstw miała Cracovia jak grali bez tych smiesznych Michalkowo-Kmecowo-Vercikowych wzmocnien. Na bank popsuło to atmosfere w drużynie.
tylko Mietka juz nie ma zeby bylo na kogo zwalic wine.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)