[url=http://korona-kielce.pl/index.php?typ=news&id=3486]Skrót meczu Korona - Cracovia[/url]
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
Szkoda, że nie pokazali tej sytuacji w której nie podyktowali dla nas karnego. Ale pewnie wobec karnego dla nich po ewidentnej padaczce napastnika zwyczajnie było im wstyd.
Bardzo fajna bramka Stebleckiego.
Filmik robili ludzie związani z Koroną i ewidentnie zabrakło im obiektywizmu; pokazali protesty (bez głosu),ale już nie pokazali sytuacji, która te protesty wywołała.
5 dni później
Młoda znów powtórzyła wynik pierwszej drużyny. Za tydzień ME gra u siebie, więc może jakaś nadzieja na odmianę:)
Kto zawalił (podał do przeciwnika) trzecią bramkę z Legią?
Trzecią bramkę zawalił Puzigaca który podał pod same nogi przeciwnika który stał 2 metry od niego i poszli z akcją 2 na 1
Proszę nie bić za głupie pytanie :). Czy Młoda gra wszystkie mecze przy ul. Kałuży i czy obowiązują bilety wstępu?
Pytam, bo przez dwa dni będzie w Krakowie znajomy obcokrajowiec, który chciałby zobaczyć stadion Cracovii i akurat
w poniedziałek jest mecz , byłaby więc okazja - tylko nie wiem jak z wejściem .
no to jutro o 16 "Bizon", Puzigaca, Gąsiński, Steblecki ....
Wlasnie wrocilem z meczu ME i wyglada to naprawde fatalnie. Ja nie wiem czy trener Łach wogole trenuje tych chlopakow ??
Jeden wielki haos, brak pomyslu na gre i dlugie pilki na niewiadomo kogo. W zespole Lechii jakies 15-sto latki po 160 cm. Wyrozniajacym sie zawodnikiem napewno byl Zoladz i Steblecki kilka ladnych pilek ... a takto zero niczego ...
Mecz podobny do wczorajszego seniorów;5 setek !!! dla nas i ani jednej bramki m.in Rupa ,na plus jedynie Steblecki który gra zresztą z ........17.
Steblecki w sparingu zdecydowanie najlepszy, ale mu jeszcze trochę brakuje. Florek, kuźwa, ile można marnować sytuacji, no chyba ze zapatrzył się na Niedzielana. NIE MA NA CHWILĘ OBECNĄ gracza do I drużyny z tych chłopaków.
Jeszcze jedno, Stebleckiego trzeba podtuczyć, bo strasznie mizernie wygląda - suchy jak wiór.
Łach nie miał szzcęśliwej miny siedząc z..... kibicami a nie na ławie.
Siedzial z kibicami bo jak sam mowil ... na lawce swieci slonce =D
Straszna prowizorka ta ME ( w naszym wykonaniu )
Myślę że w porównaniu z meczami Młodej Ekstraklasy z poprzedniego sezonu wczorajszy mecz nie był najgorszy w wykonaniu Pasów , przeważali jednak zabrakło im skuteczności. Sami są sobie winni.
Mam jeszcze takie pytanie jak nazywa się kapitan Młodej Cracovii ??? , on gra chyba na stoperze o ile się nie mylę , bo kojarzę go ze sparingów pierwszego zespołu i jego gra wygląda całkiem dobrze , może to jakaś alternatywa dla naszej luki na środku obrony w pierwszej drużynie.
5 dni później
dzisiaj 0-0 , grał m.innymi Bizon. Czy ktoś z Was był na meczu i OBIEKTYWNIE oceni jego występ. Grał tez Gąsiński i Puzigaca.
Opis na oficjalnej trochę mówi o występie, ale o są tam tylko suche fakty w minutach.
Gąs miał świetne przetarcie. Chyba z 6 sam na sam :D
Puzigaca - no może nie jechali jego stroną jak Kosanoviciem w niedzielę, ale się nie wyróżnił. Do tego wieeele niedokładnych podań.
Bizon - trzy strzały w światło bramki - raz głową i dwa razy nogą, ale jeśli nie był w polu karnym, to padaka.
4 dni później
dzisiaj na Kałuży1 o 16.00
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/me_cracovia__zaglebie_lubin_godz_1600
Sebastian Steblecki znowu dziś strzelił gola. Wyrównał na 1:1.
Rupa dwa gole:)
Ten Steblecki gra na pozycji rozgrywajacego? bo nie orientuje się za bardzo
Tak. i gra z numerem 17-e :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)