Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • (GLOS)BOJKOT TRWA !!!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 10.10.2007 o 14:30
      Ostatnia aktywność 12.10.2007 o 10:09
      21566 wyświetleń
    • rycerzszaławiła

165
      0
    • 12.10.2007 o 07:53
      Post #386460 12.10.2007 07:53
    Nikt na Twoje pytanie nie odpowie. Ponieważ nikt nad tym nie myślał. Gdyby pomyślał zaproponowałby inną FORMĘ PROTESTU. Nic nie sprzyja takiej formie 1. lokalizacja stadionu zła - musi dojść do rozpierduchy 2. kontakty klubu z prasą - muszą o tym napisać i nie wyciszą sprawy 3. kontakty z policją - wykorzystają i sprowokują Nie chce mi się pisać tego co przychodzi mi do głowy ... jest tego zbyt dużo. Gorsze że nic dobrego nie przychodzi mi do głowy - NIC !!! Każdy wie ze zmiany są konieczne. NA BOGA PROTESTUJMY ALE INACZEJ BO PRZESRAMY LOS CRACOVII !!!
    • droit au but

224
      0
    • 12.10.2007 o 08:23
      Post #386465 12.10.2007 08:23
    Pewnie że jak z góry sie zakłada że i tak przegramy derby...a bedzie nas 3000 tys to wstydzicie się Panowie??? Idziemy na mecz jedziemy z dopingiem... BEZ DOPINGU TO BOJKOTUJEMY DRUŻYNE, PIŁKARZY - ONI POTRZEBUJĄ POCZUCIA ŻE SĄ U SIEBIE I MAJĄ MOCNE WSPARCIE nawet jak to jest tylko 3000 osób, każdy wie na co stać kibiców CRACOVII więc nie można poddać się prze meczem, przestraszyć się... Panie Santo i szanowni koledzy popierający forme protestu...zróbmy taki układ między nami kibicami, wchodzimy na stadion i dopingujemy na maxa a wasza grupa kilkunasto może kilkudziesięcio osobowa, popierająca bojkoty zostaje przed bramą i na maxa protestujecie :)
    • obojetne

103
      0
    • 12.10.2007 o 08:42
      Post #386466 12.10.2007 08:42
    Przepraszam, kiedy do Was dotrze, że wpisy takie jak ten powyżej mojego już NIC nie zmienią. Odsapnijcie, nie zaglądajcie do tego tematu i sie nie denerwujcie. ...... na poprzedniej stronie jest mała rozkminka na co pozwolą a na co nie pozwolą "chłopaki z AW" CZY WY JESTESCIE CHORZY? Kiedy prasa na poważnie weźmie ten wspaniały, wyrażający miłość do Cracovii pro-pasiasty skrót to dopiero będzie wesoła jazda. [b]już widzę jak Filipiak z dziennikarzami wspólnie żałują za grzechy bo oto grupa kibiców o pięknej nazwie ANTY-WISłA postanowiła zbojkotować mecz[/b] Ludzie..... z głową! zmieńcie ten temat na oficjalna wiadomość najkumatszego zgromadzenia, albo uśpionych rycerzy albo Cracovii Walczącej, ale wykasujcie tę cholerną AntyWisłę !
    • Vojnar

2K
      0
    • 12.10.2007 o 08:52
      Post #386467 12.10.2007 08:52
    oj ludzie nie bedzie żadnego protestu oto jak ro sie wszystko rozwinie: Sanoto o inni i prosze czytac ze zrozumieniem. Kasy (KASY) sa zamykane na dwie godziny przed godziną 16 czyli o 14 o CZTERNASTEJ. Kto nie kupi biletu albo karnetu to może iść do domu. PPOLICJA będzie legitymowac każdego kto wykazuje chociaz najdrobniejszy przejaw 1. upicia alkoholowego 2. niesie np kufel z piwem po chodniku kolo bronxu - jest odrazu zawijany do suki 3. zbiera sie powyzej 15 osób odrazu armatka wodan i koniec. Nie bedzie żadnego czekania przez cztery godziny POLICJA rozpieprzy w try miga całe zabranie. Dlatego uważam za totalny debilizm tę forme protestu JG i AW zostana zmasakrowane bronia gładkolufową poniewąz ja wszystkim będe odradzał wchodzenie zbyt późno. Protest sie skonczy tym że pewnie JG i AW wejda sobie na stadion a małe leszcze dostana oklep od Policji i tyle. PROTEST zwyczajnie nieprzemyślany organizacyjnie. Najlepiej to trzeba wejsc i wyjsc. I Santo ZROZUM nie wejdziesz w 5o min , a wiesz dlaczego BO NIE. FILIPAK ZAMYKA BRAMY 15 min po rozpoczęciu meczu i TYLE
    • GarbuseQ

449
      0
    • 12.10.2007 o 08:56
      Post #386468 12.10.2007 08:56
    Skonczcie juz ta zalosna rozmowe, bo naprawde do niczego nie prowadzi tylko sie wqurwia jeden na drugiego. Kazdy wymysla co 2 wpis jakas inna forme protesu, po co? kto to wdrozy? Zastanowilicie sie, ze nie ma u nas osoby czy grupy odpowiedzialnej za cos takiego! A co was tak nagle ruszylo przed derbami? Po tylu kolejkach nagle 12 stron postow o protescie. Teraz gdzie trzeba nam sie zjednoczyc, by dopingowac swoja druzyne (doping swojej druzyny nie rowna sie antydopind drugiej). Uwiezcie mi, ze jakiekolwiek formy protestu zwiazane z niewchodzeniem czy wczesniejszym wychodzeniem pomoga tylko rzecze. Proponuje na ten wazny mecz zrobic sobie rachunek sumienia co do dopingu, i apeluje, jesli nie chcemy zostac wysmiani, te 3000 osob musi naprawde dac z siebie wszystko! Pokazmy, ze potrafimy choc raz, nie dla Filipiaka, nie dla mediow, tylko po to by zawodnicy nie czuli sie jakby grali po 2 stronie blon. Nad protestami trzeba sie zastanowic ale nie 20.11.2007
    • sterby

20.5K
      22.5K
    • 12.10.2007 o 09:18
      Post #386473 12.10.2007 09:18
    Miałem się nie wpisywać w tym temacie, ale post kolegi Santo tłumaczący istotę protestu sprawił, że jednak nie wytrzymałem. Chyba Szanowni Państwo nie wychwycili istoty problemu. Tanie i łatwo dostępne bilety to jest takie "austryjackie gadanie". Na dzisiaj w negocjacjach między gangiem, a MKS jest jeszcze postulat darmowych biletów dla zgód. Przypominacie sobie w ostatnim czasie jakieś free, bo ja nie. I na Polonię i Koronę i Lecha i Arkę płaciłem normalne ceny. Tu naprawdę nie chodzi o Was szarzy kibice, o to, że macie ograniczony dostęp na nasz Stadion. Tu chodzi o pokazanie kto rządzi na Cracovii. Nie zastanawia Was fakt, że pomijając Opravców, nikt się za Wami nie ujął od początku rundy. Dopiero wizyta "zaprzyjaźnionego" gangu z Reymonta nagle otworzyła oczy "czynnikom". Powtarzam tu nie chodzi o tanie bilety, bo dla "czynników" jesteśmy wszyscy bandą frajerów. Tu chodzi o manifestację siły. Nie jesteśmy trzódką, o którą troszczy się dobry pasterz, jesteśmy mięsem armatnim w rozgrywkach na linii gang - MKS. Nie będę się tutaj zwracał z żadnym apelem, bo cóż znaczy mój jeden głos, ale w rozmowach ze znajomymi usłyszałem jeden kapitalny pomysł na rozwiązanie tego węzła gordyjskiego. Mecz kibicowsko, a sportowo pewnie też, jest już przegrany. Dla dobra Cracovii zostańmy wszyscy w domach, albo oglądajmy mecz w pubach. Wyobraźcie sobie jak żałośnie będą wyglądać gangsterzy sami siebie blokujący pod pustymi kołowrotkami. Pusty stadion odbije się silniejszym echem w Polsce niż najlepszy doping. Może wreszcie "państwo prawa" zawita także na Kałuży, a zarząd wreszcie zrozumie, że nie tędy droga. Nie będzie zadymy, a wrogom Cracovii wytrąci się z ręki argumenty. A na sam koniec wyobraźcie sobie miny gwardzistów, którzy nie mają przed kim napinać muskułów po ewentualnym swoim zwycięstwie.
    • melsztyn

12
      0
    • 12.10.2007 o 09:24
      Post #386474 12.10.2007 09:24
    Przez te przepychanki (bezsensowne) myślę że odstraszyliście parę osób do przyjścia na mecz w obawie przed zadymami (w naszym gronie), oczywiście MO pomoże na w tym na 100%. Protest na stadionie!!! Doping na MAXA!
    • melsztyn

12
      0
    • 12.10.2007 o 09:35
      Post #386475 12.10.2007 09:35
    GarbuseQ Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Skonczcie juz ta zalosna rozmowe, bo naprawde do > niczego nie prowadzi tylko sie wqurwia jeden na > drugiego. Kazdy wymysla co 2 wpis jakas inna forme > protesu, po co? kto to wdrozy? Zastanowilicie sie, > ze nie ma u nas osoby czy grupy odpowiedzialnej za > cos takiego! > > A co was tak nagle ruszylo przed derbami? Po tylu > kolejkach nagle 12 stron postow o protescie. Teraz > gdzie trzeba nam sie zjednoczyc, by dopingowac > swoja druzyne (doping swojej druzyny nie rowna sie > antydopind drugiej). Uwiezcie mi, ze jakiekolwiek > formy protestu zwiazane z niewchodzeniem czy > wczesniejszym wychodzeniem pomoga tylko rzecze. > Proponuje na ten wazny mecz zrobic sobie rachunek > sumienia co do dopingu, i apeluje, jesli nie > chcemy zostac wysmiani, te 3000 osob musi naprawde > dac z siebie wszystko! > > Pokazmy, ze potrafimy choc raz, nie dla Filipiaka, > nie dla mediow, tylko po to by zawodnicy nie czuli > sie jakby grali po 2 stronie blon. Nad protestami > trzeba sie zastanowic ale nie 20.11.2007 > > > > > > Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-10-12 09:00 przez GarbuseQ. CZESTO LUBICIE PISAC "CRACOVIA TO MY KIBICE" WIEC PRZECIWKO KOMU CHCECIE PROTESTOWAć?!
    • rycerzszaławiła

165
      0
    • 12.10.2007 o 09:39
      Post #386476 12.10.2007 09:39
    Post użytkownika sterby powinien zakończyć tę dyskusję. Wszystko zostało podane jak na tacy. Reszta tylko zaciemni sprawę. Proponuję aby ktoś z adminów przeniósł post użytkownika sterby na sam koniec i zamknął wątek.
    • BoRut

995
      975
    • 12.10.2007 o 09:42
      Post #386478 12.10.2007 09:42
    Proponuję niech każdy kto jeszcze ma ochotę wypowiedział się jeden raz za siebie: Mam mniej niż 60 lat (grubo mniej). Idę na mecz. Nie mam zamiaru popierać ani autorów, ani tej formy protestu. Dziękuję. Koniec. Kropka.
    • kkk_84

10.7K
      360
    • 12.10.2007 o 09:42
      Post #386480 12.10.2007 09:42
    zamknac temat
    • pKracy

322
      57
    • 12.10.2007 o 09:53
      Post #386481 12.10.2007 09:53
    Jestem za ;-| Blokującymi kołowrotki zajmą się pały, na zlecenie ludzi JF. Szybko i sprawnie - kto będzie chciał i tak wejdzie. Hasło bojkotu ze strony JG i AW bardzo ucieszy JF - no przecież o to właśnie mu chodzi, by te grupy dały sobie wreszcie spokój z chodzeniem na stadion. A ja- widząc coraz to bardziej kretyńskie pomysły z kręgu tzw. "kumatych" i widząc ich niereformowalność - powoli przyznaję JF rację.
    • meezeck

1.2K
      0
    • 12.10.2007 o 10:01
      Post #386483 12.10.2007 10:01
    Zamknąć ten temat w pizdu. Zostawić tylko pierwszy post informacyjny. Jak JG bedzie miał coś jeszcze do przekazania, to na pewno nie bedzie problemu z dopisaniem. A wszelka dyskusja tutaj jest bez sensu, bo nie mamy wpływu ani na jedna ani na drugą stronę. Geoś zamykaj temat!
    • rycerzszaławiła

165
      0
    • 12.10.2007 o 10:09
      Post #386484 12.10.2007 10:09
    Post Sterby dać na koniec i proszę zamykać.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie